.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38
    Голям фен Аватара на PLEYGIRL

Много ли са 10 години?

Такам... малко въведение.. До вчера тук във форума се оплаквах ,че не мога да се влюбя и ,че ми е трудно да започна връзка в която да има чувства...,но точно когато се отказах да се занимавам като цяло с това стана нещо супер странно...

Едно момче започна да ми пише и като по чудо аз го харесах .. (не съм харесвала момче от 3 години) ..
    Обаче разликата ни в годините никак не е малка а е цели 10!!! Това малко ме притеснява .... какво мислите??
    *Писателят Радичков казва: „Човекът представлява едно
    дълго изречение, написано с голяма любов и вдъхновение,
    но пълно с правописни грешки”.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ако си по малка от 25 години - да, прекалено много е.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    По принцип не, за мен даже това е перфектната разлика в годините, но зависи ти на колко си разбира се...

Еми аз съм на 17 а той на 27.....

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Много са.

15 букви

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PLEYGIRL Виж мнението
    Еми аз съм на 17 а той на 27.....
    Според мен са ок. Но не възрастта може да се окаже проблем в случая, а все пак при он-лайн запознанства трябва да си по-внимателна. Не се хващай като удавник за сламка за първия от 3 години насам, който си харесала.

Голям фен Аватара на notlike
    Не мисля, че са значителна разлика. Майка ми и баща ми имат 10 години и се разбират повече от добре вече 26 години въпреки всички трудности. Не се притеснявай от разликата, стига двама души да се обичат, другото няма значение
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Цитирай Първоначално написано от Goddess Виж мнението
    Според мен са ок. Но не възрастта може да се окаже проблем в случая, а все пак при он-лайн запознанства трябва да си по-внимателна. Не се хващай като удавник за сламка за първия от 3 години насам, който си харесала.
    Аз го познавам по принцип не ,че е онлайн запознанство .. просто е човек от който не съм очаквала внимание така да кажа...
    Аз съм била през това време с момчета ,но не съм имала кой знае какви чувства така да кажа ...

Като цяло тази история си е доста странна защото сега като се засечем някъде и е малко неловко... Познаваме се от много отдавна той е колега на баща ми братовчед на моя приятелка и като цяло се знаем от много отдавна. Просто изведнъж отношенията ни заеха друга поза и нз... само годините ме притесняват , защото аз искам сериозна връзка а не само флирт.. преди съм имала авантюри с гори долу толкова годишни ,но никога сериозна връзка ..... много ми е притеснено ..
    Последно редактирано от PLEYGIRL : 05-19-2012 на 22:33

Град
    София
    Е, тогава не му мисли толкова. Няма как да знаеш една връзка дали ще бъде сериозна, преди да си я започнал. Щом и двамата се харесвате, какво по-хубаво ? И сериозността на отношенията не зависи само от годините, а и от това какъв е човека. На 27 се предполага** да е по-зрял и улегнал. Щом си пасвате, разликата във възрастта не е от такова значение в този случай..10 години пак казвам, за мен са добре, аз даже предпочитам..

Разбирам ... е много благодаря за куража .. наистина доста се бях панирала ...

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Ти си решаваш. Ако си допадате по характер и всичко - пробвай.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    По принцип не, за мен даже това е перфектната разлика в годините, но зависи ти на колко си разбира се...
    Нда.

Но все ми се струва че 17 и 27 е много. Ако беше на 19-20 по-бих го приела.

Цитирай Първоначално написано от notlike Виж мнението
    Не мисля, че са значителна разлика. Майка ми и баща ми имат 10 години и се разбират повече от добре вече 26 години въпреки всички трудности. Не се притеснявай от разликата, стига двама души да се обичат, другото няма значение
    Ми, че то и разликата на мойте родители е 10 години, ама са били на 21 и 31 когато са се запознали, не на 15 и 25 -.-

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    ем виж са от една страна не ми се вижда толкова зле разликата-приемлива е донякъде
    от друга пък ще кажа да не избързваш-вярно,че искаш сериозна ама току-виж да не се окаже ,че е с теб само заради секса и тн.....може и 20 години ако щеш разлика да имате,но ако се държи незряло(за възрастта си) просто не се занимавай с него...в случая щом си го харесала няма нищо лошо да пробваш все пак си достатъчно голяма да взимаш решение...

