- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 22
Ами доста всъщност. Ако няма проблеми, може да стигне до над 20г. Това е една от причините да ги харесвам толкова като любимци. Почти всички други по-дребнички животни, подходящи за апартамент умират до 2-3 години и после ти е мъчно. Макар, че ще си прежаля психиката за 1 хамстер.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Сиси, паяка много кефи.
@виоленца, и аз не знаех честно казано.....
По темата: Супер съм, днес малко времето беше странно, но всичко се разви перфектно.
чувствам се мммного преяла.. направо ужасно преяла
иначеее рождения ми ден идва и нямам търпение, просто ^^
http://ask.fm/iwwkaa
@Violenza, @chuskopek: Aми, честно казано, то си зависи от паяка. Има някои, които умират едва на 4-5 сменени кожи (това е около 5 години), защото... ами просто така им е програмирано в организма явно. Най-добрия ми приятел така загуби едно много красиво същество. Но в повечето случаи, ако се гледат като хората, живеят доста дълго.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Да се еба в голямата бяла птица, дето съм. Гърча се в собствен сос в момента от кеф, просто толко обичам, когато изскочи някоя непредвидена мизерия... Щото всичко очаквах, ама тва надхвърли дори моите очаквания и въображение. Не мога просто, то... мамата си трака отвсякъде. Повече нема да се хваля у форона, че сичко ми е наред, щото закона на мърфи се задейства с пълна сила.
И отново - да се еба в птицата, проста, бяла, заблудена дето съм. Да ги еба и тях, щото ме кефят как са го измислили. Уникални, братче, уникални.
По шведско съм, ъхъм.
Трябва да лягам, че даскалото чака. Лека форон.
Лека.
Блаб, освободи си място в пощата.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Май е време да си лягам,че утре пак съм на стаж![]()
>>DjBelev<<
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Откога не бях ставал долкова късно в делничен ден. Имам още няколко часа да помързелувам и излизам на работа. Следващите няколко седмици ще съм на долния етаж и ще разработвам mobile apps. Вчера си говорихме с тийм лидера на другата фирма, готин човек. Ще бъде забавно.
И е четвъртък. Да се минават тия два дена и да идва уикенда. Искам да правиме нещо заедно.
^ Ради, зоопарк!!! Искам да снимам животинки!
Там има и фретка.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
^Дадено :*
Даскало до 16.00 и след т'ва шляене из някъде. Мрачно е. Студено. Вали. Ох, Стокхолм, липсваше ми.
офофоф, защо има толкова забъркани хора... накрая ще си платя една ноктопластика и да не ме занимават кой на кого щял да се разсърди.. все едно ще правят ноктите на кралицата, ппппф ;д;д;д;
иначе довечера май ще ходим към Несебър (или утре вечер) ^^
много сладко чувство да искаш да се усмихнеш без причина. или да има причина, но да си я пазиш за себе си *sun*
http://ask.fm/iwwkaa
Много обичам да си направя план за седмицата и накрая НИЩО да не стане така както е трябвало.
Днес не съм на лекции, което е готино, защото ще се шляя из нас по бельо цял ден.
Навън пак са епичните жеги, а тъкмо си мислех, че ще захладнее. >w>
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Хаха, засякох пАтЕнЦЕ пред блока.Егати и якото съвпадение.
![]()
Доволна съм, понапазарувах и си заплюх разни нещица. :п
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
антибатманите отмениха батманския ми следобед, а така го чаааакааах.
иначе, имах приятна сутрин, макар и без обещания чай. стори ми се много изгубен, един мъничък, като момченце. никога не съм го виждала такъв. не знам. не се чувствам способна да помагам на хората, камо ли на него. струва ми се, че сме изпуснали момента, но не ми е тъжно. празна съм в последно време (откакто го изгоних от главата си), готова за ново съдържание. накупих си книжки, тефтер и пътеводител. не броя дни, но любопитствам да се видя битник:Д
//Дж, разчистих;
Недей, след ноктопластиката нокътя ти отдолу се разваля страшно много! Става много мек и минава доста време докато израстне и се възстанови. По добре си пусни твойте си нокти, ако се чупят купи си заздравител на Perfect, не са скъпи и са хубави.
Иначе аз се чувствам отвратително. Не мога да спя, не мога да ям, не спира да ми се гади и да ме боли глава.
Нема такъв мързел, братче. Ше ида да пия едно кафе, после си бия два шамара и ше се вкарвам у строя.
PS: Ебати якия виц:
След бурен секс едната цица казала на другата:
-Мисля,че между нас вече е свършено!
Последно редактирано от Chacho : 08-23-2012 на 12:38
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
ииии дотук с плановете ми. пак НИЩО. от две седмици ме навиват и накрая нищо. бааах.
поне ще си почина порядъчно. имам да свърша и някои работи, но се бях настроила за тоолкова по-различна вечер. бахти.
Сиси, и фретки ли искаш да си гледаш
Ти колко животни имаш всъщност? Може ли снимки?
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Ами засега само 2 тарантули, 2 червенобузи костенурки и 3 рибки. :P Съвсем скоро ще дойде мини хамстер. Снимки ще кача довечера.А фретка вече в наш си дом с Радослав, че майка ми отказа.
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()