- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 22
Йей, днес не съм на работа.Правят ми се много неща и нито едно не е свързано с математика. :d
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Много ме боли главата от снощи.
И душата ме боли.
Заеби. Тъпо е.
Пилея си времето и отлагам за последния момент. Харесва ми.
Дано днес да не е като вчера.
Липсва ми, но смятам да се възползвам от времето сама със себе си. Нека.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Криво ми е от 2 дни насам. Едно нещо се оправи, и айде друго се пре*ба много зверзски. Снощи съм спала не повече от 4-5 часа, което допълнително влошава ситуацията с опънатите ми нерви. За капак днеска ми предстои един не лек разговор, който май ще е решаващ за доста неща. Любимият ми сървър на майнкрафт вече не знам си кой ден подред е офлайн и май ще се сменя защото вече ми писна, да ги чакам тея малумници, наричащи себе си администратори. Трябва да се разсея с нещо, иначе ще издивея.
http://photo-cult.com/album_main.php
Аз ей тук се разсейвам. Пробвай.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
равр нямам търпение да стане 16:00 и да отидем на плаж ^^ ;;;3
иначе днес е същия тъп ден, както винаги, ама май вечерта хич няма да е тъпа ^^ haha <3
http://ask.fm/iwwkaa
Нещата се нареждат бавно, но славно. Това, което отлагах заради глупави обстоятелства, ми се връща тъпкано.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
След малко трябва да съм в телевизията,днес поне ще правя нещо,ще сглобявам предаванеДано не се изложа
иначе още ме държи онова гадно чувство,но сега ще трябва да сложа усмихнатата маска и да заминавам...
>>DjBelev<<
ОМГ, въодушевена съм! Винаги съм имала някаква страст към кулинарията, обаче... как да тръгна да правя пиле с праскови и сирене фета (звучи супер вкусно), като не знам как да направя леща? Случайно попаднах на блог, в който има супер типични български рецепти.. ОЛЕ, колко ще готвя!!! И вероятно ще е първото (айде, второто) хоби, срещу което майка няма да роптае!!!
А аз предлагам: http://photo-forum.net/index.php
И спря да се върти за миг земята..
Преди малко се прибрах от едно кофти место. Депресарско ми е.
Ще направя тъжно-важно съобщение. Трябва да спра най-голямата радост в този скапан живот, а именно... цигарите.
От вчера имах кутийка Viceroy (от малките) с десет цигари вътре и изпуших две. Този ден - 24 Август опаковах кутийката с тиксо и сложих листче, което гласи:
24 Август 2012г. Казах КРАЙ!
Ще я снимам да видите.
И сега на този ден, тази дата и тази година кутийката ще седи винаги на място, което ще виждам всеки ден постоянно.
След толкова много години... хиляди цигари... хиляди кутийки... хиляди марки... листчета, машинки, кибрити и всичко, което обичам... нямам идея дали ще се справя, а наистина трябва, защото... както и да е просто трябва.
Сбогом, тютюн! Обичам те повече от жените...
уф
^Challenge accepted. Имам една кутия десятка, която съм решил да допуша. Утре правя нов опит за отказване. Нека по-добрият победи.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Не исках, ама просто така стана, че ще трябва.. инак шитня за мен.
Ако не успея от раз - лично ще се бия с бокса в главата.
Най-сетне вкъщи, най-сетне спокойствие, тишина и хладинка.
Тия дни такива излишни главоболия ми се създадоха и въпреки това, пак намирам начин да се усмихвам и да съм над нещата. Но си признавам, че яко ме беше джаснало пмс-то и всякакви най-дребни спънки в чисто битов план ме изкарваха извън релси.
И се държах много гадно като цяло с всички за всичко.
И пуших(днес включително също) много.
И съвсем забравих да се храня, заради което в момента стомахът ми е на топчица.
И пропуснах и пълноценния вечерен сън, което ме изкарва за дълго извън строя и ставам зла и мрънкаща.
Много неща минават и заминават, животът е низ от пристигания и заминавания и го знам, и въпреки това не ми пречи да си усложнявам излишно живота, и да се впрягам за глупости. Имам нужда от няква интрига явно, че като всичко ми е наред, всъщност сякаш нещо не ми е.
п.с. - @Ирти, душицо, какво е станало? Да не са ти открили нещо на дробчетата, че толко кардинално слагаш чертата?
вчера не беше моят ден , днес едва ли ще са се променили нещата много.време е за почивка
Обичам го, обичам го...
Тренировката мина добре, доволна съм.
Сега се оправям и излизам.
Той е по-прекрасен от когато и да било преди. Чак ми се струва нереално вече...
![]()
И спря да се върти за миг земята..
Ш'си разплета чорапите от скука. Толко ме е избило на лиготия, че дори ми мина сърденката и се опитвам да се добера до него и да го омилостивя(а трябва да е обратното). Обикновено не ме кефи да действам импулсивно, ама риск печели, риск губи, а койт' нИ играЙ, нИ пИчели. Силно се надявам да се трогне от наглостта и безочието ми, толкова силно, че чак от раз да му мине. Въпреки, че аз съм тая, която трябва да е сърдита, да тропа с краче и да се прави на непреклонна и непристъпна. В тоя ред на мисли, е така, че ми 'аресА:
Истинският мъж не те убеждава в нищо. Не пречи и не настоява. Той се появява, когато май-малко очакваш. С аромат на праскови, дъжд и ванилова торта изниква пред теб ненадейно. Влиза в твоя свят незабелязано като цигарена струйка дим в заведение. Прекосява те на пръсти, без да бърза, а движенията му са точни и право в целта. Истинският мъж няма да изпълни твоите желания. Точно обратното. Заради него ще отидеш на планина, дори да мразиш снега. Ще пиеш уиски на големи глътки, макар че предпочиташ ром, и ще преглъщаш натрапчивия малц с усмивка. Той ще те накара да си ревнива, ако не си. Да прегледаш пощата му, въпреки че никога не би го направила преди. Ще те превръща от озверяло животно в безобидна буболечка за секунди. С думи или действия.... или с липсата на такива. Заради него ще бъдеш мила, нежна, бясна, слаба... Той се появява и те учи, че любовта без болка е като виенско колело без задвижващ механизъм. Когато предаде своите уроци, той си тръгва по начина,по който се е появил - като струйка дим, която се разтваря във въздуха. Това,което ти оставя, е любов към играта и желание за още... oт същото...