- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- една игра
има едно момче .. малко по-специално от другите !! трудно го разбирам .. пред него изглеждам като глупачка и му позволявам да си играе с мен .. влюбих се в него !! Той непрекъснато е с някакви момичета около себе си и винаги когато леко поглеждах към него .. той просто стоеше и ме гледаше .. и така няколко седмици ! днес обаче ме обиди и ме заболя .. какво да правя ?? да му кажа ли че го харесвам или да се откажа ? ТРЯБВА МИ ПОМОЩ !!
Как те е обидил и освен,че понякога те е гледал показал ли ти е по някакъв друг начин, че има интерес към теб?
Спри да бъдеш парцал.
Момиче, хвани шанса с две ръце. Като гледам, на снимката си доста добре (ако е твоя)... Защо не влезеш в компанията му - още едно момиче няма да му е в повече. Започни с леко сближаване.. Просто трябва да му привлечеш вниманието - не прекалено напористо, за да не те сметне за загоряла... Едно момче се сваля толкова лесно... Просто ти трябва правилния подход.
Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
Да, аз имам вредния навик да обичам!
Съдете ме, ако можете. )))
щом те обижда едва ли има симпатии към теб(дори и нарочно да го е направил)
мани го тоя не ти трябва човек който си има "фенки" и те кара да се чувстваш така гадно
честно замисли се дали чувствата ти са истински
Това че те е гледал и е искал да види реакцията ти не е задължително да е знак, че има любовен интерес към теб.
Щом е гадняр, може интересът му да е чисто изследователски - да види как ще реагираш, да види дали ще ти стане гадно и т.н., за да се почувства той по-пич.
Не знам какво да те посъветвам, сиг. сте 6-7 клас, а при тая възраст подходите и тактиките на по-зрелите не вървят. Вие сте си деца и нещата ги приемате на игра. Това не е лошо, прекрасно е, и именно такива (не)успешни опити ви вкарват в сериозната игра и добивате представа какво що.
Моят единствен съвет е колкото и да го харесваш, да не позволяваш да си играе с теб! Не се дръж като глупачка и не позволявай на него (и на който и да е друг) да те прави на луда. Дръж се на ниво. Имай достойнство и самочувствие. Няма да играеш по чужди свирки и нека това да е ясно на всички. Така, ако не любов, ще си спечелиш уважение.
Никой не уважава, следователно не харесва лесните хора, които безпроблемно можеш да водиш за носа!![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Добре де, играе си с теб, обижда те, а ти се чудиш какво да правиш. Наистина не разбирам. Предварително виждаш в човек негативни черти, лошо поведение и се чудиш дали да се набуташ между шамарите. После сигурно ще пуснеш тема "той ме наранява", "Не мога повече", "Разделихме се". Нещата са повече от прозрачни. Няма смисъл да се занимаваш и доброволно да подлагаш себе си на унижение.
Не се занимавай с него. Върти те на двата си пръстта, обижда те, а ти продължаваш да му позволяваш да го прави. Имай поне грам достойнство и самоуважение, и спри да се занимаваш с такъв, като него.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Подкрепям мнението!Щом още от сега се чудиш,а и да не се чудиш по написаното е ясно..Остави го,явно не си заслужава