- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 22
сънъвах как се натискам с една съученичка втф
Горе долу бивам, ако изключим, че пак ме е насмела алергия и от заранта до сега отиде 1 пакетче носни кърпи, и няма намерение да спира скоро. И той за жалост пак се влоши ...Реве ми се вече честно! Вчера се беше пооправил уж, и днеска пак. Явно в тоя смотан град има само убиици, но не и лекари. Явно лекарите са само в правителствената болница в София, до която разбира се простолюдието не може да припари.
Преживяла ли си го?
На нашата възраст - да, трагично ще е.
Иначе е хубавичко и радостно.
По темата: Гледам си филми, изядох всичко сладко в нас, изпих безалкохолното, даже студена вода нямам... Чудя се с какво да си убивам времето.
Най-добрият ми приятел ми писа. Ще го искам за компания довечера... да ме изведе на въздух. Той ме познава най-добре в тези дни от месеца и може би е единствения човек, който ми ходи по нервите, без да ги къса.![]()
И спря да се върти за миг земята..
[QUOTE=xoxi;10333659]Преживяла ли си го?
На нашата възраст - да, трагично ще е.
Преживявам го вече 10 години
толкова съм възмутен , че даже няма да кажа какво ми е
Как може Еконт да са до 17?! Целият ден ми е един такъв наникъде!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Чувствам се като водоноска...литри и литри вода и пак имам усещането,че ще пукна от жажда,да му се не види...
Утре ми е кардиоден и не знам-сигурно една цистерна само за моите питейни нужди ще иде.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Бааааахти скучния ден на работа. Едва не заспах. Трябва да си подновя плейлиста. И да си взема e-book reader-a.
И нямам търпение да дойде утре вечерта <3
Хубаво ми е, мдам.
Предупредих ги, че се ебават с грешното говедо. С неправилното копеленце.
Всеки да си сърба супата сега.
добре съм,днес цял ден мързелувах.. сготвих си спагети със сос,гледах филм и след около час/час и нещо мисля да атакувам леглото ... лошото е че ми се хапва сладко,а няма нищо в хладилника и усещам как утре ще си накупя мн сладки неща...
Много мразя така като ме гризе любопитството, а същевременно знам, че точно тоя тип хоръри ми се отразяват зле. Да го гледам... или да не го? Утре се очертава хубав ден, но можеше да бъде в пъти по-хубав. Искам си стария план. Четвъртък искам да е великолепно и ще се постарая да бъде.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Денят беше страхотен. Видях се с малкото дребосъче. Да я изпапкаш!! Едни бузи, едни къдрици, едни големи зелени очи! Ох, и ръчичка ми подава, и дори целувки ми раздава!
Стягам си багажа, слушайки Линкин Парк. Четвъртък си заминавам по шведско, а след 1 седмица почвам даскало. Кеф от всякъде. Нямам търпение.
Той ми липсва ... Имам нужда от него,от разговорите ниМинали са едва 3 дена,а аз имам чувството,че е цяла вечност.
Дано днес се появи,защото имам нужда някой да ме разведри,а той го може най-добре.
Мхммм,и все повече започвам да се привързвам към него - точно,както едно време.Кой да предположи,че след толкова години нещата ще се повторят?!Ако преди две-три-четири-... години някой ми беше казал,че отново ще сме в подобни отлични отношения сигурно щях да му се изсмея в лицето ...Интересно е,но май наистина много започна да ми личи,а не искам да му вдигам самочувствието
Както и да е - дано се появи!!!
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
И аз така
Най-сетне моя почти се оправи и ми вика ела утре у нас с преспиване. От толкова много време не бях оставала у тях за през ноща, сигурно поне едно 2 месеца ( без майтап ). И като цяло ми е едно такова хубаво, веселкоИ алергията ми поотшумя, взех си пуканки и кола, пускам филма да се сваля и кеф на макс
![]()
хората се разотиват. отново съм последна спирка. да поседнем преди да тръгнем. трябва да науча руски. не знам какво ще се случи тази година. дали да се дипломирам или да си стегна куфарите и да замина... той много ми липсва. мразя това, че се разминаваме. защото животът е така кратък и непредсказуем. можехме да случим толкова неща заедно. не знам. ще се радвам, ако ме потърси. междувременно пиша. поне вдъхновение се намира. сара кейн пасти да яде. депресарският ми текст върви и ще го приключа навреме. купувам си есенни обувки и тръгвам за Дания. това е.
http://www.youtube.com/watch?v=BpT3BsIIT1g нямате представа колко ми е миличко в момента![]()
Утре се очертава як ден, но така не ми се събира багаж..винаги съм мразела.
Нещо последните няколко дни ми беше едно такова никакво..даже се изненадвам в колко добро настроение съм сега.![]()
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
Да изразя мнението и възмущението си тук тъй като темата за Астро беше заключена и не можах да коментирам в нея.Очудвам се как някои хора в реалността и интрнет се опитват да се наложат да е на тяхното.Често създават впечатление на широко скроени,но пък в дадени моменти се държат като коне с капаци.Щом е против тяхното възприятие за живота,който ги заобикаля значи е пълна глупост и не си заслужава изобщо да му се обръща внимание и да се взима насериозно.И това от модератори на фороНа.Точно така...визирам самият Sh@d0w. Нищо против теб нямам,но просто се издразних на държанието ти ала аз съм модератор и ще си правя каквото си ща.Ако съм кон с капаци всички са длъжни да се съобразяват с моята настройка.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Чувствам се объркана.
Започнах да се замислям за някои неща,заслушах се в някои съвети.Не бях обръщала внимание на някои неща,но сега започнаха да се появяват и съмненията..Причината,или просто повод?...
Дано тази вечер изляза да се разсея,че се самоизяждам отвътре..
Едит :Тези депрес песни,не ми влияят добре!
Последно редактирано от balu4ka : 08-15-2012 на 11:41
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Не съм много сигурна, че съм добре. Нещо се пречупи. Не го очаквах това.
Точно за две секунди видях как ми се изплъзва щастието, хич не е красива гледка ..
Много се надявам да не се повтаря ..
Обичам го, въпреки всичко.
Имам нужда от кафе .. пуу 11 часа е, а още не мога да се събудя като хората ... Сама съм с колежката, няма клиенти, работа нямаме ... усещам как цял ден ще чета книжка![]()
най-после намерих човек, който да ме разбира.
чувствам се добре. (:
http://ask.fm/iwwkaa
Време е да си налягам парцаляците. Ще ми е интересно да си видя прогреса след известно време, пък засега си пожелавам воля.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.