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Не са чааак толкова много, зависи вече от характерите ви.

Голям фен Аватара на iwwo_
    Не са много, прекалено много са !

Голям фен Аватара на In*The*Face
    С мъжа ми разликата ни е повече от 10 години и никога не съм се чувствала зле от този факт, защото никога не ми е пречел. Въпрос до разбирания, характери, желание, усещане. На 17 би трябвало вече да си осъзнат човек с изграден характер и ако момчето пасва на твоя, няма никакво значение с колко е по-голям.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    А дали твоето разбиране за "сериозна" връзка съвпада с неговото?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    А дали твоето разбиране за "сериозна" връзка съвпада с неговото?
    Точно това щях да кажа и аз.

На този етап 10 години са много. Вие самите сте на различни етапи от животите си и дори и сега да не го осъзнаваш ,с времето ще разбереш,че е така. Теб те очакват съвсем различни неща,от колкото него,а и да не говорим,че той вече е минал по твоя път .Може би точно за това те привлича,защото има опит и се чувстваш по по-специален начин с някой,който знае какво прави. Ако не сега,то поне след 3 години може да му се прииска да се ожени,да има деца... а ти тогава ще си едва на 20. Никой не е казал,че ще се или няма да се задържите до тогава ,ако тръгнете,но след като сама се опитваш да ни кажеш,че си достатъчно зряла и голяма,то погледни по-сериозно и по-реалистично на нещата. Не сме във времената на бабите ни,когато разликата във възрастта не е била толкова от значение,сега животът ни предлага толкова много възможности,че едва ли той е най-добрият избор за теб.
    Дори и да не си се влюбвала от 3 години насам,това не означава,че след седмица няма да се влюбиш в някой на твоята възраст или айде да речем с 5 години по-голям от теб,но... както казах-сама ще се усетиш,че 10 години разлика в този етап на живота ти не е за теб.

По принцип не, за мен даже това е перфектната разлика в годините...
    Здравейте ! Аз съм в същото положение, с приятеля ми имаме 10 години разлика, но това не ни пречи да сме адски щастливи и да правим общи планове за бъдещето. Аз съм на 22, а той на 32, връзката ни продължава втора година .. Според мен изключително много зависи от самите вас, защото има хора, които и на 35 години пак имат акъл на 15 годишни.. бягайте далеч от такива хора Всичко е строго индивидуално Но определено мога да кажа, че разликата си личи в начина на мислене, на държание и на възприемане на конкретни ситуации и проблеми..

На 27 обикновено един мъж вече мисли за семейство. Иска нещо по-непорочно, което да си опитоми. Лесно му е да му вържеш, най-малкото заради това, че има 10 години повече опит от теб. После като нищо ще ти направи дете, за да те задържи. Това е в общи линии. А ти си малка и глупава.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Ако бяхте на 21-31 ОК. Тогава, когато той поиска семейство, ти може би щеше да бъдеш склонна да му го дадеш. Ама иначе.. Не знам колко дълго ще издържите.

За твоята възраст са много. А и ти си още хлапе, както каза някой преди мен не се знае дали неговото и твоето "сериозно" означава едно и също. Пробвай, но имай едно на ум.10 години не са малко, но според мен основното е, че ти си на 17...ако ти беше на 25, той на 35 щеше да е съвсем различно.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Добави още +10 и всичко ще бъде перфектно ах вие момичетата все едни си харесвате..
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Red face

имам съученичка със същата връзка... може би ако тя беше по-сериозна ще излезе нещо хубаво , а нейното е чисто лигавене. Помисли дали си струва момчето ,, дали си способна да се справиш с различията и проблемите , които ще се появят в следствие от разликата и действай
    Sometimes people cry not because they’re weak. It’s because they’ve been strong for too long...!

Това си е твоя живот ти решаваш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си