.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54
    Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    Какво използваш против мазна кожа?
    Аз понеже нямам такава,не мога да те насоча към нещо,но бих ти препоръчала медицинска бяла козметика..има много видове кремчета,гелове и т.н. Защо не се заинтересоваш? Поне ще си сигурна,че парите, които даваш не са напразно
    Оо, аз се грижа много педантично за кожата си принципно. Матиращи кремове, маски, измиващи гелове.. наясно съм Но не се гримирам кой знае колко и нямах информация до сега как да предотвратя този досаден страничен ефект, благодаря kalpazanka!
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Пудра: мисля да си взема тази на rimmel
    Гланц: Essence XXXL shine
    Спирала: Maybelline One by One
    Руж: Maybelline

За мен най-важните са :
    -коректор- ползвам на афинитон http://www.google.bg/imgres?um=1&hl=...7&tx=55&ty=113
    -спирала - one by one blach нещо си. добра е
    -миглоизвивачка - никой не спомене, според мен е важна, в ДМ май има някви за по 4-5лева
    -очна линия - на есенс е хубава, по-горе споменатата
    -черен молив - нз с къв съм :Д
    -аз по принцип сенки не ползвам,но има хубави палитри на руби роуз и на есенс има едни нови по 4-5 цвята, хубави са
    -гланцове и червила -съвсем забравих за тях ама мн са и не ми се пише сори

за тези които по-горе споменаха, че коректора им е най-важен, мои хора сте

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^Миглоизвивачките са по 2.80 с четчица за вежди подарък Не всичко в ДМ е изгодно

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от mik_i Виж мнението
    За мен най-важните са :
    -коректор- ползвам на афинитон http://www.google.bg/imgres?um=1&hl=...7&tx=55&ty=113
    -спирала - one by one blach нещо си. добра е
    -миглоизвивачка - никой не спомене, според мен е важна, в ДМ май има някви за по 4-5лева
    -очна линия - на есенс е хубава, по-горе споменатата
    -черен молив - нз с къв съм :Д
    -аз по принцип сенки не ползвам,но има хубави палитри на руби роуз и на есенс има едни нови по 4-5 цвята, хубави са
    -гланцове и червила -съвсем забравих за тях ама мн са и не ми се пише сори
    за тези които по-горе споменаха, че коректора им е най-важен, мои хора сте
    Хубав ли е коректора на Мейбълин?От много време му се чудя и на него..
    Последно редактирано от fizzyg : 06-02-2012 на 06:52

аз имам друг проблем по принцип не се гримирам много, много и се харесвам така.. но понякога вечер като излизам е тъпо да съм само с молив и спирала..някой може ли да ми каже как да нанасям по-подходящ грим (сенки и т.н) някакви съвети за начинаещи?

Повече от фен Аватара на lovelywords
    Цитирай Първоначално написано от brutaLxxbunny Виж мнението
    Оо, аз се грижа много педантично за кожата си принципно. Матиращи кремове, маски, измиващи гелове.. наясно съм Но не се гримирам кой знае колко и нямах информация до сега как да предотвратя този досаден страничен ефект, благодаря kalpazanka!
    Моля те кажи ми какви продукти ползваш, че е зле положението. Ако искаш ми пиши лс

По темата:
    ползвам миглоизвивачка- около 3 лв., очна линия Есенс- 5-6лв., коректор Лореал- 15лв., спирала Римел - беше около 8-9лв., но мисля да си купувам някоя от новите на Голдън Роуз, защото много ги хвалят., руж Мейбълин- 10-15лв.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Golden Rose са доста евтина козметика, която предполагам, можеш да си позволиш. Харесват ми продуктите им, най - вече спиралите и лаковете. Решила съм да изпробвам една очна линия тяхна, която струваше към 4 - 5 лева. Impala също мисля, че са с достъпни цени, но не съм ползвала много техни неща. Гледала съм им фон дьо тените и имам една очна линия на тази марка, но не ми харесва особено. Само да уточня, че става въпрос за очна линия във формата на писалка.

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    -коректор (ползвам на Буржоа, който не е скъп)
    -молив за очи (Ейвън, есенс)
    -спирала (мейбълин)
    -балсам за устни (Нивеа, Балеа и т.н.)

Евтини продукти, от които съм доволна са:
    Моливите на Golden rose,
    Очната линия на Golden rose,
    XXXL Shine на Essence,
    Лаковете на Flormar,
    Някои сенки на Ruby rose.

Като цяло има доста евтина козметика с прилично качество, но нещата винаги са си на проба-грешка.
    Последно редактирано от Hayashi : 08-28-2012 на 10:38
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Golden Rose са доста евтина козметика, която предполагам, можеш да си позволиш. Харесват ми продуктите им, най - вече спиралите и лаковете. Решила съм да изпробвам една очна линия тяхна, която струваше към 4 - 5 лева. Impala също мисля, че са с достъпни цени, но не съм ползвала много техни неща. Гледала съм им фон дьо тените и имам една очна линия на тази марка, но не ми харесва особено. Само да уточня, че става въпрос за очна линия във формата на писалка.
    +1 И аз съм на това мнение

В Lilly има една марка - Catrice , която е от семейството на Essence и е много добра и има повече разнообразие от Essence , но е малко по-скъпа ама като качество е супер !

