- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Никой не чете дългите неща. Comfortable
жестоко се лъжеш. Ако почна да описвам моя живот , хората тук ще си помислят , че лъжа , затова и никога не го правя)
Защото съм видял и 2 и 200 за годините си и в същото време все още нищо не съм видял за в бъдещето ми , добре ще е да можеш да разбереш какво имам предвидНо опита от миналото , ще ми даде голям старт в бъдещето
Хора които тепърва се впускат в някой работи , аз от там се връщам.Затова и гледам на тях с надсмешка.
Щрудела се описва като уникално момиче , а не осъзнава ,че е човек като всички останали.
Просто живота не е я сблъсквало с нормалните неща от живота и за това тя никога няма да ги разбере и ще си мисли там нейните си работи и съответно се мисли за уникална. Което е супер смешно , както казах.
и сега мислиш ,че само с вяра ще станат тези работи. А реалноста е ,че като седиш само във форума и не срещаш с различни хора освен с никовете им , няма да стане , колкото и да го мислиш и вярваш.Първоначално написано от ShtrudeL
И само като спомена , че не иска дете разбрах колко е куха от вътре.Само обвивка има.
Цял свят хората един ден проумяват ,че го искат , тя не искала , не знам къде живее още изобщо тя.
Той това е живота мойто момиче , какво си преживял да го предадеш на твоето дете и да не го подведеш по грешните стъпки , които си допуснал ти. А да си допуснал много грешки , значи си живял.Ти какво ще дадеш на твоето дете , тъпия си сънновник и хороскоп и мненията си от форума и чатовете си с хората , сигурен съм ,че детето ти като стигне съзнателен живот ,ще проумее , че е много по-умно от теб. Жалко ,че ще трябва да преживее адът , който ще му създадеш преди това ,защото ще се впусне в проблеми с които ти няма да знаеш как да ги решиш , понеже са нещо непознато за теб.
А за Тупак на целия форум да събера бащите и майките не могат да ти покажат и научат на това , което той ще ти представи![]()
Последно редактирано от NightGuardian : 05-20-2012 на 05:55