.
Затворена тема
Страница 105 от 120 ПървиПърви ... 55595101102103104105106107108109115 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 601 до 2 625 от общо 2977
    Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LeprikonA Виж мнението
    Дриймър, моля те обясни И в тая тема колко позитивен човек си.

Аз съм си добре, колко много кексчета направих :Д. Времето ми пасва перфектно, искам само да си изляза и да вися до никое време навън, че не знам кога ще ги видя хората тука пак.
    "Тютюн" ми става все по-интересен.
    Това някак съм го пропуснала. Четеш "Тютюн" сега? После драсни едно ЛС какво мислиш. Мен ми е една от най-най-любимите български книги.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Кисело, гадно. Много тъп ден, супер празен, цял ден лежа, ядосват ме, всеки мрънка за нещо, всеки иска нещо и с толкова много хора на едно място става някакъв ад. Отделно съм в кофти настроение заради лични неща, отвратитено сдухано ми е. :\ Нямам търпение да си се прибера.
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Той все още няма подобрене Даже е по зле Не знам вече какво да правя! Това, че не мога да му помогна по никакъв начин ме убива.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Той все още няма подобрене Даже е по зле Не знам вече какво да правя! Това, че не мога да му помогна по никакъв начин ме убива.
    Какво точно му има? Кажи някакви симптоми да измъдрим дружно нещо за преди истински лекар.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Какво точно му има? Кажи някакви симптоми да измъдрим дружно нещо за преди истински лекар.
    Ще ти драсна на ЛС понеже не искам да разбира целият форум нещо толкова лично. Мерси за загрижеността.

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Приятен успокояващ ден. Вали си лекичко, хладно е достатъчно,а аз си стягам нещата и довечера ще съм си в стаята и ще умирам от радост! И на работа ме взеха, какво повече да искам просто!
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на Blab
    днес се усещам особено екстровертна. предизвиквам Съдбата да ми прати и подходящата компания. хм хм)
    междувременно си припявам

Мега фен Аватара на Зайче..
    чувствам се виновна -.-
    http://ask.fm/iwwkaa

Мега фен Аватара на babity
    Очудвам се от себе си. Не съжалявам, просто ми е мега смешно как точно мен пак изкараха най - голямата разпоретина. Нямам търпение да разбера какво следва...

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    тъъъъъъъъъъъъъъъъъъъпо се чувствам
    загубихме мача
    никой не ми отговаря като му пиша
    малко ми е гладно, ама ядох веднъж, стига толкова
    ще почета книжка
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

ОоОоо, изпуснала съм сеирите ли?
    Дриймър и Валдес ходят? : Д
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на xoxi
    Една седмица върховно щастие и сега сигурно един месец рев, че е свършило.
    Много ми е тъжно и ме боли. Искам да си остана сама в апартамента и да се нарева като хората, а не затворена тихичко в стаята.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Преяла!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

проклета ревност от бивша, по-красива от мен приятелка . дъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъ
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Да вземе да минава утре, че се изнервям много, когато ми се налага да чакам.
    А като се сетя в колко трябва да стана, че да се оправя и да стигна до там .. Ужас просто.
    Ама ще се справя. Вярвам в себе си

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Оф, скучно ми е. Трябва да си намеря интересно занимание.
    И ми е малко тъжно.
    You are broken, I can fix you...

Мега фен Аватара на Dagichka
    добре съм, изкъпах се като бял човек с топла вода в офиса на баща ми :Д искам да мине утре, да видя как ще 'отпразнуваме' прословутия единия месец.. нарочно нямам много надежди, не искам после да се разочаровам..
    ям като разпрана, боже какво ми става?! :Д откога не бях докосвала хляб, сладки неща, сокове и безалкохолни.. и сега баам! по 2 филии на ден придружени с напитка и нещо сладко 'за десерт'..

Голям фен
    бахти майтапа

целият ми багажник е мокър , заради гадната туба , на която се сцепи капачката рофл

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Home, sweet home (sun) Доволна! Най-сетне съм си у нас,на моето си легло и на тишина. Видях се с приятелка, разказах и каквото имах, олекна ми и ми е добре. Нямам търпение да си легна на леглото, да си пусна климатика, да стане сууупер студено и да се завия с дебела завивка.
    Everything changes, but beauty remains ...

Супер фен Аватара на Irti
    Много съм ядосан, изнервен и раздразнителен.

Защо ме дразнят толкова, а хем знаят, че ако се разбеснея трудно ще ме кротнат.

Отделно ми писна от ебани истории и хора. Отделно ми писна от неблагодарници на които не може да се разчита и отделно ми писна от всичко.

Много хора си търсят белята. Много хора не разбират от спокойна приказка. Много хора ще пострадат.

Търпелив съм, но не знам докога и не знам дали си заслужава.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    проклета ревност от бивша, по-красива от мен приятелка . дъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъ
    Тегли и майната на тая и да не ти пука, камо ли да го ревнуваш. Какво като е по-красива от теб? Щом му е бивша, а ти настояща, значи е избрал теб, пред нея, и е преценил, че ти си човека за него, а не тя.
    Иначе знам какво ти е. Преди извесно време една бивша на мъжа ми беше започнала пак да се опитва да се докопа до него, но не и се получи.

по темата: Все същото ... Притеснена съм и не съм на себе си вече 4ти ден. Бях отказала цигарите, пак ги почнах порай тея проблеми ... А той от ден на ден се влошава вместо да се оправя. Намразих ги вече всичкото лекари! Що за човек трябва да си за да предозираш някой с лекарство и да го натровиш!!! Нямам думи просто.

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Заспало ми е, ама не ми се ляга все още ;д
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Тегли и майната на тая и да не ти пука, камо ли да го ревнуваш. Какво като е по-красива от теб? Щом му е бивша, а ти настояща, значи е избрал теб, пред нея, и е преценил, че ти си човека за него, а не тя.
    Иначе знам какво ти е. Преди извесно време една бивша на мъжа ми беше започнала пак да се опитва да се докопа до него, но не и се получи.

по темата: Все същото ... Притеснена съм и не съм на себе си вече 4ти ден. Бях отказала цигарите, пак ги почнах порай тея проблеми ... А той от ден на ден се влошава вместо да се оправя. Намразих ги вече всичкото лекари! Що за човек трябва да си за да предозираш някой с лекарство и да го натровиш!!! Нямам думи просто.
    Не знам дали ти е успокоително, но може да се влошава просто като развитие на това, което са му дали и после да последва бърз процес на възстановяване щом не е взимал повече. Наблюдавала съм подобно нещо. Тъй че горе главата.

Заспало ми е, след час някъде излизам. Ужасно ми се прави нещо ново и имам 800 000 идеи, а математиката ме гледа обвинително.
    Последно редактирано от SisiStrange : 08-13-2012 на 05:16
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Днес ще се разхождам тук и там да вадя свидетелства и какво ли още не. След някои друг ден ще се замъкна да си подам нещата за новата лична карта, тъкмо като сменя адреса няма да се разхождам излишно до места, които не обичам по принцип :Д.
    Иначе ми е добре, дооста даже, дано и денят е хубав!
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Скапано, тъпо и...самотно.Смотан живот. Иде ми да легна и да не стана повече никога.В най-добрият случай унесен в сънища...повечето от който са доста по-красиви и ми е много по-готино в тях отколкото в тъпата ми реалност.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си