- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 22
Арррх. Много ми е раздразнително днес. Грабвам се и заминавам къде да е, тва не може да продължава така.
Ауч .. боли ме главата. Снощи се фраснах в хладилника докато търсех кво да ям..
Whatever
Ауу... той е туккк <3
Охххх какво не бих направила да е до мен в моментааа <33
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Искам да му се обадя, но не мога, защото най-вероятно спи, уж щяха да ми се обадят към 6 да ми кажат как е, още никой не е звънял. Ще лудна ... Нямам настроение за нищо, дори и за ядене.
Криво ми е.Няма го.Но все пак успя да направи празника още по-специален!
мн шитаво. всичко, в което (ми се иска да) вярвам, се срутва.
разбира се, аз съм соло плеър и няма да позволя на никого да разбере. изобщо, очаквам една доста студена година, далеч от всичко (набедено от мен за) съществено. мхм. ще видим.
Скучно и отегчително.Искам да запаля колата и да го изненадам.Ама не става,тея родители все намират какво да прецакат!Все едно толкова трябва утре да съм им личен шофьор,като че ли съм единствената с кола и книжка в тая къща..!![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
МНого готин ден , само дето ме боли коремът.Ах , тоя гаден дюнерджия , мама му .. днес ще се ходи на Теодора !
Чувствам се странно, но приятно. Видях се с един стар познат, с който се запознахме по готин начин и омг... принципно се отпускам суууууупер трудно пред коойто и да е, а сега ми беше толкова отпуснато, спокойно, хармонично и уютно. Говорихме си сигурно 3 часа за супер интересни неща и най-хубавото е, че го приемам като приятел и мисля той мен също. I mean... Знам кога някое момченце иска нещо повече от мен, а сега не усетих нищо такова и толкова се радвам, че мога да разполагам с човек, към който не изпитвам ъъ повече от приятелски чувства и той към мен също. омг толкова е странно и хубаво, чувствам се прекрасничко от познанството си с това човече.
Иначе ми е леко празничко, но си пазя нещо красиво в себе си, което ме повдига във всякакви моменти. <3
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Некво ми е никво , с привкус на разочарование, от човека,от когото най-малко съм го очаквала...но го очаквах малко де![]()
maDamn
супер объркана ;/
По - малки очаквания , по - малко разочарования ! :]]
Бесен, съм. Побеля ми косата от нерви, а толкова трудно се нервирам...
Добре, малко съм объркана ама ще видим.
Септемрви наближава, трябва да се чете от днес, но първо сериали тайм!
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
Нъмб. Просто нъмб. Не съм го очаквала. Ама пък няма и да се ядосвам, каквото такова, да кара да върви.
нямам махмурлук , обаче съм в особено гадно настроение. писна ми да гледам едни и същи грозни лица в фб като вляза всеки път и всяка вечер да си мисля едни и същи работи. няква свиня исках да бия в софия , ала забравих коя
реве ми се. чувствам как вървим към пропаст и съм със скръстени ръце просто.. плюс 'приятелките' ми, които вече дори не си правят труда да драснат един ред да видят жива ли съм.. и макар че трябва да да се видя с n- човека, измислих си тъпи оправдания и утре ще изляза самичка, добре ще ми се отрази малко време сама навън.. туко-виж съм измислила как да се измъкна от всичката шитня
Щастлива![]()
Дано не ни мине котка път![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Пиша.И се депресирам.Офф само още 10 страници...уж
Нямам търпение вече!Утре!
Мотивирам се и си правя доста планове.Имам чувстовото,че организирах всичко вече,дано да успея да наваксам и върша всичко,както си му е реда.![]()
Аз.. която не обичам попринцип да се размотават хора в нас, този месец се прежалих и през нас минаха поне 10-20 човека, които не бяха стъпвали тук от години. Чувствам се.. размазана. Сега ме чака една седмица почивка и усамотение и след това отново се започва.
То било донякъде приятно да има чужди хора у дома. По-забавно е.
Отделно пък, че ми дойде музата за писане. И идеите дойдоха, че даже и време ми се освободи.
Като цяло ми е щастливо и надъхано.
И спря да се върти за миг земята..
Все по-отчаяна като знам, че наближава краят на другия месец иии... всичко свършва![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Тая вечер обаче няма да се напивам сама. Пък имам да поливам взет изпит.
Дано обаче утре да мога да стана навреме, че имам бая работа да върша.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
: )
10 букви
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride