- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 22
Кисело, гадно. Много тъп ден, супер празен, цял ден лежа, ядосват ме, всеки мрънка за нещо, всеки иска нещо и с толкова много хора на едно място става някакъв ад. Отделно съм в кофти настроение заради лични неща, отвратитено сдухано ми е. :\ Нямам търпение да си се прибера.
Everything changes, but beauty remains ...
Той все още няма подобрене![]()
Даже е по зле
Не знам вече какво да правя! Това, че не мога да му помогна по никакъв начин ме убива.
Приятен успокояващ ден. Вали си лекичко, хладно е достатъчно,а аз си стягам нещата и довечера ще съм си в стаята и ще умирам от радост! И на работа ме взеха, какво повече да искам просто!
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
днес се усещам особено екстровертна. предизвиквам Съдбата да ми прати и подходящата компания. хм хм)
междувременно си припявам
Очудвам се от себе си. Не съжалявам, просто ми е мега смешно как точно мен пак изкараха най - голямата разпоретина. Нямам търпение да разбера какво следва...
ОоОоо, изпуснала съм сеирите ли?
Дриймър и Валдес ходят? : Д
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Една седмица върховно щастие и сега сигурно един месец рев, че е свършило.
Много ми е тъжно и ме боли. Искам да си остана сама в апартамента и да се нарева като хората, а не затворена тихичко в стаята.
И спря да се върти за миг земята..
Преяла!![]()
![]()
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
проклета ревност от бивша, по-красива от мен приятелка . дъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъ
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Да вземе да минава утре, че се изнервям много, когато ми се налага да чакам.
А като се сетя в колко трябва да стана, че да се оправя и да стигна до там .. Ужас просто.
Ама ще се справя. Вярвам в себе си![]()
Оф, скучно ми е. Трябва да си намеря интересно занимание.
И ми е малко тъжно.![]()
You are broken, I can fix you...
добре съм, изкъпах се като бял човек с топла вода в офиса на баща ми :Д искам да мине утре, да видя как ще 'отпразнуваме' прословутия единия месец.. нарочно нямам много надежди, не искам после да се разочаровам..
ям като разпрана, боже какво ми става?! :Д откога не бях докосвала хляб, сладки неща, сокове и безалкохолни.. и сега баам! по 2 филии на ден придружени с напитка и нещо сладко 'за десерт'..
бахти майтапа
целият ми багажник е мокър , заради гадната туба , на която се сцепи капачката рофл
Home, sweet home (sun) Доволна! Най-сетне съм си у нас,на моето си легло и на тишина. Видях се с приятелка, разказах и каквото имах, олекна ми и ми е добре. Нямам търпение да си легна на леглото, да си пусна климатика, да стане сууупер студено и да се завия с дебела завивка.
Everything changes, but beauty remains ...
Много съм ядосан, изнервен и раздразнителен.
Защо ме дразнят толкова, а хем знаят, че ако се разбеснея трудно ще ме кротнат.
Отделно ми писна от ебани истории и хора. Отделно ми писна от неблагодарници на които не може да се разчита и отделно ми писна от всичко.
Много хора си търсят белята. Много хора не разбират от спокойна приказка. Много хора ще пострадат.
Търпелив съм, но не знам докога и не знам дали си заслужава.
Тегли и майната на тая и да не ти пука, камо ли да го ревнуваш. Какво като е по-красива от теб? Щом му е бивша, а ти настояща, значи е избрал теб, пред нея, и е преценил, че ти си човека за него, а не тя.
Иначе знам какво ти е. Преди извесно време една бивша на мъжа ми беше започнала пак да се опитва да се докопа до него, но не и се получи.
по темата: Все същото ... Притеснена съм и не съм на себе си вече 4ти ден. Бях отказала цигарите, пак ги почнах порай тея проблеми ... А той от ден на ден се влошава вместо да се оправя. Намразих ги вече всичкото лекари! Що за човек трябва да си за да предозираш някой с лекарство и да го натровиш!!! Нямам думи просто.
Заспало ми е, ама не ми се ляга все още ;д
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Не знам дали ти е успокоително, но може да се влошава просто като развитие на това, което са му дали и после да последва бърз процес на възстановяване щом не е взимал повече.Наблюдавала съм подобно нещо. Тъй че горе главата.
Заспало ми е, след час някъде излизам. Ужасно ми се прави нещо ново и имам 800 000 идеи, а математиката ме гледа обвинително.
Последно редактирано от SisiStrange : 08-13-2012 на 05:16
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Днес ще се разхождам тук и там да вадя свидетелства и какво ли още не. След някои друг ден ще се замъкна да си подам нещата за новата лична карта, тъкмо като сменя адреса няма да се разхождам излишно до места, които не обичам по принцип :Д.
Иначе ми е добре, дооста даже, дано и денят е хубав!
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Скапано, тъпо и...самотно.Смотан живот. Иде ми да легна и да не стана повече никога.В най-добрият случай унесен в сънища...повечето от който са доста по-красиви и ми е много по-готино в тях отколкото в тъпата ми реалност.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!