.
Резултати от 1 до 25 от общо 46

Threaded View

Аз не искам да публикувате Хейт да бъде, но искам да споделя това, което виждам по-дълго време ...
    Не мога да понасям хора като мен.
    Бутни ме, ме ненавиждат, да ме разочарова. Те са много. Обичам всички, че съм себе си и в същото време да ме раздразнят, защото виждам повече от "негативен" тях. И ние знаем, това е просто теб и мен. И добре, дори и без думи. Само във въздуха. Ако полето между два магнита, които отблъскват взаимно. :>
    Ме дразни прекалено добре, прекалено чувствителен, дълбоко, подробно, otveyanite се чудите, "Какво мислите". Аз се чудя. Аз знам. Това ме влудява. Обичам твърде много, но мразя отражение.
    Такива хора обикновено са арогантен, високомерен, себелюбив, дори зло, толкова мил и красив външен вид, който успешно измамени всички. Тъй като черните лебеди. Не само един, но те определено агресивни и ужасни моменти, когато съм отвратително ... Добри и много лоши, че аз просто отвратително в мислите ми и в главата ми. Той не направи нищо лошо на никого, дори и аз имали такива намерения, но аз като че ли всеки момент готов да избухне нещо ... и никога, никога не се провали, винаги студено. Отврат моята страна е единствената, която може щастливо да контролира.
    Хора като мен се интересуват от много болен и слаб, на базата на това, което са научили, а други си вършат глупави и нереалистични заключения в ролите и какво ли не. Мисля, че е да се научат да контролират, но съм сигурен, че за другите.
    Хора като мен са абсурдни, е същото като мен, но аз имам неща, аз просто знам какво ще техните реакции. Хора като мен да анализират всеки ... Не, никога не ... никога не напълно споделени. Измервания. Има много и никога не знаеш колко те знаят. И те сигурно те знаят повече, отколкото си мислите. Понякога ви се струва, ако те харесва или не, но никога не го кажа директно. Никога не отиде на нещата, ние щеше да предложи нещо за някой говори.
    Хората като мен, обичам любовта, че можеш да се сетиш егоистично. Те не са. Но така се абсорбира, че понякога си мислят, че са уникални в света. Лидерите. И това е най досаден част. Създаване на нещата и искат да бъдат видени и оценени. Страшно много. Те живеят, за да се създаде и да изразят себе си. Те искат да покажат на света. И космоса и вселената и всичко останало. Те не могат да останат на едно място.
    Ако сте тъжни, те не са в действителност. Не е дори много тъжно. Те са под тъжен, тъжен, тъжен псевдо. Но те са ужасно тъжни. Понякога те се нуждаят от нея, защото тя е част от тях. Те не знаят какво "добро" и "лошо". Защото те всички са в тяхна полза е добро. Както всичко в полза на друг е добро. Ужасни, ужасни неща и не се чувстват виновни. Ако го направите неща, които не изпитвам нужда да се направи, но по някаква причина, то винаги се случва, когато натиснете пръстите си от шибаната хипнотизация и види лицата им, пише: "Какво, по дяволите, аз съм тук и защо какъв е смисълът, че имам нужда това да се направи, аз не се нуждаят от нищо и да получите абсолютно нищо, аз съм сигурен, че други хора не знаят защо го правят, но това, което правят ", един прост пример. Когато бях малък, аз отидох на църква, палят свещи и така ви пука. Никой не говоря на Бог, вярвам, че ти трябва да знаеш, аз бях точно като куфар. Винаги се чудеха защо го правим, осветителни свещи и вашата църква такива неща никога не ми дава никакъв смисъл и аз не се чувстват необходимостта да се направи.
    Хора като мен са саморазрушително. Могат напълно да се ангажират с нещо / някого и "роби" на Словото. На всичко отгоре, те ще запазят и носят щастие. Истинското щастие. Защото това е нашата "работа" на този свят. И следващия. Те са толкова отдадени, но и за всичко останало също егоцентрични и егоистични същества. Игнорирайте хората, които не са тяхно интересно и след като губят интерес, при което само желание някой да знаят.
    Хората ме искали маниакално. Любов ужасно, ужасно любовници, ревниви защита на своите собствени.
    Хората като мен, не носете, за да каже какво да правя и как да я използват повече от всеки друг да се направи. Те нямат време за закуска или вечеря. Те нямат навици на другите. За тях, нощта е толкова полезни, колкото деня. Имат мнение за всичко и любов се доказва. Спорен. Агресивни. Внимателно. Все още. Мониторинг. Наивни. По-добре. Търсите работа. Любовта. Съзнателни. Саморазрушително. Те никога не са напълно разкрит.
    И за мен лично е много трудно да се намери душата на човека. Вие може да ми даде много време да уюта и спокойствието, с кой си ти да ме накара да се чувствам. Той винаги е начин да се превърне без да пита никого, защото никой толкова много търпение.
    Мога да отида, защото имах прекрасно усеща, че ще ми помогнат да знае всичко това и още. Но Бог ... Не мога да разбера как хората ме харесват около мен.
    И тук, с ужас. Това е, което аз съм се радвам, че живея да обичам и обичам да даде. A Love всички по-горе и ме направи човек, който съм.

Better.

Brought to you by Google Translate, your free source of autism.
    Последно редактирано от StringTheoryPracticist : 05-19-2012 на 13:39
    ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си