Обичам го това е първото момче което обичам толкова много. Бих нарпавила всичко за него ... дори бих умряла за него колкото банално и захаросано да звучи.Но как да бъда с този човек който всеки ден ме наранява... по този начин вече даже самото му присъстввие ме кара да се чувствам ужасно и да си мисля глупости. Нямам самочувствие вече дори нямам какво да му дам ... секс ... окей дадох го хахаха сега сигурно и най-жалкото същество излязох и въпреки това сякаш никога няма да ме обикне по начина по който е обичал нея. Говорили сме мнг мнг мнг постянноо говориме не спираме казвала сам му всичко това което на вас а той ми вика откъде знаеш как съм обичал нея ... Не знам как я обичаше но след като скъса с нея веднага тръгна с мен ... да може да е било ей така и да има чувства към нея но защо тогава не иска да ме остави :@ казвам му че не го харесвам че не го обичам и той продължава мобе би защото знае че не го мисля и че пак като ми наговори лъжите си ще мъ се вържа и ще си ебе колкото иска все пак на 18 до преди 3 седмици беше дествен. Затова и се занимава с по малки от него ... няма да тръгне с някоя 22 годишна и да и каже дествен съм. Още малко ще ме изпозлва и после ще ме захвърли като пълния буклук. Е да ама не. Да се спасява ... и да си зарибява момиченцата. РАзбере питам го нещо постянно ме лъже за всяко нещо не знам как за бога да го накарам да не ме лъже. Реагирам спокойно не да почна да викам и да се цупя ... просто няма как да не ми стане тъпо. Вчера му викам и кгато беше с нея ли зариябвапше така всяка втора и той ко ми вика не съм никога. И аз му викам аха ... определено е значела нещо за теб отколкото аз за теб след като вече зарибява 2 3 мои "приятелки" когато беше с мен. И той преди да го кажа се усети и ко вика ее излъгах зарибявах се и се смее някакво самодоволно. Викам защо излъга и той ко ми вика ем щот ти ся засмя ( което беше иронично от моя страна) и реших да те излъжа. НАчи правете си сметката за какви дребни глупости лъже тоя човек. И то точно така ми го каза. Определено не е човека в който се влубих. Вече и аз не съм момичето в което той се влюби поне така ми каза предималко. Искам да върна времето назад и никога никога за нищо да не се бхя интересувала нищо да не бях намирала и виждала и да ме лъже през цялото време отколкото всеки божи ден с него да се тормозя и въпреки че се тормозя не мога и не искам да го оставя. + това когато се ядосва когато бяхме в тях не ме пускаше да се прибера и ме заклучи в една стая с него а аз не мога да стоя в такива тесни места направо откачам не ме питайте как съм ревала и направо се побърках молейки го да отклучи и да се прибера :х а и преди това ме удари и ми се пукна устната но ме удари без да иска. И все пак всичко много ми се насъбра не знам дали някой изобщо ме разбира просто нз какво да правя :ххх