.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Мега фен Аватара на Зайче..
    Ако сте на един акъл 'що да не?!
    Иначе според мен 10г по принцип са си множко, но всеки сам си решава за себе си.
    http://ask.fm/iwwkaa

Повече от фен Аватара на choparkopar
    Град
    София
    10 години изобщо не са много като си на 17, а когато станеш на 20-25 даже ще ти се струват малко.

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Според мен са много не заради разликата в годините като число, а като опит... Той е преживял повече от теб и на моменти държанието ти може да му се струва детинско и неподхофдящо, което може да е проблем. С приятеля ми разликата ни е 4 години, но понякога се появяват подобно неразбирателства. Но в крайна сметка нищо не пречи да опиташ.

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Много са от където и да го погледнеш. Едно време нещата са били други. Да, имало е хора и с разлика 15 + години, но сега е различно. Приоритетите са различни. Нямате общи интереси. В началото ще има страст, но после ще дойдат и проблемите. Няма смисъл да се впускаш в такава "сериозна връзка." За мен това няма да е връзка, ще бъдеш използвана и изоставена. Явно момчетата на твоята възраст са ти омръзнали и искаш някой по-улегнал, нормално е. Но мисля, че не е това твоя човек и няма смисъл от излишни разочарования. Успех!
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    В твоя случай са много. Замисляла ли си се какво би искал един 27 годишен от 17 годишна? Какво можеш да му дадеш, освен...?

Мега фен Аватара на Hilary_
    Много са. На различни етапи от живота сте и това ще е проблем за напред.

Мега фен Аватара на Blab
    от време на време отварям темата и всеки път се чудя в какъв свят живеете повечето? в днешната действителност годините изобщо не са фактор за развитие, пък тук чета за житейсти етапи, различни акъли, обменна валута, прочее...
    поддържам идеята за любовта на Фром, като среща между двама самостоятелни, разгръщащи се/осъществени(и в период) индивиди. което е далеч от тийн форум и хедонистичните настройки на част от изказалите се дотук.

Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    от време на време отварям темата и всеки път се чудя в какъв свят живеете повечето? в днешната действителност годините изобщо не са фактор за развитие, пък тук чета за житейсти етапи, различни акъли, обменна валута, прочее...
    поддържам идеята за любовта на Фром, като среща между двама самостоятелни, разгръщащи се/осъществени(и в период) индивиди. което е далеч от тийн форум и хедонистичните настройки на част от изказалите се дотук.
    По времето на Фром имало ли е фейсбук? Неговото виждане си е хубаво, но нещо не ми се връзва с две неща в тая тема:

- първо : Едно момче започна да ми пише и като по чудо аз го харесах ..

Айде стига бе верно ли? Не ме карай да разгръщам темата за интернета, за педофилите и за акъла на днешната младеж. Значи Blab ти твърдиш че само от два изписани реда в интернет и тези двамцата са се заобичали чисто и непорочно завинаги?

- второто : именно за любовта и интернета, без реалния контакт тази тема е била разисквана 100 пъти тук

Мега фен Аватара на Blab
    къде видя да коментирам заглавния пост (който вероятно съм прочела веднъж, когато е бил публикуван)?
    реагирах на вашите (да, и твоите) рефлексии върху заглавието;
    дишай преди да се палиш:Д

Град
    Някъде из София...
    Не се паля, скучно ми е

Аз писах в отговор по темата не по заглавието, така че и твоя пост би трябвало да е насочен по темата.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Не, не са много, лично за мен, но винаги ще има някои които да ти каже, че са много. В днешно време жените сключват брак над 30, а за мъжете да не говорим....Аз лично не познавам много 27 годишни мъже които са се втурнали под венчилото.

Супер фен Аватара на ccdesigns
    да
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Повече от фен Аватара на bloodyred
    Според мен са много.. и както често се казва - разликата не е във възрастта, разликата е в мисленето.
    Да съм казала, че отказвам се?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си