Здравейте. Помогнете ми !! Как да кажа на майка си че ми трябва сутиен, и бюстие ще свърши работа. Аз имам едно което наскоро намерих в гардероба на майка си. И когато майка ми се върна аз ровех в гардероба й и тогава и го показах и я питах да го взема ли? И тя отговори да. На следващия ден отидохме до един магазин за дрехи. Там имаше сутиен за 11-12 години на колкото съм аз, но той беше прекалено голям. Майка ми ми намекваше да го видя и да го взема да го пробвам,но аз не исках защото знаех че ще ми е голям. На излизане бяхме седнали да си починем отвън. И се отвори една темаа.... майка ми каза че другата година вече ще има защо да ми купи. Грешно ли съм разтълкувала, че ми е дала онова бюстие.А аз не съм толкова плоска. Преди въобще не си мислех, че ми трябва. Но един час по физическо едно момиче ме видя и ми каза че и тя има същите даже и по-малки.А тя носеше вече сутиени.Сега нося бюстието само когато имаме час по ФВС за да не ме гледат в съблекалнята. Даже ми е неудобно да го хвърля за пране. Какво да правя?