- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Един пъврос за мастурбацията и тренировките ?!
Може ли да се загуби мускулна маса ? от мастурбиране ?! Знам,че помага за мускулите,кокалите,и ........,но може ли да пречи някак си тъй като знам,че се изхвърля протеин :Д:Д:Д:Д:Д
Пфахаххахахахсдадхасдхахх аахахахахахахахахахаахсж!
Ох, чакай сега!
.....
АААААААААхахахахАХахахАХа ХахаХахАХахАХхАахахаххаха ахахахаххахаахАХа
Освен предмишницата да постегнеш незначително, ни кокали, ни нищо ще направиш. А ти да не фъргаш една кофа протейн на тек бе машина? Хахахах![]()
![]()
![]()
Нищо няма да ти стане, можеш да си жулиш до стари години без притеснения.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
По-точно ПОМАГА:
http://www.fitnes-bg.com/%D4%E8%F2%E..._200905151234/
Тва е доста надценено според мен.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
май Сашето и Ванката направо са си умници!!! кат ви гледам писанията тука направо се уверявам, че е така
пичове ... вие добре ли сте с главите?
блъскайте в залата, не в банята!
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Всеки с мнението си
Аз лично избягвам семеизпразването -> понеже ми се доспива след това хахаха![]()
![]()
![]()
Аз да ти река блъскам към обед,центъра на градаПървоначално написано от firstdiesel
![]()
Сега сериозно: Правил съм си експерименти, при кардио ми намалява издръжливостта,чувствам,че се задушавам много,измарям се,но на железата някак ми е по-добре,защото си чувствам по-енергичен,но всеки може да направи някой експеримент![]()
Аз чувствам хвата по стабилен, щангата залепва![]()
можеш да си загубиш мозъка
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
лъскай на воля...нема ядове![]()
вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..
един ПЪВрос![]()
Не съм очаквала да видя такава тема, честно
![]()
Даже темата се повтаря![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
хахаха да е помага ще и аз четах в нета космополитан за мн.неща помага........ и я хубаво да се прави всеки ден :Д .......... хах ............ хахаха
даже се тренират мускулите така :Д ........ равнявало се на физическо действие :Д ........... ае :Д шшш са ползва кот е дал Господ :Д :Д:Д:Д:Д хахаха с максимум поолъррр :Д:Д:Д:Д
Тръскай го наволя, само гледай да не е няколко часа преди тренировка. Удря те адския мързел, губиш всяква мотивация за каквото и да е физическо усилие, от там падат и постиженията
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
ако изхвърлиш прекалено много цинк вреди но ако не прекаляваш тестостерона ти се качваПървоначално написано от Neota
Живея и уча в Англия ....
Темата се изчерпа.
http://training.fitness.com/body-min...tml#post165420 (англ.)
tl;dr - влияе зле на тестостерона и изморява нервната система. Лъскай веднъж на седмица.![]()
Не лъскай 3 месеца и след това отиди на фитнес
ПС Като бях малък се изморявах от дълго чикибойстване![]()
Добре,че се сети да ни просветиш след около 1 година....