- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 22
Ми пишете де. Някой пречи ли ви? Мен пък (и явно съм единствена) ме радва да чета, когато някой е щастлив. Няма значение дали за секс, любов, изпит, ядене. Хубави мнения = весели, щастливи хора. Това е хубаво. Става ми тъжно като прочета някой сдухан коментар. Но вие май няма да разберете тази така сложна гледна точка.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Да, впрочем не визирах теб в случая.Това последното прозвуча доста черногледо май. XD Реално не мисля така. Има доста позитивни хора, особено в тоя раздел.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ужасноо
И много, ама много се притеснявам![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Не си единствената. Самия позитивизъм, струящ от твоите или неговите постове ( както и на всеки, който казва някакви хубави неща и споделя щастливи свои мигове и мисли ) някакси помага да се почувствам ( а и не само аз ) поне малко по-добре, когато ми е кофти.
И да, всеки може да пише каквото му душата иска в тази тема, все пак е "Как се чувствате" .. Ако иска по 20 пъти на ден да го пише, в правото си е, и то не защото е модератор, всички го правим. Това, че той е влюбен и го казва и показва, а вие в момента не сте или просто не го споменавате е отделен въпрос. Нищо лошо не виждам в това.
Станааа интересноо .. и забавно.![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
На мен пък ми е такъв кеф да ги чета [SUN]
Толкова са ми сладички,милички ... Направо ми идва лично да отида и да ги нацелувам (образно казано) [SUN]
Амааа предполагам всичко се дължи на факта,че от няколко дена съм не на 7-то,а на 10-тото небе от кеф и подобни постове ме зареждат допълнително [SUN]
ПО ТЕМАТА:
Пак няма да се спиии ... Господина е нощна смяна и на мен ми е кеф,кеф,кеееееееефИ снощи е бил ама е влязъл късно и сме се разминали
Нищо!Днес нещата са супер,разговора протича по-добре от очакваното и съм щастлива ... МНОГО щастлива!!!
Радвам се,че отново е в живота ми!Радвам се,че ми е приятел!Радвам се,че е различен от другите и за всички тези години не е изневерил на себе си и не се е променил!Радвам се,че мога да говоря открито с него!Радвам се,че след всеки разговор го чувствам по-близък!Радвам се за толкова много неща![]()
Очаквам заяждане за всичките ми удивителни и многоточия![]()
![]()
![]()
Последно редактирано от 3oPuTy : 08-10-2012 на 21:38
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Е стига сте се заяждали с любовта на хората де. Какво като си пишат пишат публично, че се обичат, че си липсват и тн. Какво толкова ви бърка отвътре не ви знам, но мен лично ме радва като прочета нещо подобно, става ми едно такова миличко и разнежено
по темата за жалост не чак толкова позитивно: Притеснено ми е бая. Моя е хванал някакъв стомашно чревен вирус и вече 2 дни е кошмар. Той не спи заради болестта, аз не спя от притеснение по него. Дано ми се оправи по скоро слънчицето ми, че като го гледам така ми се къса сърцето.
Последно редактирано от DragonLady : 08-10-2012 на 21:41
Няма промяна в душевното ми състояние след като прочета някой по-ей тъй "лигав" пост-понякога даже ме усмихват.
Учудена съм,че това ви пречи и смущава,хора...
Форума е пълен с потребители,пръскащи наляво и надясно слюнки и храчки,против мненията на които никой все още не е възроптал(или поне не така изразително)
Както и да е.
..........
Нещо не ми се спи-хвана ме шампионската лига и се кикотихме с брат ми и с котарака,а после ми стана толкова дейно,че си спретнах една домашна тренировка.![]()
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Добре с леки нотки на объркване, но ще премине, предполагам.![]()
http://www.sibir.bg/blog/sextazy_girl/
I`vE g0t My 0wn idEa And I d0n`t givE a cAre!!But iT d0esn`t mEan I d0n`t UnderstanD!
Надигнах се с добро настроение. Днес ще ходиме на кино, и общо взето ще сме си цял ден заедно. Хубаво ми е.
