- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Много ли са 10 години?
Ако сте на един акъл 'що да не?!
Иначе според мен 10г по принцип са си множко, но всеки сам си решава за себе си.![]()
http://ask.fm/iwwkaa
10 години изобщо не са много като си на 17, а когато станеш на 20-25 даже ще ти се струват малко.
Според мен са много не заради разликата в годините като число, а като опит... Той е преживял повече от теб и на моменти държанието ти може да му се струва детинско и неподхофдящо, което може да е проблем. С приятеля ми разликата ни е 4 години, но понякога се появяват подобно неразбирателства. Но в крайна сметка нищо не пречи да опиташ.![]()
Много са от където и да го погледнеш. Едно време нещата са били други. Да, имало е хора и с разлика 15 + години, но сега е различно. Приоритетите са различни. Нямате общи интереси. В началото ще има страст, но после ще дойдат и проблемите. Няма смисъл да се впускаш в такава "сериозна връзка." За мен това няма да е връзка, ще бъдеш използвана и изоставена. Явно момчетата на твоята възраст са ти омръзнали и искаш някой по-улегнал, нормално е. Но мисля, че не е това твоя човек и няма смисъл от излишни разочарования. Успех!![]()
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
В твоя случай са много. Замисляла ли си се какво би искал един 27 годишен от 17 годишна? Какво можеш да му дадеш, освен...?
Много са. На различни етапи от живота сте и това ще е проблем за напред.
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
от време на време отварям темата и всеки път се чудя в какъв свят живеете повечето? в днешната действителност годините изобщо не са фактор за развитие, пък тук чета за житейсти етапи, различни акъли, обменна валута, прочее...
поддържам идеята за любовта на Фром, като среща между двама самостоятелни, разгръщащи се/осъществени(и в период) индивиди. което е далеч от тийн форум и хедонистичните настройки на част от изказалите се дотук.
По времето на Фром имало ли е фейсбук? Неговото виждане си е хубаво, но нещо не ми се връзва с две неща в тая тема:
- първо : Едно момче започна да ми пише и като по чудо аз го харесах ..
Айде стига бе верно ли? Не ме карай да разгръщам темата за интернета, за педофилите и за акъла на днешната младеж. Значи Blab ти твърдиш че само от два изписани реда в интернет и тези двамцата са се заобичали чисто и непорочно завинаги?
- второто : именно за любовта и интернета, без реалния контакт тази тема е била разисквана 100 пъти тук
къде видя да коментирам заглавния пост (който вероятно съм прочела веднъж, когато е бил публикуван)?
реагирах на вашите (да, и твоите) рефлексии върху заглавието;
дишай преди да се палиш:Д
Не се паля, скучно ми е
Аз писах в отговор по темата не по заглавието, така че и твоя пост би трябвало да е насочен по темата.
да
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Според мен са много.. и както често се казва - разликата не е във възрастта, разликата е в мисленето.![]()
Да съм казала, че отказвам се?!