- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Никой не чете дългите неща. Comfortable
Няма потенциал за врачка в теб.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
научи се да признаваш тогава.Жал ми е за теб , грози те един пропилян живот.
В един фалшив , а не реален свят.Самозалъгваш се ,че живееш , повярвай ми.
Чети си книжките , чети си хороскопите , чети си глупостите , докато хората около теб се наслаждават на живота.)))
Тези хороскопи са създадени от умни хора ,за такива като теб.
Помниш ли вече кога истински си се забавлявала и кога си излизала за по-дълго от 2-3 часа без да е свързано със задачи?
Дори и да излезеш , излизаш с не повече от 2-3 приятелки и то си споделяте това , което четеш в нета.![]()
Последно редактирано от NightGuardian : 05-19-2012 на 13:32
Защо си мислиш, че изпитвам нужда да се забавлявам по начина, по който го правят останалите? Защо си мислиш, че не живея в реалността? И сериозно ли си мислиш, че чета хороскопи и им се доверявам? Айде след като ми следиш форумния живот, поне научи понятията.
Благодарна съм за всичко, което имам и съм щастлива с това, което съм независимо какво е. Има куп неща, които искам да осъществя и вярвам, че един ден (скоро или не) ще ми се получи.
А ти продължавай да си боготвориш тупак и да си вярваш.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Брат, мисля си че всъщност подсъзнателно описваш собствения си живот, за което те е яд и злобееш, може би без да го усещаш. Сега сигурно ще кажеш, че не е така, но аз съм мн добър психолог и веднага усещам нещата. Не виждам защо се опитваш да я засегнеш, след като всеки човек си има някакви странности. Ако за теб нормалното занимание на момиче в петък/събота вечер е да е по дискотеките и да си "живее живота", то тя е странна, да. За мен просто е по-чувствителна и замисляща се върху нещата, което не е недостатък. Да си мечтател понякога е единственият начин да оцелееш в съвременния свят.
Колкото до това, което е написала, по-голямата част важи и за мен. Но напоследък се стремя да не мисля за сериозни неща, защото се депресирам. Не ми се разсъждава по тези теми, защото ми е кофти, всъщност ми е гадно вътрешно, дори и да не мисля за това, но не искам да засилвам тези чувства. И аз съм забелязал, че въпреки че си харесвам характера (като изключим някои черти), мразя хората, които са като мен по ред причини. Просто защото този свят не е за такива като тях/нас.
Последно редактирано от RedArmy : 05-19-2012 на 22:17
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
жестоко се лъжеш. Ако почна да описвам моя живот , хората тук ще си помислят , че лъжа , затова и никога не го правя)
Защото съм видял и 2 и 200 за годините си и в същото време все още нищо не съм видял за в бъдещето ми , добре ще е да можеш да разбереш какво имам предвидНо опита от миналото , ще ми даде голям старт в бъдещето
Хора които тепърва се впускат в някой работи , аз от там се връщам.Затова и гледам на тях с надсмешка.
Щрудела се описва като уникално момиче , а не осъзнава ,че е човек като всички останали.
Просто живота не е я сблъсквало с нормалните неща от живота и за това тя никога няма да ги разбере и ще си мисли там нейните си работи и съответно се мисли за уникална. Което е супер смешно , както казах.
и сега мислиш ,че само с вяра ще станат тези работи. А реалноста е ,че като седиш само във форума и не срещаш с различни хора освен с никовете им , няма да стане , колкото и да го мислиш и вярваш.Първоначално написано от ShtrudeL
И само като спомена , че не иска дете разбрах колко е куха от вътре.Само обвивка има.
Цял свят хората един ден проумяват ,че го искат , тя не искала , не знам къде живее още изобщо тя.
Той това е живота мойто момиче , какво си преживял да го предадеш на твоето дете и да не го подведеш по грешните стъпки , които си допуснал ти. А да си допуснал много грешки , значи си живял.Ти какво ще дадеш на твоето дете , тъпия си сънновник и хороскоп и мненията си от форума и чатовете си с хората , сигурен съм ,че детето ти като стигне съзнателен живот ,ще проумее , че е много по-умно от теб. Жалко ,че ще трябва да преживее адът , който ще му създадеш преди това ,защото ще се впусне в проблеми с които ти няма да знаеш как да ги решиш , понеже са нещо непознато за теб.
А за Тупак на целия форум да събера бащите и майките не могат да ти покажат и научат на това , което той ще ти представи![]()
Последно редактирано от NightGuardian : 05-20-2012 на 05:55
Твърде много загубено време, за да прочетеш какво харесва/не харесва,какво го мъчи, какво обича ..някой непознат човек, който не е фактор в живота ти и не ти представлява интерес. Изтъркаха се тия романи вече, щрудкее.. Създаваш впечатление на отегчен от живота, вечно неразбран и намусен човек, който не изживява пълноценно емоциите в живота, а чака да влезе във фашкиения форум, за да ги сподели.
По скоро вместо да ти прочета 'драматичните' ти изповеди, бих свършила нещо много хубаво за себе си.