.
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Threaded View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от littlecrush Виж мнението
    .От няколко дена ходя с едно момче.Той е чудесен-грижовен,любвеобилен,истин ски .. но това се дължи и на факта , че е с 5 години по-голям от мен.Аз го харесвах още преди да ми предложи .. ние си писахме доста време а и сме в едно училище (бяхме) и той ме познава перфектно ..излизали сме и преди да имаме връзка.Проблема е , че се чувствам като момиче което не знае какво иска.Тоест винаги съм искала сериозна връзка като тази , ала винаги съм попадала на несериозни момченца.Та това момче вече 5ти път ми казва , че ме обича .. говори на приятелите ми колко съм важна за него , на своите приятели също.... и знам , че е така защото го познавам и той е много по-наясно с чувствата си от колкото аз със моите като цяло .. а и е пълнолетен .. много по-зрял е.Е , аз обаче нито един път не му отговорих .. правя се , че нищо не е казал и си продължавам с нещо друго.Той ме задушава ! Прекалено сериозен е .. не че бих го скъсала заради това , обаче ... чувствам се прекалено притисната с това ' обичам те ' .... знам , че го чувства (вероятно) обаче ако продължа да не отговарям може да му стане гадно :/ .. а аз не възнамерявам да му го кажа преди да го почувствам .. soooo помогнете ми .. моля ви......
    Мисля, че като се ожениш друга песен ще пееш.
    Според мен проблема е повече в тебе, отколкото в него.

ПП: кажи му че те обсебва, но по-тактично, ако не те разбере и почне да се обижда, тогава значи проблема е и в него. Но ако те разбере и се промени, ще черпиш.
    Последно редактирано от defender : 05-19-2012 на 11:56

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си