- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 22
хаха добре, че е форумът (за да живееш в него), иначе реално не съществуваш!! ..![]()
След днес, следва малко релаксче. : ))
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
някво скучно и изнервено
Оф, кофти ми е.
Не знам какво да си мисля и ми става още по-кофти.
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
Жажда ме гони! Жажда за алкохол! Зове ме! Тихо ме зове!
Умрял съм днес и излизам. Излизам да се напия, като куче. Да се отрежа като курва на курец!
Има тук и без това двама кандидати за маризене.
Тайсън кючек ще има!
Питай защо тайсън съм аз
ама хвани се за нещо и здраво се дръж
хала съм аз, цяла ламя!
да, много ли ми е яко да стана в 5 часа сутринта и след това да отида на дискотека.. чувствам се като пребита от сега, а пък не знам за утре.. сигурно няма да знам какво се случва около мен![]()
http://ask.fm/iwwkaa
Oоф, някво ми е тъжноо![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Много уморена.Радвам се ,че деня е към края си и се отчайвам като знам ,че утре ме чака още повече работа...Надявам се да се справя и да мина без забележки...
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
self-esteem = 0
усещам тежест от всички страни
общо взето са ми нелепи всички глупости, които чувствам
тялото ме боли
изслушала съм всички песни
как може да няма нищо в живота ми?
Хайде прибрах се. Баси и пиенето не влиза, като хората. Скарах се с един човек, който ми е повече от брат. Бе.. тия дни е много зле.
като по чудо съм в добро настроение, хмм
днеска се къпах (силно казано) като се поливах с топла вода от канче.. беше абсурдно, но и доста забавно и зарибяващо :Д но все пак предпочитам да ни пуснат топлата вода по-бързо тия мизерници
пиша си с него, при това той пише повече о.О че и ми разказва някви неща, woho имаме напредък ;д
Шитаво ми е и причината за това е абсолютно неоснователна.
Не знам що се държа така...самопрецакващо(меко казано).
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Щастливо ми е ...и влюбено! 4 години заедно. А той ми направи толкова мил подарък.Много готино ми стана :3
Аууу , наще ги наказаха много лошо
Тъпо,къпя се и си лягам...но все пак от днес вече съм студент![]()
>>DjBelev<<
Смачкана, уморена, с желание за някви отмъщения, така де, то е нормално да искам да му строша тиквата :Д
Иначе денят започна с усмивки, което е добре и е признак, че всичко ще мине по вода.. да се надявам
Истинска щедрост е да направиш нещо хубаво за някой без той да разбере за това!
Невероятно щастлива.Много хубава нощ. Да не говорим кооооолко беше яко ... Пък аз мислех, че без хапчета няма да е толкова хубаво.
Обичам да се будя така. <3
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Най-сетне, мамка ти стара! Гърлото не ме боли!!!пак грача като развален грамофон, ама надявам се това да се оправи преди срещата довечера.
И с негоооо ще се видя скорооо.
^ Пробвала ли си Tantum Verde от това за смучене? На мен ми помага до 8 часа след първото. Дори при гнойни ангини. Остава ми още за лекуване, но без болка.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Всичко пробвах - толкова много лекарства ми изписаха, антибиотици също. Няколко пъти ходих на лекар. Нищичко не помага. Блях, имам много слаба имунна система и нещо тръшне ли ме, трудно си отива. Ама спокич. Сега поне не ме боли гърлото - вчера ревях от болка заради него![]()
Не мога да се въздържа да го напиша и тук:
Българи юнаци!!! Честита разгромна победа над Германия в 1/4 финала.Сега дано се справим с така неудобната ни и трудна Русия на 1/2, а след това да отнесем и Италия или Бразилия и...златото е наше. А дано спечелим първата си титла в историята на колективните ни спортове като цяло.Време ни е вече.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!