.
Затворена тема
Страница 103 от 120 ПървиПърви ... 3539399100101102103104105106107113 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 551 до 2 575 от общо 2977
    Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Дай малко насам!

Иначе, сега сериозно: извинявам се за незрялото си, спонтанно outrageous and unaccaptable behaviour. НО! Вярвам че всяка една страна е права малко или много за едно или друго.

П.П. Мисля че с Валдес трябва да отидем на почивка, някъде далеч от света, където можем спокойно да се отдадем на плътски удоволствие, сексуални страсти и клякания, в опит да избегнем шамарите които взаимно ще си нанасяме.
    А когато се върнем, ще напишем едни красноречиви, цветущи и хубави постове, в които аз ще обяснявам колко дълъг и дебел му е, а той ще обяснява каква истинска секс богиня е приятелката му в леглото.

П.П.2 отивам да спинкам, че осрахме темата, пък и не съм спала от 24 часа.
    Ми пишете де. Някой пречи ли ви? Мен пък (и явно съм единствена) ме радва да чета, когато някой е щастлив. Няма значение дали за секс, любов, изпит, ядене. Хубави мнения = весели, щастливи хора. Това е хубаво. Става ми тъжно като прочета някой сдухан коментар. Но вие май няма да разберете тази така сложна гледна точка.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Ми пишете де. Някой пречи ли ви? Мен пък (и явно съм единствена) ме радва да чета, когато някой е щастлив. Няма значение дали за секс, любов, изпит, ядене. Хубави мнения = весели, щастливи хора. Това е хубаво. Става ми тъжно като прочета някой сдухан коментар. Но вие май няма да разберете тази така сложна гледна точка.
    не си единствена
    като чета хубави постове и мен ми става хубаво
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Да, впрочем не визирах теб в случая. Това последното прозвуча доста черногледо май. XD Реално не мисля така. Има доста позитивни хора, особено в тоя раздел.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Ужасноо
    И много, ама много се притеснявам
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Град
    Heaven
    Да, впрочем не визирах теб в случая. Това последното прозвуча доста черногледо май. XD Реално не мисля така. Има доста позитивни хора, особено в тоя раздел.
    знам, че не ме визираше
    аз се бутам между шамарите

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Не си единствената. Самия позитивизъм, струящ от твоите или неговите постове ( както и на всеки, който казва някакви хубави неща и споделя щастливи свои мигове и мисли ) някакси помага да се почувствам ( а и не само аз ) поне малко по-добре, когато ми е кофти.

И да, всеки може да пише каквото му душата иска в тази тема, все пак е "Как се чувствате" .. Ако иска по 20 пъти на ден да го пише, в правото си е, и то не защото е модератор, всички го правим. Това, че той е влюбен и го казва и показва, а вие в момента не сте или просто не го споменавате е отделен въпрос. Нищо лошо не виждам в това.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Станааа интересноо .. и забавно.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    На мен пък ми е такъв кеф да ги чета [SUN]
    Толкова са ми сладички,милички ... Направо ми идва лично да отида и да ги нацелувам (образно казано ) [SUN]
    Амааа предполагам всичко се дължи на факта,че от няколко дена съм не на 7-то,а на 10-тото небе от кеф и подобни постове ме зареждат допълнително [SUN]

ПО ТЕМАТА:
    Пак няма да се спиии ... Господина е нощна смяна и на мен ми е кеф,кеф,кееееееееф И снощи е бил ама е влязъл късно и сме се разминали Нищо!Днес нещата са супер,разговора протича по-добре от очакваното и съм щастлива ... МНОГО щастлива!!!
    Радвам се,че отново е в живота ми!Радвам се,че ми е приятел!Радвам се,че е различен от другите и за всички тези години не е изневерил на себе си и не се е променил!Радвам се,че мога да говоря открито с него!Радвам се,че след всеки разговор го чувствам по-близък!Радвам се за толкова много неща

Очаквам заяждане за всичките ми удивителни и многоточия
    Последно редактирано от 3oPuTy : 08-10-2012 на 21:38
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Е стига сте се заяждали с любовта на хората де. Какво като си пишат пишат публично, че се обичат, че си липсват и тн. Какво толкова ви бърка отвътре не ви знам, но мен лично ме радва като прочета нещо подобно, става ми едно такова миличко и разнежено

по темата за жалост не чак толкова позитивно: Притеснено ми е бая. Моя е хванал някакъв стомашно чревен вирус и вече 2 дни е кошмар. Той не спи заради болестта, аз не спя от притеснение по него. Дано ми се оправи по скоро слънчицето ми, че като го гледам така ми се къса сърцето.
    Последно редактирано от DragonLady : 08-10-2012 на 21:41

Супер фен Аватара на Glamour92
    Няма промяна в душевното ми състояние след като прочета някой по-ей тъй "лигав" пост-понякога даже ме усмихват.
    Учудена съм,че това ви пречи и смущава,хора...
    Форума е пълен с потребители,пръскащи наляво и надясно слюнки и храчки,против мненията на които никой все още не е възроптал(или поне не така изразително)
    Както и да е.

..........

