- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- флирт 2-РА ФАЗА!
попринцип.. ако флиртувам с непознат.. общуваме със зрителен контакт и с мимики на лицето!нооо... какво да правя след това?!? ;@ ако той не можа да събере кураж и да поиска номера ми! какво мога да направя АЗ!? често изпускам шансовете си така... ;хх ПОМОГНЕТЕ МИ!.. ;хх ;@
Ми иди при него и го заговори, поискай ти неговия номер ако ти допадне след кратък разговор? (по ника съдя че си женско) Отдавна е минала модата САМО и единствено мъжките да са инициативни.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
да..женско съм xD ... но какво да му кажа, пич?!?! ;д особено ако е с компанийка;оо .. (може ли точни изрази..примери..)
![]()
Ако е с компанийка няма много големи шансове да ти обърне внимание. Ако е сам - не мсиля че има нужда от встъпителни думи, щом невербално вече сте флиртували. Отиваш подаваш ръка "Здравей аз се казвам Мими, а ти?" + чаровен поглед/усмивка/и двете. После вече разговора ще потръгне с тема, която е според случая. Дали за дългото чакане на автобуса или за хубавите униформи на сервитьорките, или за филма, чийто трейлър сутринта си гледала или...
Тук важното е да покажеш че не се притесняваш, дори и вътрешно да умираш.
Dr. Gregory House
А за каква възрастова зона става дума? Ако не е тайна де?
Dr. Gregory House
12-15 макс. И държа да отбележа,че много ме е яд, че отмина времето на инициативните мъже.
А ако ние почнем да въздишаме по времената когато въртиопашките бяха само мит?
Dr. Gregory House
Заговори момчето. Ако обичаш да гледаш, пускай си ТВ-то, там има да гледаш колкото си искаш![]()
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Мименце опиши ми някоя често срещана ситуация, в която се засичате с въпросния момък. Като искаш конкретен пример - дай конкретна ситуация.
Dr. Gregory House
хмм... в мола с приятелки, седим си в закусвалнята (не намерих друга дума, като за - MCdonalds, KFC, subway..) и на съседната маса група момчетааа... ;д .. по едно време забелязвам че единият от тях постоянно гледа към мен ... тогава започва така нареченият "зрителен контакт"
и след това?!?! ... какво да правя след това човечеееееее!!?!?! ;@@ ;х xD ... той не идва към нас...може да го срам..от къде да знам ;д ... а аз не искам да си изпускам шанса
xD ... тогава какво?! ... ;хх
В така описаната от теб ситуация има два варианта - ти си една от многото които зяпа, но няма никакви намерения към никоя. Все едно е на изложба - просто разглежда. В този случай няма какво да направиш, щото нагласата му не е за лов.
В другия случай - ако има някакви намерения към теб задължително трябв ада го изведеш от компанията му, ако искаш да имаш успех. От опит ти казвам че в група момчетата сме много смели, но докато сме част от групата сме смели само на думи. Щото се перчим един пред друг кой колко мацки може да завърти.
Значи гледате се, намигвате си, невербален флирт - окей. Установяваме че той те е харесал по някаква причина. ако не дойде - отиваш до групичката и заговаряш всички. С "Оооо момчета я кажете хубав ли е сос Ранч в комбинация с пуешко месо/крилцата на КФЦ не са ли си малко сухи/Абе тоя хамбургер нещо не ме кефи, а вас?" Ще получиш някакви отговори, но нека не те вълнуват. С относително закачлив тон отиваш до момъка и му казваш тихо, но така че да те чуят и другите "Аз се казвам Мими (подаваш ръка) ела на съседната маса за малко." Така вдигаш неговото реноме в групата, и своето собствено. И като идете на съседната маса - теми много. Най-очевидната да разбереш защо те зяпа и какво иска от теб. И от там вече си решаваш дали те кефи и ще му дадеш телефона си или ще си стиснете ръцете и всеки по масите.
Dr. Gregory House
... ее това ми беше доста полезно... мерси"Оооо момчета я кажете хубав ли е сос Ранч в комбинация с пуешко месо/крилцата на КФЦ не са ли си малко сухи/Абе тоя хамбургер нещо не ме кефи, а вас?" - пхахахахаха ... xDDDDDD ... тука са разбих .. ;д ... но все пак мерси..
Заговори го!
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Е, валдес ти помага, докато ти се подхилкваш. Ми, стой си със сливите в устата.
Добре де, като това не те кефи - говори им за адронния колайдер, тъмната материя, навиците за чифтосване при фоса, устния апарат у твърдокрили, 2момичета1чаша(НЕ го търсете!!!), кой сутиен носиш, колко време трае оргазма на прасето (30 минути за любопитните), кога е изобретена пишещата машина, защо хората кихат...
Dr. Gregory House
ъ... DisappointedDreamer - ако не греша тея сливи ги пишеш в няколко теми вече...
аз не написах че не ми харесват примерите ами че просто ми стана смешно xD ... кой е казал че няма да ги използвам?!
valdesbg ... благодаря ти..доста ми помогна!..повече от другите които просто написаха "заговори го" !
![]()
![]()
1-во... темите нито са тъпи..нито са остри.. това че човека не е намерил точно това което му трябва и че иска съветче как да постъпи..не означава че повтаря тема
.. а пък и форумът е разделен на определени "раздели" ... така че нормално е някои темички в един раздел да се повтарят
и 2-ро - точно ТИ вместо да даваш негативни коментари...просто не прави нищо..
.. така може да си по-полезна
;**
Мацка, това с тъпи и остри беше лаф, който използвахме във 2-ри клас. Вземи го използвай за да впечатлиш други момченца.
Такива теми бол, точно в този раздел. В другите раздели се обсъждат коренно различни теми от любов. Като не знаеш, моля те не си отварай човчицата.
xDD ... оле не човек... ти въобще разбра ли какво ти написах?! я вземи го прочети пак щото наистина ставаш за смях xD ... и този "лаф" не го използвам за да впечатлявам момчетата... а за да ти помогна да разбереш кви глупости пишеш
..
няма да коментирам просто.. ;х ... жал ме е че се излагаш така![]()