- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Хубаво тяло
Здравейте искам да попитам как да се отърва от целулита.Правя упражнения всеки ден, които натоварват цялото тяло, допълнително някой път (не много често) правя клякания и коремни преси, до няква степен горе долу вече е изваяно тялото ми, та мисълта ми е препоръчайте нещо, което би ми помогнало. Според вас 2 3 литра вода на ден, ще помогне ли ?
Хранителен режим..
Аз съм слабичка доста за възръстта ми. Нашите са слаби и сещаш се гена си казва думата, не се ограничавам в яденето изобщо, тъй като не ми се лепи нищо. Препоръчай нещо как да се храня.. накратко нещо ми обесни, тъй като не разбирам много..
1.Хранителен режим не означава задължително "Диета за сваляне на килограми".
2.Намали солта,защото тя спомага за задържането на вода в организма,яж качествена храна,пий много вода.
3.Движение - колкото повече,толкова по-добре (тук не визирам само разходки,а и упражнения).
4.Масажи - прави си често масажи,по възможност с антицелулитни кремове.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Да разбирам, то няма накъде да отслабвам повече аз. Ще си купя някво кремче и ще се мажа, колкото до упражненията тях си ги правя, знам че хубавите неща стават бавно и да не очаквам резултат за 1 седмица, това става с месеци. Благодаря за съветите дано помогне.
Мажи се с утайка от кафе под душа. Основната съставка на кремчетата е кофеин. Спести си парички.
Много хора търдят, че има по-голям ефект от някои кремове. Хем изглаждало кожата, хем намалявало целулита. Аз мисля да започна от днес да видя дали наистина върши работа.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Каквото каза Зори + намали плодовете.![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Спортувай,пии повече вода,съобразявай се с какво се храниш до колкото можеш.И се мажи с козметика срещу целулит,прави маска на проблемните зони.Би трябвало да помогне,ако си постояннаУспех!
благодаря ви.
Ами разделно хранене,спорт,вода някой крем.
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.