.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 54

Hybrid View

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    Може и с база, но те са си наситени. При мен не се събират в гънките на клепача, но ако си с мазна кожа сигурно е възможно...
    Оохх, на мен това ми е най-големия проблем - сенките ми се събират в гънките Ужасно е, аз с моята адски мазна кожа...
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от brutaLxxbunny Виж мнението
    Оохх, на мен това ми е най-големия проблем - сенките ми се събират в гънките Ужасно е, аз с моята адски мазна кожа...
    Какво използваш против мазна кожа?
    Аз понеже нямам такава,не мога да те насоча към нещо,но бих ти препоръчала медицинска бяла козметика..има много видове кремчета,гелове и т.н. Защо не се заинтересоваш? Поне ще си сигурна,че парите, които даваш не са напразно

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    Какво използваш против мазна кожа?
    Аз понеже нямам такава,не мога да те насоча към нещо,но бих ти препоръчала медицинска бяла козметика..има много видове кремчета,гелове и т.н. Защо не се заинтересоваш? Поне ще си сигурна,че парите, които даваш не са напразно
    Оо, аз се грижа много педантично за кожата си принципно. Матиращи кремове, маски, измиващи гелове.. наясно съм Но не се гримирам кой знае колко и нямах информация до сега как да предотвратя този досаден страничен ефект, благодаря kalpazanka!
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Повече от фен Аватара на lovelywords
    Цитирай Първоначално написано от brutaLxxbunny Виж мнението
    Оо, аз се грижа много педантично за кожата си принципно. Матиращи кремове, маски, измиващи гелове.. наясно съм Но не се гримирам кой знае колко и нямах информация до сега как да предотвратя този досаден страничен ефект, благодаря kalpazanka!
    Моля те кажи ми какви продукти ползваш, че е зле положението. Ако искаш ми пиши лс

По темата:
    ползвам миглоизвивачка- около 3 лв., очна линия Есенс- 5-6лв., коректор Лореал- 15лв., спирала Римел - беше около 8-9лв., но мисля да си купувам някоя от новите на Голдън Роуз, защото много ги хвалят., руж Мейбълин- 10-15лв.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си