.
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Threaded View

МНого зле и преди това е зарибявал разни други. Ходихме 1 месец след което е зарибявал една негова стара позната окей приех го 1 месец нищо не е после след 4 месеца ходене .. зарибяваше една моя "приятелка" при което ми каза че го е направил нарочно за да ме подразни ... и то беше по най-демонстаративен начин затова и тогава му повярвах а иначе доверие си нямаме тоест аз към него. И моля само без такива "няма доверие, значи няма връзка късайте" Опитвам се да запазя връзката си въпреки недоверието. Обичам го много но не искам винаги да бъда втората. Да като го питах за това защо не е с нея той ми каза обърках се не искам това аз пак мога да съм с нея баща и е в Малта какво си мислиш, и аз му викам е баба и все ще разбере там некви глупости и с нея имало и той ми вика ем аз ако искам и в града мога да се срещам с нея. КАза ми че баща и му е казал "съседи сме нека си останем с уважението но не и ли върнеш там някаква парола имало ще стане с лошо" ПОсле той я е върнал. В крайна сметка се разбрахме... да и пише да се сближат поне пряители да си останат нямам нищо против и никога не бих имала .. стига да бях сигурна в него. И той ми каза ако го направя въпреки че вече я напсувах тая вечер сближа се с нея оправя си отношенията би ли започнала с мен всичко отначало. И аз казах да. Въпреки това аз искам да вида друго. Да се сближат сдобрят излизат ако трябва но искам да вида дали би се подал на това и отново би направил грешката да тръгне да я зарибява (звучи много гадно) и да бъде с нея. Само това може да ми докаже че дори и да има добри отношения с нея, близки отношения пак би бил с мен? Не знам дали има смисъл как мислите ? По някакъв начин искам да вида дали би ме заебал заради това да бъде отново с нея след като е наясно че има голям шанс?
    Последно редактирано от tit : 05-19-2012 на 23:24

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си