- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Малко помощ? :)
Здравейте. Много харесвам едно момиче, дори бих казал, че съм влюбен в нея до уши буквално. С нея не си говорим много, въпреки, че много бих искал, защото съм доста срамежлив и сякаш имам страх от момичетата.... (моля без обиди). Та тя не ме харесва или поне така аз си мисля. Доста се закача с мен гушка ме и както казах закача се с какво ли не. Обикновено аз започвам първи да се закачам и след това тя продължава, но от няколко дни не съм го правил и тя е започнала да се закача с друго момче и то иска да го прави в мое присъствие. Въпроса е дали го прави, за да ревнувам или нещо подобно и дали ме харесва: доста пъти ми е казвала, че ме обича, но не мога да разбера дали приятелски или не, заради тези закачки. Е това е от мен![]()
Харесва и да и даваш безплатно внимание. Мисля че тя не те харесва. Кеф и е да и правиш душевни чекии.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Има логика в горното мнение, но не бих се изразил така грубо. Щом е почнала с друго момче явно търси внимание. Ти пък от своя страна наблюдавай по-внимателно и уж на шега я питай как те обича...
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Може пък и да го прави, за да те дразни. Просто се отпусни и не се дръж като дърво : ) закачай я, покани я да излезете и недей да се даваш толкова лесно.
Тия бъзици въобще не означава, че те харесва или нещо от сорта, просто търси мъжко внимание и това е. Съмнявам се да те харесва, но все пак само тя знае какво чувства.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