.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Hybrid View

Аз сам на лостовете според мен като спорт си е по красив и гради всички мускули , но може и с Фитнес

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Bananas :D Yeee Виж мнението
    Аз сам на лостовете според мен като спорт си е по красив и гради всички мускули , но може и с Фитнес
    освен краката изостават много мускулни групи , пък да не говорим за качване на маса колко бавно и почти невъзможно е от трен на лостовете

Мега фен
    Ти добре си на лостовете,ама да не беше правил правописни грешки на първокласник

anonymous546178
    Guest
    За по-красив спорт, не знам, но определено не гради всички мускули. Колкото и да се мъчиш в залата успехите са в пъти по-големи. Междодругото видях един много фрапантен случай на лостаджия.. Якичко момче беше, ама друсаше с тесто и двата му крака бяха колкото единия мой. Но да.. от кръста нагоре си беше стабилен.. Та.. лостаджии.. не ви ли е в "културата" да бъдете "натурални" ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си