.
Затворена тема
Страница 106 от 120 ПървиПърви ... 65696102103104105106107108109110116 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 626 до 2 650 от общо 2977
    Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Тегли и майната на тая и да не ти пука, камо ли да го ревнуваш. Какво като е по-красива от теб? Щом му е бивша, а ти настояща, значи е избрал теб, пред нея, и е преценил, че ти си човека за него, а не тя.
    Иначе знам какво ти е. Преди извесно време една бивша на мъжа ми беше започнала пак да се опитва да се докопа до него, но не и се получи.
    .
    и мама ми говори същите неща, когато стане въпрос за такова нещо. успокоително е, наистина.

пт: днес съм в настроение въпреки мноооооогото неща. ;;;3;3
    http://ask.fm/iwwkaa

Супер фен Аватара на Glamour92
    Деъм! X_x
    Ми сърдита съм,да не кажа бясна-бива ли такова изпращане,бе..? И то при положение,че прекарахме добре.
    Чувствам се прецакана,ама тъй ще е,те хората са си го казали-нова къща със стари тухли НЕ се строи(и нов бардак със стари курви НЕ се прави) ...

Да ми е весело сега,заминавам да тренирам.
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Днес съм позитивно настроена. Весело ми е от сутринта. Направих си весел маникюр, който ще поддържа веселото ми настроение. Пък и ще си видя меченцето и няма как да не съм щастлива.
    ^^^
    Бургас <3

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Стискам си палци да не е нещо смъртоносно, че тия статии в нета ми изправиха косите. Не ми се мре още.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на Cloud9
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Стискам си палци да не е нещо смъртоносно, че тия статии в нета ми изправиха косите. Не ми се мре още.
    Когато си търся симптомите и предполагаемите болести в чичко Гугъл винаги се оказва,че имам тумор на мозъка. Стискам палци да не са верни при теб интернет диагнозите!

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Cloud9 Виж мнението
    Когато си търся симптомите и предполагаемите болести в чичко Гугъл винаги се оказва,че имам тумор на мозъка. Стискам палци да не са верни при теб интернет диагнозите!
    Мда, аз също стигнах до това заключение и спрях да чета. Четвъртък/Петък на лекар и там ще му мисля.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на Зайче..
    asddefnehjabu ;ooooo аз съм щастлива, ЩАСТЛИВА?! ;ООО
    да не повярваш направо^
    haha
    http://ask.fm/iwwkaa

Мда, аз също стигнах до това заключение и спрях да чета. Четвъртък/Петък на лекар и там ще му мисля.
    Най-добре е на лекар,макар че благодарение на тях доста години бях с доста крайни и неверни диагнози. Стискам палци всичко да е наред при теб!

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Долу горе добре.. Притеснявам се за нещо само, но иначе бивам =]
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Мацки, още по-кофти е да знаете какво става, да знаете прогнозата и да се надявате да стане чудо /говоря от опит/.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Моят ден беше хубав, даже доста хубав. Релаксиращ и най-накрая се наговорих с момиче, това последния месец не само, че беше трудно осъществимо, ами че и беше абсолютно необходимо, бях взела да се побърквам, покрай мен и другите :Д.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Уф, доживях да вкуся отново т'ва чудо интернета... Бях забравил какво е. В квартирата (почнах работа в Слънчев Бряг) нямам абсолютно нищо. Нито телевизор, нито радио/сд/двд (изобщо нещо на което да слушам музика), а за компютър и дума не може да става. Слава Богу, че тук таме налазвам лаптоповете на разни хора.. Работата не е много цветуща, но пък парите са добри, което в крайна сметка беше нещото което ме "надъха" да я започна като цяло. Не съм предполагал, че за толкова кратко време, Домът с главно Д, може толкова много да ми залипсва. ИСКАМ ВКЪЩИ ! Ха-ха.
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от Cloud9 Виж мнението
    Най-добре е на лекар,макар че благодарение на тях доста години бях с доста крайни и неверни диагнози. Стискам палци всичко да е наред при теб!
    Мда. Споко. Аз заради интернет яко се бях уплашила, че имам рак на ларинкса :Д В един момент вече се бях примирила със съдбата си и се молех да мога да говоря след операцията :Д Отидох на лекар, нищо нямаше. Настинка или нещо такова.