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    препоръчайте достъпен коректор за очи?
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на fizzyg
    Четох много добри мнения за коректора на Римел Wake me up,със светлоозаряващи частици е. А цената е около 10лв..

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас
    Най-важно е да имаш ФДТ, спирала, черен молив и гланц ... иначе може и някакви сенки и очна линия ..
    Аз много харесвам гланцовете на Ейвън, много обичам розовите и не са скъпи
    Наранявай ме докрай,
    да боли до сутринта,
    към горещите места
    да те водя ли сама ?

За мен най- важните са: Спирала (не мога без нея ), молив, ББ крем (по-лек е от ФДТ и това доста ми харесва), очна линия, и някой път си слагам леко сенки...
    - за спиралата- Аvon mega effects (със странната четка)...много е хубава, първоначално се слага трудно, но после се свиква...струва около 11 лева...май
    -молив- много съм доволна от този на Golden Rose
    -ББ крем- сега ползвам този на Мейбалин.... не си взимайте на Гарниер...много е мазен
    -очна линия- Golden Rose
    А някой може ли да ми каже къде мога да си взема хубави сенки?

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    AVON- Спирали , моливи, гланцове, червила и парфюми
    Oriflame, Maybaline - Фон дьо тени
    За пудра още не съм открила "перфектната"

* Ще пиша още

Голям фен Аватара на blondeVIP
    Град
    NYC
    Когато започнах да се гримирам използвах фон дьо тен, черен молив, спирала и пудра - поръчвах си ги предимно от Avon и бях доволна сравнително от качеството и от цената им.
    В момента използвам малко по-различен набор от декоративна козметика.
    ББ крем - използвам този на Нивеа, той е по-малко от 10лв, единствения му минус е почти пълната липса на избор в цветовете. Мисля че има само светъл и тъмен или поне тях видях в dm.
    Очна линия - имам много, но една от най-хубавите и евтини е тази на Classics - около 2.50-3лв е.
    Молив за вежди - наскоро си купих нов на flormar за 4.50 и съм доволна от него.
    Спирала - използвам една на Rimmel за около 10лв. Сравнително доволна съм от нея.
    Руж - не съм сигурна, че съм си купувала от по-евтини ружове наскоро, но преди използвах на Classics бях доволна. Чувала съм също, че и тези на essens са хубави и евтини.
    And so I put this on my life
    Nobody or nothing will ever come between us

You know i'd do anything for you.. but you won't do the same !!!

Аз от Голдън роуз не съм доволна. Моливите им за очи се размазват, а освен това много ми дразнят, сълзят ми очите и направо полудявам.

Като цяло за мен са важни моливът, спиралата, пудрата, червилото/гланцът и лакът за нокти. Молив съм си взела Боржуа, беше 8-9лв, но стига за страшно много време, не се размазва и е доста наситено черен. Спирала на Римел, черна с оранжева капачка, червила има хубави за не много пари на Cartice i Essence, гланцовете на Есенс ми харесват много. Пудра имам някаква на Флормар и не е лоша. Фдт не слагам. Лакове за нокти има хубави на есенс, но не всички цветове са хубави. Наскоро си купих Колорама за 2-3лв и са доста добри.

Иначе крем за лице и маска имам на Хималая, много съм доволна. Цената е страхотна, а след маската, кожата ми става много чиста и не ми опъва като прекалено премита.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Град
    ilivewheretheskyends
    Това което ми грабна окото и ми хареса като цветова гама , количество и качество са новите сенки на Ейвън ( 4 ка ) които си взех на скоро.
    Ето снимка : http://instagram.com/p/e0X4t9Rxjd/

Град
    ilivewheretheskyends
    + Лаковете на Flormar също са много хубави и трайни.
    Допълвам още :
    she stylezone mousse , но не мога да кажа същото за пудрата им.
    + http://www.makeupgeek.com/wp-content...cealer-011.jpg

Голям фен Аватара на sunshine :**
    предполагам тук е мястото да попитам-трябват ми кремообразни кафяви сенки за очи , да но не с блестящ ефект.Търсих в дм , но намерих 1-2 вида и бяха блестящи,а не искам отново да се излъжа да си купя такива.Та моля ви предложете ми марка и къде мога да я намеря ако някой ползва и каже мнение ще е супер !!!!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от sunshine :** Виж мнението
    предполагам тук е мястото да попитам-трябват ми кремообразни кафяви сенки за очи , да но не с блестящ ефект.Търсих в дм , но намерих 1-2 вида и бяха блестящи,а не искам отново да се излъжа да си купя такива.Та моля ви предложете ми марка и къде мога да я намеря ако някой ползва и каже мнение ще е супер !!!!
    Имам кафяви кремообразни на Мейбълин, но не знам какво имаш предвид с "блестящ ефект". Лично аз не съм виждала матови кремообразни сенки. Тези, които аз имам, са shimmer, но в никакъв случай glitter.
    Мажат се като масло и нямат махане :д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си