Здравейте,
Аз съм момче на 15 години и имам проблем.Миналата година лятото отидох на училище с къси гащи, а по краката имам косми(не големи, но се виждат)на мен не ми пукаше особено, никой не ми се е подигравал, но всички погледи постоянно се спираха там.Стана ми неудобно и ме хвана комплекса, взех една машинка за подстригване и ги намалих.След месец пак ги намалих и ги оставих така.Лятото изкарах, а зимата даже бях забравил за това.Обаче пак идва лято, а космите станах по-големи и от преди.Последните дни вали дъжд, но в слънчеви дни, не смея да изляза с къси гащи.Говорил съм с майка ми, но тя е твърдо против бръснене, а мен страшно ме е срам, а не искам да се пържа в жегите.Въпроса ми е има ли някакъв начин да ги направя по-тънки или да са по-нарядко. Епилатора на майка ми ме плаши, а колата маска нито знам колко струват лентичките, нито знам дали се купува някакъв гел отделно, нито пък знам някаква цена. Моля помогнете!!!
А защо просто не ги скъсиш с машинка?!
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Защото долу около ахилесовото сухожилие са дебели и наистина се набиват на очи.Ако взема от някоя аптека някаква течна кола маска ще изтънеят ли?
Доста ще се измъчиш сам с кола маска. Иди на козметик, със сигурност ще ти оредеят и няма да растат за по-дълъг период.
Защо примерно не ги изсветлиш. Така хем няма да бият много на око, хем няма да си със съвсем гладки крака.
Наистина ако отидеш на козметик ще станат по-редки и тънки... А преди малко пак тук четох, че се изрусяват с кислородна вода (много шашаво ми звучи, но можеш да пробваш)![]()