Здравейте! Искам да чуя странични гледни точки и затова се обръщам към вас. Като за начало - имам приятел от година и малко и както в повечето връзки в един момент нещата вече не бяха толкова розови като в началото. Даже всъщност сме били на прага пред раздяла, но уж всичко се оправяше. Та към основната тема - още октомври се бях засякла на една спирка с един сладур, но нито сме се запознавали, нито нищо - само се гледахме и си се усмихвахме. Не знаех друго за него, освен че е от моя квартал и че е 12 клас. Не го взех много присърце тъй като не мислех, че някога ще го видя пак. Но ставаше така че започнах всеки месец да го засичам поне веднъж в автобуса и никога не сме си казвали нищо различно от здрасти и чао, но винаги е имало усмивки и закачливи погледи. Един ден го видях докато се разхождахме с една приятелка и няма да забравя как си стоеше и си гледаше някво сериозно и като ме видя , се ухили до уши, дойде, запознахме се и му взех фейсбука, не че съм фен, ама не знаех дали ще ми се отдаде друга възможност. Потърсих го вечерта и не го намерих. Оттам реших, че ме е излъгал и ми стана криво, но нямаше какво да направя. И преди около два месеца случайно го открих във фейсбук , оказа се, че не ме е излъгал. Добавих го и видях, че има приятелка от 3 години и половина и направо останах с отворена уста. Не че аз съм цвете за мирисане, де - и аз съм обвързана, ама .. И откакто го имам в приятели нищо - нито ми е писал, нито е харесвал нещо - пълен игнор ... а и аз не смея да му пиша, щото се чувствам гузно пред приятеля ми и сега не знам какво да правя. А междувременно с гаджето ми сме се карали адски много, супер ревнив е , просто не можете да си представите - ревнува ме дори от баща ми, от гаджето на майка ми, от приятелките ми - изобщо от всичко дето мърда и на моменти като ми направи някаква безумна сцена на ревност, ми идва ей така на пук да пиша на тва момче от автобуса ама все се спирам. Та ако можете да ми кажете какво бихте правили на мое място? За мен обяснението за момчето от рейса е , че просто с такава дълга връзка, най-вероятно просто е искал нещо различно ей така за момента, но не ми стиска да си го призная пред себе си май ..