- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Задушавам се от толкова внимание ..
За нечестно не знам, но ще е адски тъпо. Просто следващият път когато ти го каже, го хвани за ръката, погледни го в очите, бъди нежна и деликатна и му кажи, че го харесваш ужасно много, но ти е нужно време, за да преминете към тези думи. Кажи му, че искаш да ги произнесеш когато си сигурна и когато го чувстваш, а не просто защото трябва да отговориш. И му кажи, че за изграждането на сериозна връзка е нужно време и търпение, а на теб ти се струва, че малко избързвате. Това е всичко. Той не е врачка и няма как да знае, че се чувстваш неловко или неудобно от подобно признание. Все пак някои момичета биха се радвали на подобно внимание и отношение. Но да скъсаш с него понеже е много добър. Не слушай "какичките" и "батковците", които те съветват подобни неща. Просто си дайте шанс и време.
Много добре те разбирам, защото имах същия проблем. Ходехме от седмица, а постоянно ме разпитваше, ревнуваше, пишеше ми денонощно винаги пръв и беше изключително обсебващо... имам чувството, че сме по- зле и от женени. Всички, които "мечтаят" за такъв мъж не са срещали просто наистина обсебващо момче. Аз говорих с него няколко пъти, обясних всичко това и се разбрахме без обичайните разпити като : "Къде беше?", "С кой?", "Какво прави?" и аз когато искам ще му звънна или пиша. Всичко уж беше добре, докато не отидохме на кафе нас следващия ден с едни приятели и в този момент реши да звънне и чу мъжки глас ... голям скандал беше, а се бяхме разбрали аз да звънна. Общо взето още по.зле стана като му казах всичко и направо скъсахме. НО при теб може и да не е така, поговорете и може и да се промени... ама той човека явно си е такъв. Все пак успех![]()
Всички се скъсахте да слагата на авторката,обаче и на вас на първата седмица да ви изтърсят(неколкократно) "обичам те" така ще се изпарите,че човечецът няма да успее да ви види токчетата.
Според мен In*The*Face си го каза достатъчно добре.Не късай с него,обаче му обясни как се чувстваш,защото той явно не се усеща.И се постарай да го кажеш възможно най-меко,за да не си помисли,че реално нямаш никакви чувства.
Последно редактирано от someonerandom : 05-20-2012 на 12:01
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Казвали са ми го първата седмица и не съм се изпарявала. Един разговор обикновено е достатъчен. Тук половината я посъветваха да го къса директно, щото нямало да го бъде.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()