- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Случвало ли ви се е...
В момента я сваля. Очевидно цялото му внимание е фокусирано върху нея. Нормално да не си му първи приоритет в момента. Като им се получат нещата, всичко ще си се върне в нормално положение, но не очаквай да е постарому и като му свирнеш, да тича. Вече ще има още един фактор, на който да обръща внимание. Би следвало да го разбираш. Такива хора, колкото и да не ми е крайно мнението, не ви схващам.
Би следвало да се радваш за него, че си е намерил момиче, че не е сам, че има тръпка, че е щастлив.
Когато със сегашния ми приятел излизахме на първите ни срещи, най-добрия ми приятел не ми се мусеше, че не намирам време за него. Нито аз се мусех, когато той правеше същото. Хората минават през различни етапи. Трябва да се съобразяваш с това. С най-близката ми приятелка учим в различни университети, аз ходя на работа и имам гадже, тя си има други ангажименти и в крайна сметка се виждаме към 4 пъти в месеца макс, а понякога и по-рядко. Това не ни пречи да сме си най-близки още от детската градина до сега. Трябва да можеш да се съобразяваш.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Не мисля,че може да се говори за някакви силни чувства между тях.Както казах познават се
от седмица.Аз не съм от типа ревниви приятели и определено мога да деля приятелите си
и с други хора.Въпросът е там,че едно е да не ми обръща толкова внимание колкото преди,
друго е почти да не ми обръща такова.SisiStrange не знам какво не можеш да ми разбереш?
Към мен има не малък интерес от страна на момчетата,постоянно се виждам с приятели,но
винаги намирам време за по-близките ми хора.Щом аз мога,значи и той би трябвало да може.
Ако всичко си дойде по старому,ако се съберат-супер!Лошото е,че той е от типа момчета,
които ако наистина са влюбени,стават доста обсебващи и задушаващи.И точно това е притеснението
ми,че нещата няма да станат към по-добро,а напротив.Иначе аз определено съм по разговорите.
Когато нещо ме притеснява,винаги говоря,не си премълчавам нещата.Така и на мен ми олеква
и почти винаги нещата се подреждат.Но мисля да изчакам още малко.Минала е само седмица.Ако след
1,2 седмици нещата са същите,вече ще говоря с него.
Ъха. По думите ти разбирам, че вие двамата сте най-добри приятели. Но само толкоз. В момента той си е харесал момиче, което харесва и него и излиза с нея, с надеждата нещата да се получат и да тръгнат, както се вика.
И моя най-добър приятел (чиито отношения са ни чисто брат-сестра, няма да се впускам в детайли) като излезе с някое момиче, или пък си прикове вниманието към момиче, той го прави защото иска нещо повече от нея освен приятелството. И аз не се бъркам, нито тръшкам, че той ще ме изостави, хващайки си друга. Напротив, дори го насърчавам
Та, мисълта ми е не виждам и аз за какво толкова се сърдиш. Вие сте най-добри приятели, но само до там. Нормално е момчето да търси друго момиче, с което може да изведат нещата крачка напред/повече. Спри да се цупиш като малко дете, и се радвай за него.
Дам.Като се замисля,май наистина се държа като малко момиченце...но това се дължи на факта,че
последните месеци ми се струпаха един куп неприятни случки на главата.И вследствие на това
успях да отсея истинските ми приятели от тези,които просто ми се правят на такива.И осъзнала,че
хората,на които мога наистина да разчитам,се броят на пръстите на едната ми ръка,се страхувам да
не ги изгубя.