Здравейте ... как бихте реагирали ако: Приятеля ви пише на бившата си с която са омразни врагове. Тя го мрази и той я мрази поне пред мен. Псува я, нарежда я, не иска да я вижда, подминава я когато с мен, не я поглежда, блокирал я е отвсякъде, и е ясно, че нямат никаква връзка. Вижда се рядко приположение че са от един квартал и живеят къща до къща почти. Аз съм в другия край на града както и да е. С такава злоба говори за нея и разбирам аз че преди 2 месеца и писал да и пише като види че я е търсел. Тя не му отговаря ... а той не ми каза. Питах го, искал приятелство възможно ли е след всичко това да има и чувства? Все пак между любовта и омразата границата е много тънка, току виж си я преминал ? Как мислите? И след това да чуя аз " И да искам не мога да бъда с нея след като баща и ме заплашва? Как следва да се чувствам като последната дупка на кавала? КАк би следвало да действам сега да го накрам да и пише да си орпавят отношенията,с времето да се сближат и да видя какво ще стане и сама на себе си да докажа че наистина не иска нищо с нея или да не се занимавам и да се тормозя всеки ден след като се разделим дали наистина е казвал истината или не ?