Отделно ми хрумна една идея, която утре ще осъществя, пък може и през работната седмица, така и така шефа го няма, имам доста свободно време да екпериментирам над идеите си
ПП. На владимир за втори път ще му кажа, както и на tupac да престанат да си налагат мнението и да дават етикети в тази тема. Темата нито е за вас, нито някой трябва да се съобразява с вашето мнение и настроения. Като нещо не ви изнася хикса горе и готово.
Последно редактирано от Sh@d0w : 08-11-2012 на 04:51
Добро утро. Денят започва добре. Тя още спи, ама ще я сритам след малко.
Не се опитвайте да ме вкарвате в глупавите си спорове, за да не ви отеба, ако аз запиша. Деба простаците, където сте.
DisappointedDreamer, с Валдес ли ходиш, ма?![]()
Почна да напича жега пак, а вчера с бурята дойде свежест и живот.
Как яко мирише на дъжд <3 и времето е едно такова студенко и прохладно , тамън за мен)
Иначе много ми е готино, всичко тече по мед и масло, довечера ще се размажа, ще бъде страхотно, от кога не съм виждала старите си приятели .. Много ми е усмихнато, едно такова настроението ^^
Истинска щедрост е да направиш нещо хубаво за някой без той да разбере за това!
Поредната нощна смянаТоя човек трябва да започне да ми дава % май
Ако не съм аз ще има да се чуди к'во да прави до сутринта ...
Оффф,пак спах само 4-5 часа ама навън е хладно и се чувствам отпочината
Сега в главата са ми всички онези неща,за които говорихме ... Още съм в шок от казаното,но МАМКА МУ имах подобно предчувствиеКато се видим ще поговорим за това.Знам,че темата е болезнена за него,но имам усещането,че заради тази случка отношенията им не са добри,а не е редно заради грешките на друг да са така ...
Благодарна съм му,че ми се довери.Не,че това е някаква тайна,но аз нямаше от къде да знам,а той предпочете на ми споделиРадвам се,че ми има такова доверие и че след всичко случило се между нас той ме приема като толкова близка приятелка
...
Оффф,отново много се разписахОтивам да си направя един чай
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Дъжд,дъжд,дъжд...Как обичам да вали!Това ми оправя настроението! Днес е един супер ден.Само че колата свърши.
Хаха...шегувам се.
Боже,не съм наред!
![]()
Просто се усмихни...останалото няма значение!
На тия румънци кой им дава книжки, питам аз?!???!??!? Кой?!?!!?? Ако им се мре, да се мятат от Дунавмост, не проклетите дабълдекъри с ремаркета отзад да изпреварват Г-Л-У-П-А-В-О, да бързат да се приберат в платното, без да ги е грижа, че заради тях някой трябва да иде в царевицата край пътя!
Мама им!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ох, тук е хладничко, хубавичко, нервничко ми е,ама ми се очертава страхотно време с него нняняня,дано,дано
Оф, и ми е малко гладнооо, ще плюскам след малко![]()
Ядосвам се,че се мъча тука през някви умрели проксита да влизам,ама карай.
maDamn
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
http://www.youtube.com/watch?v=Rh4rKt8v6sY
пиша. това е сигурно най-положителното нещо, което може да ме сполети. но защо трябваше да я изстрадам цялата тази глупост, честно, не знам. хората са така глупави същества, страхливи и дребни... понякога ми домъчнява чак. вдъхновена съм и оценявам това си състояние. ще се възползвам!<3
Започвам часове по йога и ходене по AAM (Anonymous Anger Managements).
Навън е мрачно и дъждовно, ветровито и студено. Колко е прекрасен света!
купи си боксова круша, Маги
искам да е мрачно и студено, да ми отива на настроението, което никакво го няма
супер самотно ми е
ходи ми се на море, пътува ми се, искам да обиколя света хахах
ама -няма :/
мисля да поуча днес, след като не си изпълних обещанието оня ден
тамън и двете родителски тела са вкъщи, та да ми отчетат 1 златна звездичка![]()
Август, пък вие учите?!
Мекичките ми дойдоха екстра. Сега да имаше и 3в1...
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!