Сдухано ми е.
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на xoxi
    Започвам да извличам ползата от миналата седмица.
    Чувствам се щастлива.. не толкова, колкото бях до преди няколко дни, но не съм и толкова зле, колкото бях вчера.
    Предусещам големите промени, които са на път да настъпят и нямам търпение за това.
    Отново съм на тази вълна, но този път е доста по-реално всичко около мен. Виждам как мечтите започват да се сбъдват в следствие на много труд. Харесва ми чувството.
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Нааа...няма с кой да отида да гледам Приятелю,Тед ...много ми се гледа тая простотия Иначе съм що годе добре,само дето тоя комп скоро ще се състезава в дисциплината скок от 10 метра от тераса........... :@
    >>DjBelev<<

Боли ме корема епично много. ;w;
    А за днес е планирано басейнче и ако ми се развали деня само заради това ще убия някого. >.>
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на Blab
    температура, главоболие, хрема. брхр!
    днес съм в търсене на идеалния подарък + нещо, с което временно да сменя кожата си.
    толкова се радвам, че Гага ще е по Младост, а не в моята част на града:Д
    имам вкус на есен. в процес на трансформация съм. към какво - не знам. предстои да науча.
    ще спретна една плейлиста за довечера. да видим какво ще изскочи.

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    От сутринта съм в процес на задълбочено учене. Оказа се прекалено изтощително и сега излязох в почивка.
    Имам нужда от презареждане.
    You are broken, I can fix you...

Мега фен Аватара на Dagichka
    тъпо ми е. вчера мина както очаквах - зле.. може би и аз отделям твърде много внимание и излишно се терзая, ама да ми каже, че трябвало да се напушвам за да съм ок - пхах, ами не е познал! не искам да ставам апатична и вечно 'щастлива' като него. де*а, защо винаги се забърквам с някви такива? той си мисли, че връзката ни е направо слънце, бедният колко е заблуден..
    не знам какво да правя, писва ми... тъпча се с желирани бонбони и гледам да не го мисля. а как ми липсва да вися сто часа на паметника.. <3

Спокойно ми е.

Снощи мина чудесно.Прекарахме си много весело и се почувствах отново на 10! Липсваше ми.Сега ако мога да ги изнудя и да идем на палатка тия дни ще е супер

Мега фен Аватара на xoxi
    http://www.youtube.com/watch?v=Djgq8cnUOxU
    Чувствам се като нея в момента.
    Раздразнено ми е още откакто се събудих.
    Почти си изгледах сериалчето и се чудя какво ще гледам след това..
    Ъгх.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    мрррр
    добре е
    наспах се горе-долу, ама ме събудиха пак
    имах страхотен сън
    пия кола и после ще правя малко упражнения, ще уча , пък довечера ще излизам вечерта
    екстра
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    http://www.youtube.com/watch?v=Djgq8cnUOxU
    Чувствам се като нея в момента.
    Раздразнено ми е още откакто се събудих.
    С него е зле,ама вярвай ми без него е трагично!

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Чувства се като
    http://prikachi.com/images/552/5137552i.png
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Пожелавам ти успех, дано нищо да ти няма. Само бъди спокойна, всичко ще е окей

Нда, нещо ми е ужасно тия дни. Особено вчера и днеска. А снощи просто беше .. без думи. Не знам какво ми става, не мога да седя около хора. Въртят ми се разни неща в главата, свързани с него. Силно се надявам да са някакви глупости, защото иначе хич няма да е добре.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си