- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- дредове
така...днеска видях една мацка с нещо като дред.казвам нещо като дред,защото беше направен и с прежда. Та въпроса ми е как точно се казва това(със сигурност не беше от онези плитки с цветните прежди) и някой има ли идея къде в София може да се направи?
да бе да , това онова и тва е аре ...![]()
грозно е...![]()
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
Направи си раста, много е яко! Макар, че до сега съм забелязвала, че на момчетата им отива доста повече отколкото на момичета ...
А иначе днеска и аз видях такова момиче при НДК с такъв вид "дред" за какъвто говориш,ама не мога да ти помогна нямам представа къде се правят![]()
Даже май се сещам за коя говоришНе мисля,че това се прави някъде по салони..питай баба си тя може да знае.Един приятел може.даже ми прай такова на обикновен кичур ама с конци...и го плете по некфи особени начини а повечето неща такива дет знае ги е учил от разни баби
![]()
Jamalska кажи теб не те ли кефи растата? Аз от както ходих на концерт на Ил Ниньо и покрай мен имаше почти само такива почнах да се влюбвам в момчетата с раста...За момичета не знам, на някои им отива ама рядко се срещат... На мен са ми казвали, че би ми отивало ама наште ще ме изнесат на палатка после
![]()
А тая мацката при НДК с тея "дредове" не беше кой знае какво ...![]()
Мн ми е странно някой кат каже 'човек с раста',..за милионен път в този форум растата е човешко същество.
Тия дет слушат Ил Ниньо...абе такива са плъзнали мн расти...все по-рядко виждам раста дет да слуша реге,денсхол нещо от сорта...се таз.Да се плетат като ги влече.
Мацката за която аз се сещам е на мн дълги дреди с мн яки цветове прежда съчетани там жълто с оранжево.бяло с розово,лилаво и подобни...абе яка си е.
ама тфа как седи не е определящо...може да си раста и без дреди
е тая мацка,която аз видях ,имаше само един дред...и аз искам по същия начин,щото после не ми се реже цялата коса...![]()
къде е бил тоя 1?отдолу?Първоначално написано от Bleeding._.angel
Даа..и аз искам така..само няколко кичура..мн ми харесва (:Първоначално написано от Bleeding._.angel
What you give is what you get!
ше изглежда все едно са ти се образували дредове от некъпане![]()
алелуя.
Вярно е...нечистоплътно, но за един, два кичура нищо не еПървоначално написано от exploitedteen
![]()
What you give is what you get!
amm rastata me kefi kak sedi na edno momi4e ili mom4e , no az lichno ne bih si napravila zashtoto trudno se podd1rja .. ili izobshto ne se podd1rjaddz ;]
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
и гъзо ти смърди ама си го носиш!Първоначално написано от i'm so excited!
http://www.howtodread.com/dreadlock.html
...нечистоплътно било
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
Аз също бих си направила от тези плитки,за които говориш. Омръзнало ми е постоянно да имам проблеми с косата си и да се чудя накъде да я завъртя.. О.о .. но дредове - не!
И на мен ми харесват тези, но не съм се замисляла сериозно за такова..
Use me, I'm beautiful
Take me, I'm Yours
Hurt me, it feels like medicine
And all I deserve...
я пак, че нещо не разбрахПървоначално написано от tqnkо
Малко съм закъсняла с отговора. Тези дредове(те не са точно дредове) ,които се правят от прежда не се правят на фризиор. Аз си ги правя вкъщи. Просто увивам прежда окололо един кичур.. Това еDD