.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Как трябва да постъпя ?

Здравейте , имам един проблем От скоро си харесвам едно момче . Прекрасен е ! Но един ден майка ми го видя и каза,че той ми е 3ти братовчед . Знам , че звучи като по турските сериали, но ужасно много го харесвам . Трябва ли да му кажа че ми е братовчед и редно ли е да продължим да се срещаме ? )

До колкото знам проблема е до втори братовчеди. Ако е трети няма нищо нередно.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Трети братовчеди няма проблем. Не е задължително да му казваш, но определено няма проблем да се срещате.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Ти си решаваш. Не съм сигурна до коя линия беше проблем, но мисля, че при вас няма проблеми, не съм сигурна. Няма проблем да си излизате, ама за нещо повече трябва заедно да решите.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Моя близка се сгоди за третия си братовчед, така че изобщо не го мисли. Що се отнася до това дали трябва да му кажеш или не, преценката си е лично твоя, но ако целиш някакви сериозни взаимоотношения мисля, че той рано или късно ще разбере и това, че сте братовчеди, и това, че си знаела, а не си му казала. Не е хубаво еедна връзка да започва с премълчаване или лъжа. Лично мнение.

Искам нещата да се получат и затова мисля да му кажа ! Страхувам се от реакцията на майка ми . Ако нещата потръгнат не може да се крием нали така ?

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Цитирай Първоначално написано от hopeIneverloseyou Виж мнението
    Искам нещата да се получат и затова мисля да му кажа ! Страхувам се от реакцията на майка ми . Ако нещата потръгнат не може да се крием нали така ?
    Tака......

Моето мнение,че трябва да му кажеш.По-добре да бъдеш честна,а колкото до останалото не мисля,че е лошо да продължите да се срещате

Ако майка ми разбере ? Как ще реагира ? Какво трябва да и кажа ?

Фен Аватара на CrazyBabyDoll
    Град
    у нас
    Никой не знае как ще реаргира майка ти,като не я познаваме като човек.Ако реаргира отрицателно към връзката ви ,ще и обясниш какво чувствате двамата и това че сте трети братовчеди не преи на взаимоотношенията ви .И аз съм увала ,че ако сте до втори братовчеди е проблем да имате връзка иначе не пречи.Така че давай смело
    Не с омраза,а с усмивка ще ви съсипя ! : )))

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Ако семействата ви не са ужасно близки, не мисля че би било проблем за майка ти. Рядкост е 1-ви братовчеди да се събират и поддържат връзка, камо ли пък 3-ти да го правят.

И сподели какво знаеш с момчето, преди да правите каквото и да е било. За теб това може да не е проблем, но при него нещата може да стоят другояче.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си