Нещо не ми се спи-хвана ме шампионската лига и се кикотихме с брат ми и с котарака,а после ми стана толкова дейно,че си спретнах една домашна тренировка.
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Фен
    Град
    НякъдеЕе п0 шир0кия свят!
    Добре с леки нотки на объркване, но ще премине, предполагам.
    http://www.sibir.bg/blog/sextazy_girl/

I`vE g0t My 0wn idEa And I d0n`t givE a cAre!!But iT d0esn`t mEan I d0n`t UnderstanD!

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Надигнах се с добро настроение. Днес ще ходиме на кино, и общо взето ще сме си цял ден заедно. Хубаво ми е.

Отделно ми хрумна една идея, която утре ще осъществя, пък може и през работната седмица, така и така шефа го няма, имам доста свободно време да екпериментирам над идеите си

ПП. На владимир за втори път ще му кажа, както и на tupac да престанат да си налагат мнението и да дават етикети в тази тема. Темата нито е за вас, нито някой трябва да се съобразява с вашето мнение и настроения. Като нещо не ви изнася хикса горе и готово.
    Последно редактирано от Sh@d0w : 08-11-2012 на 04:51

Супер фен Аватара на Irti
    Добро утро. Денят започва добре. Тя още спи, ама ще я сритам след малко.

Не се опитвайте да ме вкарвате в глупавите си спорове, за да не ви отеба, ако аз запиша. Деба простаците, където сте.

DisappointedDreamer, с Валдес ли ходиш, ма?

Почна да напича жега пак, а вчера с бурята дойде свежест и живот.

Как яко мирише на дъжд <3 и времето е едно такова студенко и прохладно , тамън за мен )
    Иначе много ми е готино, всичко тече по мед и масло, довечера ще се размажа, ще бъде страхотно, от кога не съм виждала старите си приятели .. Много ми е усмихнато, едно такова настроението ^^
    Истинска щедрост е да направиш нещо хубаво за някой без той да разбере за това!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Поредната нощна смяна Тоя човек трябва да започне да ми дава % май Ако не съм аз ще има да се чуди к'во да прави до сутринта ...
    Оффф,пак спах само 4-5 часа ама навън е хладно и се чувствам отпочината
    Сега в главата са ми всички онези неща,за които говорихме ... Още съм в шок от казаното,но МАМКА МУ имах подобно предчувствие Като се видим ще поговорим за това.Знам,че темата е болезнена за него,но имам усещането,че заради тази случка отношенията им не са добри,а не е редно заради грешките на друг да са така ...
    Благодарна съм му,че ми се довери.Не,че това е някаква тайна,но аз нямаше от къде да знам,а той предпочете на ми сподели Радвам се,че ми има такова доверие и че след всичко случило се между нас той ме приема като толкова близка приятелка
    ...
    Оффф,отново много се разписах Отивам да си направя един чай
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Повече от фен Аватара на kalito126
    Град
    София
    Дъжд,дъжд,дъжд...Как обичам да вали! Това ми оправя настроението! Днес е един супер ден.Само че колата свърши. Хаха...шегувам се. Боже,не съм наред!
    Просто се усмихни...останалото няма значение!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    На тия румънци кой им дава книжки, питам аз?!???!??!? Кой?!?!!?? Ако им се мре, да се мятат от Дунавмост, не проклетите дабълдекъри с ремаркета отзад да изпреварват Г-Л-У-П-А-В-О, да бързат да се приберат в платното, без да ги е грижа, че заради тях някой трябва да иде в царевицата край пътя!
    Мама им!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Ох, тук е хладничко, хубавичко, нервничко ми е,ама ми се очертава страхотно време с него нняняня,дано,дано
    Оф, и ми е малко гладнооо, ще плюскам след малко
    Ядосвам се,че се мъча тука през някви умрели проксита да влизам,ама карай.
    maDamn

Супер фен Аватара на Glamour92
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Мега фен Аватара на Blab
    http://www.youtube.com/watch?v=Rh4rKt8v6sY
    пиша. това е сигурно най-положителното нещо, което може да ме сполети. но защо трябваше да я изстрадам цялата тази глупост, честно, не знам. хората са така глупави същества, страхливи и дребни... понякога ми домъчнява чак. вдъхновена съм и оценявам това си състояние. ще се възползвам!<3

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Започвам часове по йога и ходене по AAM (Anonymous Anger Managements).
    Навън е мрачно и дъждовно, ветровито и студено. Колко е прекрасен света!

Град
    Heaven
    купи си боксова круша, Маги
    искам да е мрачно и студено, да ми отива на настроението, което никакво го няма
    супер самотно ми е
    ходи ми се на море, пътува ми се, искам да обиколя света хахах
    ама -няма :/
    мисля да поуча днес, след като не си изпълних обещанието оня ден
    тамън и двете родителски тела са вкъщи, та да ми отчетат 1 златна звездичка

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Август, пък вие учите?!

Мекичките ми дойдоха екстра. Сега да имаше и 3в1...

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    купи си боксова круша, Маги
    Имам си една вкъщи на име Виктор

Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението
    DisappointedDreamer, с Валдес ли ходиш, ма?
    С Валдес се чукаме, ма.

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Август, пък вие учите?!
    Мани, аз на 22ри почвам даскало.

Иначе ми е хубавко. Изморено, гледам филми, плюскам. Почивам си на топло.

Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Август, пък вие учите?!

СУ-история догодина, а аз (почти) нищо не знам
    ти си прави сметка :д

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми