.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 54
    Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)

Грим за начинаещи + добри евтини попадения :)

Здравейте, момичета

Какви продукти според вас са най-важни да притежава едно момиче с тесен бюджет? Кои са най-важните неща, за да може да има и разнообразие в гримовете?

Също така може да постваме имена на евтини, но добри продукти.
    Например марка, която е сравнително евтина, но предлага и хубави неща, е Essence, поне според мен.
    А вие какво мислите?

Супер фен Аватара на fizzyg
    Essence е много подходяща за твоя въпрос..Римел също има някои евтини и качествени неща.
    А иначе какво най-вече ти е необходимо-кремче за лице(Балеа,есенс), лек фон дю тен (ессенс например: Clear&Matte,6-7лв), гланцове и балсамчета-знаеш,спирала(за да не ти спластява миглите си купи такава,със силиконова четчица),черно моливче,ако се харесваш с него .
    И ако вече ти останат парички си купи лека пудра(Римел може-10лв,Есенс-6,7лв някъде),сенки за очи(Руби Роуз за много хубави и евтини) ии един руж(Есенс имат и прахообразни и кремообразни)
    Това е

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Сенки- Руби Роуз и Флормар.
    Очна линия- Essence eyeliner pen- 5 лв, стига ми за поне 5 месеца.
    Спирала- Maybelline One by one, 11.45, пак за толкова време ми стига.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Първо започни с най-важните неща в бялата козметика, пък после чак декоративната...

Иначе Flormar, Essence, Alverde, Bell, Catrice имат хубави неща. Римел също предлагат качествени неща на по-ниски цени. Евтини и хубави лакове за нокти имат Catherine arley, Perfect и др.
    Най-важните неща не могат да се конректизират просто така. За едни е важен фон дьо тена, за други не. Иначе основните са фон дьо тен, пудра, сенки, спирала, молив или очна линия, гланц или червило, също и руж ако имаш нужда, но не мисля, че всичко това ще ти е нужно.

Град
    София
    Реших да направя един списък с хубави и евтини неща които съм ползвала.

Сенки Флормар - моно, четирицветни и палитрата от 5 цвята. Новите им червила Pretty Cream & Glaze са страхотни.
    Essence - единичните сенки, но от по-новите серии, имат и хубава четка за руж, както и хубав изсушител за лак за нокти с капкомер. Гланцовете им XXXL shine са добри за цената си.
    Rimmel - имат хубави кремообразни сенки Colour Mousse, както и много яка спирала Glam Eyes със силиконова четчица.

Да попитам за кремообразните сенки на Римел,трайни ли са?

Повече от фен Аватара на Elinaaa
    За мен най-важни са:
    -пудра
    -очна линия
    -спирала
    -сенки
    -черен молив
    и според зависи гланц

Спиралата на Bourjois ми харесва и е на приемлива цена

^Коя спирала по-точно?

anonymous708973
    Guest
    Сетих се за сенките на Moda. По 3 лв са, малко по-неизвестни, та сигурно ще ги има само по кварталните магазинчета... е, няма падане това нещо. Лягала съм си с тях, на сутринта бях все едно току-що гримирана.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Ето и от мен списък на евтини неща, от които съм доволна:

Коректор Артдеко- 10лв.
    Пудра Римел Stay Matte(любима и страшно качествена въпреки ниската цена)-10лв.
    Не ползвам сенки, но имам едни матови кафяви на Бел- към 3лв да са, не помня- страхотен цвят, наситен...страшни са.
    Всъщност евтино е разтегливо понятие, така че може да кажете за какви пари говорим, за да си попълним хубаво списъците.

За мен най-важен е коректорът за сенките под очите ми. Без всичко друго мога да мина :Д
    Everything changes, but beauty remains ...

Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Ето и от мен списък на евтини неща, от които съм доволна:

Коректор Артдеко- 10лв.
    Пудра Римел Stay Matte(любима и страшно качествена въпреки ниската цена)-10лв.
    Не ползвам сенки, но имам едни матови кафяви на Бел- към 3лв да са, не помня- страхотен цвят, наситен...страшни са.
    Всъщност евтино е разтегливо понятие, така че може да кажете за какви пари говорим, за да си попълним хубаво списъците.

За мен най-важен е коректорът за сенките под очите ми. Без всичко друго мога да мина :Д
    И аз с тези сенки под очите..същата работа

Спиралите на AVON са хубави и евтини, хумата за почистване на лице, днес си купих и един лосион на Shelley, който мирише уникалноо, на Balea нещата са хубави, мляко за почистване на грим на Кря-кря, също така и гланцовете от 1 лев с различни плодови миризми

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Пудра и фон-дьо-тен не ползвам, така че ги отписвам. На руж не наблягам и най-обикновен ми върши работа. Сенки рядко, но на Ruby Rose са хубави. Най-вече залагам на спирала, за нея бих дала и 15-20лв. Без очна линия също не мога, тъй като я ползвам повече от молива. На Есенс е добра, за начинаещи евтина може и на Голдън Роуз да свърши работа. Есенс определено имат хубава козметика във всяко отношение. Гланц не ползвам, така че общо взето е това.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    Реших да направя един списък с хубави и евтини неща които съм ползвала.

Сенки Флормар - моно, четирицветни и палитрата от 5 цвята. Новите им червила Pretty Cream & Glaze са страхотни.
    Essence - единичните сенки, но от по-новите серии, имат и хубава четка за руж, както и хубав изсушител за лак за нокти с капкомер. Гланцовете им XXXL shine са добри за цената си.
    Rimmel - имат хубави кремообразни сенки Colour Mousse, както и много яка спирала Glam Eyes със силиконова четчица.
    Извинявай, може ли да покажеш снимка на тези кремообразни сенки на Римел, не се сещам как изглеждат? Благодаря ти.
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Никой не спомена в темата, а аз за себе си много държа на молива за вежди.
    Имам един на Импала от години сигурно... Няма свършване това нещо. Само четчицата му се захаби.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Повече от фен Аватара на kotenciiity
    Черният молив на Impala е водоустойчив и струва около 2.60 и този на golden rose е хубав, мек и пак към 2.60
    Има едни балсамчета на Hilips, които миришат страхотно и са по левче. С плодови аромати.
    Друго не се сещам

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от brutaLxxbunny Виж мнението
    Извинявай, може ли да покажеш снимка на тези кремообразни сенки на Римел, не се сещам как изглеждат? Благодаря ти.
    Ето тези са -

anonymous708973
    Guest
    Не се ли събират в гънчиците на клепача, когато се поизпоти?

Град
    пространството на Дисе
    Удачно ли е под тях да се слага база?

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от Djenka Виж мнението
    Какви продукти според вас са най-важни да притежава едно момиче с тесен бюджет? Кои са най-важните неща, за да може да има и разнообразие в гримовете?
    Лично аз предпочитам да имам от всичко по малко, но просто не го купувам на веднъж.
    Това какво искаш да имаш като козметика се определя от личните ти предпочитания.
    Не бих се лишила от нищо до най - малката новост при гримовете и не само.

Евтини марки са всички в дрогериите като DM.

Град
    София
    Може и с база, но те са си наситени. При мен не се събират в гънките на клепача, но ако си с мазна кожа сигурно е възможно...

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    Може и с база, но те са си наситени. При мен не се събират в гънките на клепача, но ако си с мазна кожа сигурно е възможно...
    Оохх, на мен това ми е най-големия проблем - сенките ми се събират в гънките Ужасно е, аз с моята адски мазна кожа...
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Град
    пространството на Дисе
    ^Artdeco eyeshadow base

Цитирай Първоначално написано от brutaLxxbunny Виж мнението
    Оохх, на мен това ми е най-големия проблем - сенките ми се събират в гънките Ужасно е, аз с моята адски мазна кожа...
    Какво използваш против мазна кожа?
    Аз понеже нямам такава,не мога да те насоча към нещо,но бих ти препоръчала медицинска бяла козметика..има много видове кремчета,гелове и т.н. Защо не се заинтересоваш? Поне ще си сигурна,че парите, които даваш не са напразно

Ми като за начало и като по-евтино в близката козметика има тия дребни нещица които мацките по-горе споменаха: спирала, гланц, черен молив са ти достатъчни. Не знам на колко си затова няма да казвам очно линия, не че нещо, има опасност да не знаеш как се слага точно и да се получи не това което очакваш, затова тия са ти достатъчни !!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си