.
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Threaded View

Ето пак , огромния проблем на повечето тийнове - срамът.Добре де ясно срам ви е да кажете на момичето че го харесвате , срам ви е да излезете с момиче , винаги когато попаднете в сиуация в която се повдига леко адреналина вие веднага го възпиремате като панически страх ... Защо тогава сте започнали да си търсите приятелка ?! Щом момичето ти харесва значи тя е по различна от другите - с 2 думи знаеш че е за теб ... тогава какво те спира да я вземеш ? Когато отидеш на пазар не се поколебаваш да вземеш това което искаш , ходиш по другите магазини , оглеждаш кое е най-доброто и накрая се стига до там че си обиколил почти целия град за да намериш най-доборото. И тук е същото ,така както не те е срам да ходиш и да си купуваш това което искаш, така не би трябвало да те е срам да спечелиш момичето което искаш ,защото все пак и момичетата не са чак толкова трудни важен е подхода. И пак да използвам глупавия пример за магазина - Отиваш в магазина и какво правиш ровиш из дрехите оглеждаш , не се притесняваш че разхвърляш , защото търсиш най -доброто ! ... и когато го намериш не се притесняваш и за миг да отидеш при продавача и да го вземеш . Да и мен ме е срам или да кажем ми е неудобно когато излизам за пръв , втори или дори трети път с момиче , но това е нормално да има някакво притеснение но главното е да не и показваш , че ти е неловко а да се покажеш като силен , настоятелен и уверен в себе си мъж . Да отначало е трудно но с времето сам се изумяваш от решителноста си що се отнася до това да правиш всичко възможно за да си щастлив. Невярвам да се вслушаш много в думите ми , но всеки минава по този път и аз , и другите около мен . Мисля че това е "да те учука живота" . Изборът е твой уверен ли си ще постигнеш победи , страх ли те е ще загубиш най-голямата от всички битки - битката със себе си !!!
    Последно редактирано от withdrawsmoke : 05-21-2012 на 17:18
    [img][/img]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си