.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Hybrid View

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Challenger Виж мнението
    За съжаление, той в момента не е на разположение. Както казах, все още не познаваме достатъчно добре треньорите и не знаем как ще реагират. Ще излезе, че сме ги шпионирали, а ние го видяхме съвсем случайно. Бяха непосредствено до комплекса, както казах вече.
    Ще се наложи да рискувате, ако наистина обичате треньора си. Ама така както казваш аз се чудя какви аджеба са тези странни треньори. ;]]
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Повече от фен Аватара на Challenger
    Охх, въпросният треньор си изглежда съвсем нормално... някъде около 30-те е ако това имаш предвид. Да не говорим, че беше последният човек, за когото ще мисля, че е хомосексуалист. Честно казано аз по-привързана към другия - голям пич е. ;]]

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand

Unhappy

Имам чувството, че си в форума да се кефиш пред другите че ходиш на фехтовка. Смисъл тва е трета тема поне, в която виждам ти да пишеш за фехтовка... Нищо лично. А иначе чак ако почне да ги прави тия, тогава трябва да му се месиш.
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Повече от фен Аватара на Challenger
    Цитирай Първоначално написано от bReAk3R Виж мнението
    Имам чувството, че си в форума да се кефиш пред другите че ходиш на фехтовка. Смисъл тва е трета тема поне, в която виждам ти да пишеш за фехтовка... Нищо лично. А иначе чак ако почне да ги прави тия, тогава трябва да му се месиш.
    Хах, bReAk3R, не забелязвам, че така изглежда отстрани, ама си казвам, че едва ли някой е тръгнал да ми чете постовете и да е решил, че се превземам с това. Споменах в една тема, че тренирам и това ми служи като щит за депресията и лошото настроение. Не знам защо си решила, че е нещо важно. ;]] Иначе точно за тази тема реших, че е подходящо да конкретизирам по какво точно е треньор, за да не ми се налага да отговарям на евентуален такъв въпрос. ;]]
    Последно редактирано от Challenger : 05-18-2012 на 20:06

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си