- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изневерява?!
ЗдравейтеПреди няколко дена , бях в гаджето ми и той си беше оставил компютъра отворен, и си връзваше някакви кабели и ми каза " намери си филм".. Е, такъв филм си намерих, че не е реално. Беше си оставил скайпа отворен на някакъв чат с бившата му, при което гледам " искам да свалям дрехи само от теб", " тя не значи нищо за мен" , целувки и прочие.. не исках да ровя затова набързо го затворих и се направих, че не съм го видяла. После отворих папката с филмите, и понеже, сериалите , които гледаме не са в папка, а се нареждат най-отдолу, моя милост се натъкна на още някакви снимки с въпросната красавица, които изобщо не погледнах, затворих компютъра и казах, че не съм намерила нищо интересно за гледане.
На следващия ден му казах какво съм видяла,а той ми каза " Като съм го написал, написал съм го, и к`во? "..Аз буквално го гледах като пребозало теле майка си и не знаех какво да кажа...... иииии в момента, в който си говорихме, ми светна, че въпросната мацка, да я наречем А., когато се появява отнякъде си, аз трябва да изчезна, или той си намира някаква спешна и важна работа, или трябва да ходи до село... Пробвах да говорим пак, но той ми каза, че сама съм си виновна, задето съм се " отдалечила от него", и каза, че няма да говори повече..
Ходим вече година , и.. нямам никаква идея какво , по дяволите , да му кажа.. Дали да скъсам с него или не..
Късай с тоя... как може тва да му е обяснението О.о Как може изобщо да се чудиш....
nigga stole my bike
Тоя номер, ако ми го извърти някой е отрязан на момента.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Късай го. Дори не знам какво се чудиш още.
Голямата ножица.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
"Тя не значи нищо" ??? Нещо ми се обърна като го четях, въпреки че не става въпрос за мен, а какво остава ако аз прочета подобно нещо...Имаш желязно самообладание или си супер непукист...ама определено не знам какво има да му мислиш. Още повече и след държанието му след това. Зарязвай го на момента, какво се чудиш. Само момиче без капка достойнство би останало.
Зарежи го. Не си заслужава да си с човек, на който му е все тая за теб и особено нещата, аз не бих се и замислила за момент дали да го зарежа. Не стига, че е виновен, а се прави на света вода ненапита.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Съгласна съм с горните мнения.
Търси щастието другаде.
Първоначално написано от antifashionshit
Лелеее, побеснях само като четох. Шапка ти свалям, че си толкова търпелива. Да, скъсай с него. Първо, защото ти се подиграва, второ, защото те лъже, трето, защото е нагъл и четвърто, защото заслужаваш повече. Няма какво да го мислиш. Директно действай. Келеш!
" искам да свалям дрехи само от теб", " тя не значи нищо за мен" , целувки и прочие.. при това,което написа още се чудиш?! при положение че ти е отговорил с " Като съм го написал, написал съм го, и к`во? ".. 0ще тогава е трябвало да скъсаш с него.. какво още се чудиш?
Може би трябва да си щастлива от това, че си имала търпение в момента и е нямало тухли четворки под ръка, иначе можеше и да лежиш в Сливенския заради тоя. Бий му шута и го забрави - не мисля, че ще ти е трудно. Негодниците лесно се забравят.
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
а повечето говорят че жените не знаели какво искат и били курви ....
момиче
апф... зарежи го.. никoй не заслужава такова държание дори и най-голямата курва
За да не звучи подобно на другите, ще кажа сечи яко с голямата секира)
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Махни го тоя боклук, освен да те наранява в бъдеще нищо хубаво няма да видиш от него. И все пак преди да действаш бъди сигурна, че всичко което си видяла в действителност е така.
този е голям боклук, поне по- добро обяснение да беше измислил хах.. късай го
Е заради утепляци като този после момичетата ги е страх от сериозни връзки ... късай го тоя боклук !
Господи, моля ти се дай ми търпение, защото ако ми дадеш сила ще ги избия ВСИЧКИТЕ!!!
Даже може да го е направил нарочно. Знаел е как си е оставил скайпа, знаел е и какво ще видиш докато търсиш филм.
Държанието му е ужасно. Разкарай го, не ти трябва.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
еее за такъв идиот не бях чела/чувала ... повярвайте ... това е някакво животно направо го режи моме .... тва е пълен пълен пълен боклук ...
*Писателят Радичков казва: „Човекът представлява едно
дълго изречение, написано с голяма любов и вдъхновение,
но пълно с правописни грешки”.
"Но просто като че ли нямам смелостта да го направя, и като си го признавам, не си помагам особено, просто той за тази една година по никакъв начин не показа, че може да "кръшка" и направо съм в шок, още не съм го асимилирала тва.."
значи нямаш смелостта да го зарежеш, но имаш смелостта да искаш да продължиш да си с него с постоянни съмнения и подобно отношение към теб о.О.
Просто го зарежи тоя, друг избор не виждам