.
Затворена тема
Страница 11 от 119 ПървиПърви ... 7891011121314152161111 ... ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 2975

Hybrid View

Мега фен Аватара на xoxi
    Прочетох си последното мнение в темата и ми се доядоха от детските сандвичи.
    Обаче вместо да ходя да тършувам в кухнята по това време, ще взема да си легна. И без това утре ме чакат повече задължения, отколкото реално ще свърша. + това котката ми е заспала по възможно най-сладкия начин в леглото и магнитни сили ме теглят да отида да се гушна при нея. Мекичко, топличко, свито на гълбо и мъркащо... Мррр.
    Лека нощ на всички.
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Как може едновременно да ме привлича и да не искам да имаме връзка...аз съм ебахти кретена...не мога да разбера какво става с мен,може би до такава степен вече искам да има някой до мен,че почвам да си въобразявам че се влюбвам,но все пак ми е останала малко мисъл и не искам да я нараня защото я познавам отдавна и не заслужава това...или прекалено мисля...както и да е,за ся всичко приключи,в момента вместо да съм спокоен че училището свърши,аз съм пред нервен срив...какво ще правя сега,какво ще уча,какво ще работя,какво вообще ще правя с живота си...имам толкова много неща да направя,имам толкова цели,а се чувствам все едно не мога да направя и най-простото нещо от тях...адски ми е объркано,направо....ще откача :Х
    >>DjBelev<<

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Засега всичко е чудесно. Дано първите ми впечатления да не ме излъжат и наистина да се окажат готини хора.
    Иска ми се да имах малко повече свободно време, но какво да се прави.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Гузно ми е за горкото цвете. Оцеля при падането без нито едно счупено листо, а при преместването му от невнимание замина едното цъфнало клонче. Уфффффффф.
    И е облачно, уффффффффффф.

А той как можа да си помисли, че ще позволя да го използват като опитно зайче?!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Изморена от балове,втори бални,а трябва да ходя на работа..
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Тройкаааа тройкаааааа тройкаааааа свещената оценка за студент от ТУ Мама ми бучи как можа 3, не можа ли повече, но аз си много доволна от 3ката и довечера ще се пие още по доволно
    А сега мисля да отида на един хубав шопинг

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Как се чувствам ли... не съм мечтателка, но толкова ли много искам?! Искам да обичам, готова съм! Имам тоооолкова любов, събрана в себе си, а няма на кого да я даря. Искам онази любов разтърсваща, онези пеперудки, които се появяват всеки път, щом го видя. Онези моменти на караници и сладкото сдобряване след това. Дори онези сълзи, падащи по лицето, когато боли. Искам да обичам, искам да се отдам!
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Знаци от съдбата тук, знаци там, помощ търсиш, помощ намираш... Много се радвам, че си поговорихме. Това е човек с уникален заряд, заразява всички с ентусиазма, оптимизма и енергичността си. Прояви такова слонско търпение, докато ми изслуша хаотичните мисли, че няма накъде повече. И толкова страхотни неща ми каза, и толкова верни, така ме мотивира... Дорева ми се по едно време много сериозно, отдавна не бях изпитвала чувството някой да вярва с цялото си същество в теб, толкова грижа и топлина просто... За по-малко от час не един, ами сигурно два катарзиса преживях. Поуки много, но главната е, че трябва не само другите да ми вярват, но и аз да повярвам в себе си.

Надявам се да се видим с онова диване скоро, защото... Рано е за такива заключения, пък и хич не съм по сантиментите, затова да речем, че просто си прекарвам времето доста повече от приятно, когато съм с него, и ме зарежда положително. Нещо такова ще да е, да. В момента съм нащрек и с интерес наблюдавам как ще се развият събитията, защото колкото и да се дразнех в началото, девойката ми прави услуга, всъщност. Засега той не показва индикации да представлява нещо повече за него от колежка, ама пък и аз не се чувствам кой знае колко специална при все, че в момента съм главна героиня във филм, в който вече съм играла. От зодията ще да е. Да се надяваме, че ще подходи благоразумно и амбициозно и ще вземе да надскочи летвата.

Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE Виж мнението
    Как се чувствам ли... не съм мечтателка, но толкова ли много искам?! Искам да обичам, готова съм! Имам тоооолкова любов, събрана в себе си, а няма на кого да я даря. Искам онази любов разтърсваща, онези пеперудки, които се появяват всеки път, щом го видя. Онези моменти на караници и сладкото сдобряване след това. Дори онези сълзи, падащи по лицето, когато боли. Искам да обичам, искам да се отдам!
    same here ...

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Идва ми да се хвърля от някой мост.

Мега фен Аватара на Зайче..
    оо, обичам да получавам подаръцииииии. ^^
    Не искам да прозвуча материално, но е някак си хубаво чувството да знаеш, че някой иска да те зарадва. Жеста е важен ^^.
    Иии дано това, което искам да стане и всичко да върви по мед и масло поне за малко, че ми писна вече от драми. ^^

Супер фен Аватара на Irti
    Не знам и аз. Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.

ПС: Да се нави тоя да ми продаде буса.. ще стане супер!

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Обичам яяяяяяяяяяя <3

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Днес ми е пълен релакс...цял ден филми а сега май ще си продължа с някое друго филмче,само да си избера нещо интересно.

Мега фен Аватара на xoxi
    Завършека на вечерта ми заличи всички жалки хорица и моменти от днешния ден.
    Утре ще е същия ад през деня. Надявам се и утрешната вечер да ми е така хубава.
    А в други ден... той си идва и нищо друго няма значение.
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    След думите "Нищо няма, бъди спокоен" ми олекна тооооооооооооооооооооолко ва много...

Мега фен Аватара на Зайче..
    юпииииии, имам 5 на днескашния изпит по Английски език. (sun)
    Иначе съм в супер якото настроение. Все още се надявам "това", което искам да се случи и такаааам. ^^

Оцветявам сивото ежедневие в зелено. Излизам от кожата си и се поглеждам отстрани. Малко медитация и моменти на прозрение. http://www.youtube.com/watch?v=QawBg...eature=related
    http://www.youtube.com/watch?v=ZfjyL...eature=related
    http://www.youtube.com/watch?v=cQ0m0...&feature=share

Едно такова весело ми е!! Май сутрешното ми тананикане на фразата "It feels so good" действа ^^ днес ме очаква контролна, но какво да се направи...правя я и колкото толкова !! Времето е топличко и слънце си има ...ПЕРФЕКТНО!!
    Мъдростта на живота се състои в отстраняването на маловажните неща.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Сънена и изморена.

Меееееееега тъпото ми е, ако пак не доставят дрехите, просто не знам.//

Повече от фен Аватара на punksss
    Липсва ми... Плюс тва ми се спи и трябва да ходя на тренировка

Повече от фен Аватара на cookie78
    Град
    София
    Малко се засегнах и се притеснявам, но май доброто настроение започва да се завръща
    Come on skinny love just last the year...

Тъжно.. Някво депресарско без причина, музиката ми не ми помага -.- ще се гръмна, искам да се усмихна...

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Яко тъпо....утре пак имам изпит..трябва да уча, а изобщо не мисля в това, което чета..Искам да се маха тая шибана сесия вече!!!

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си