.
Затворена тема
Страница 117 от 120 ПървиПърви ... 1767107113114115116117118119120 ПоследнаПърви
Резултати от 2 901 до 2 925 от общо 2977
    Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Йей, днес не съм на работа. Правят ми се много неща и нито едно не е свързано с математика. :d
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на Irti
    Много ме боли главата от снощи.

И душата ме боли.

Заеби. Тъпо е.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Пилея си времето и отлагам за последния момент. Харесва ми.

Дано днес да не е като вчера.

Липсва ми, но смятам да се възползвам от времето сама със себе си. Нека.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението
    И душата ме боли.

Заеби. Тъпо е.
    Ъх.
    Точно.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Криво ми е от 2 дни насам. Едно нещо се оправи, и айде друго се пре*ба много зверзски. Снощи съм спала не повече от 4-5 часа, което допълнително влошава ситуацията с опънатите ми нерви. За капак днеска ми предстои един не лек разговор, който май ще е решаващ за доста неща. Любимият ми сървър на майнкрафт вече не знам си кой ден подред е офлайн и май ще се сменя защото вече ми писна, да ги чакам тея малумници, наричащи себе си администратори. Трябва да се разсея с нещо, иначе ще издивея.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Криво ми е от 2 дни насам. Едно нещо се оправи, и айде друго се пре*ба много зверзски. Снощи съм спала не повече от 4-5 часа, което допълнително влошава ситуацията с опънатите ми нерви. За капак днеска ми предстои един не лек разговор, който май ще е решаващ за доста неща. Любимият ми сървър на майнкрафт вече не знам си кой ден подред е офлайн и май ще се сменя защото вече ми писна, да ги чакам тея малумници, наричащи себе си администратори. Трябва да се разсея с нещо, иначе ще издивея.
    http://photo-cult.com/album_main.php

Аз ей тук се разсейвам. Пробвай.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението

Мерси Сиси! Страхотни снимки има

Мега фен Аватара на Зайче..
    равр нямам търпение да стане 16:00 и да отидем на плаж ^^ ;;;3
    иначе днес е същия тъп ден, както винаги, ама май вечерта хич няма да е тъпа ^^ haha <3
    http://ask.fm/iwwkaa

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Нещата се нареждат бавно, но славно. Това, което отлагах заради глупави обстоятелства, ми се връща тъпкано.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    След малко трябва да съм в телевизията,днес поне ще правя нещо,ще сглобявам предаване Дано не се изложа иначе още ме държи онова гадно чувство,но сега ще трябва да сложа усмихнатата маска и да заминавам...
    >>DjBelev<<

anonymous708973
    Guest
    ОМГ, въодушевена съм! Винаги съм имала някаква страст към кулинарията, обаче... как да тръгна да правя пиле с праскови и сирене фета (звучи супер вкусно), като не знам как да направя леща? Случайно попаднах на блог, в който има супер типични български рецепти.. ОЛЕ, колко ще готвя!!! И вероятно ще е първото (айде, второто) хоби, срещу което майка няма да роптае!!!

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението

А аз предлагам: http://photo-forum.net/index.php
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    ОМГ, въодушевена съм! Винаги съм имала някаква страст към кулинарията, обаче... как да тръгна да правя пиле с праскови и сирене фета (звучи супер вкусно), като не знам как да направя леща? Случайно попаднах на блог, в който има супер типични български рецепти.. ОЛЕ, колко ще готвя!!! И вероятно ще е първото (айде, второто) хоби, срещу което майка няма да роптае!!!
    майка ми пък не е доволна като готвя, въпреки че става вкусно
    а лещата е елементарна
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    А аз предлагам: http://photo-forum.net/index.php
    О, да. И там се виси. <3
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Преди малко се прибрах от едно кофти место. Депресарско ми е.

Ще направя тъжно-важно съобщение. Трябва да спра най-голямата радост в този скапан живот, а именно... цигарите.

От вчера имах кутийка Viceroy (от малките) с десет цигари вътре и изпуших две. Този ден - 24 Август опаковах кутийката с тиксо и сложих листче, което гласи:

24 Август 2012г. Казах КРАЙ!

Ще я снимам да видите.

И сега на този ден, тази дата и тази година кутийката ще седи винаги на място, което ще виждам всеки ден постоянно.

След толкова много години... хиляди цигари... хиляди кутийки... хиляди марки... листчета, машинки, кибрити и всичко, което обичам... нямам идея дали ще се справя, а наистина трябва, защото... както и да е просто трябва.

Сбогом, тютюн! Обичам те повече от жените...

уф

Мега фен Аватара на Chacho
    ^Challenge accepted. Имам една кутия десятка, която съм решил да допуша. Утре правя нов опит за отказване. Нека по-добрият победи.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Не исках, ама просто така стана, че ще трябва.. инак шитня за мен.

Ако не успея от раз - лично ще се бия с бокса в главата.

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Най-сетне вкъщи, най-сетне спокойствие, тишина и хладинка.
    Тия дни такива излишни главоболия ми се създадоха и въпреки това, пак намирам начин да се усмихвам и да съм над нещата. Но си признавам, че яко ме беше джаснало пмс-то и всякакви най-дребни спънки в чисто битов план ме изкарваха извън релси.
    И се държах много гадно като цяло с всички за всичко.
    И пуших(днес включително също) много.
    И съвсем забравих да се храня, заради което в момента стомахът ми е на топчица.
    И пропуснах и пълноценния вечерен сън, което ме изкарва за дълго извън строя и ставам зла и мрънкаща.

Много неща минават и заминават, животът е низ от пристигания и заминавания и го знам, и въпреки това не ми пречи да си усложнявам излишно живота, и да се впрягам за глупости. Имам нужда от няква интрига явно, че като всичко ми е наред, всъщност сякаш нещо не ми е.

п.с. - @Ирти, душицо, какво е станало? Да не са ти открили нещо на дробчетата, че толко кардинално слагаш чертата?

Голям фен
    вчера не беше моят ден , днес едва ли ще са се променили нещата много.време е за почивка

Имаш лично, друже.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    10 дни без пиене
    6 дни без пушене
    не ми е мноооого трудно засега

исках да гледам филм, ма ми е супер готино тука на климатика и ме мързи да се местя :/
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Повече от фен Аватара на BornToRaiseTheHell
    Пак тегаво.
    Така о*рахме работата с моя, че направо откинахме коло, както се казва.
    И ми е жегаааааа... ;/

Мега фен Аватара на xoxi
    Обичам го, обичам го...

Тренировката мина добре, доволна съм.
    Сега се оправям и излизам.

Той е по-прекрасен от когато и да било преди. Чак ми се струва нереално вече...
    И спря да се върти за миг земята..

Голям фен Аватара на OnlyGirl
    Искам дъжд . Искаааааааааааааааааааааа ааам.
    <3 d(ˆˆ)b

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Ш'си разплета чорапите от скука. Толко ме е избило на лиготия, че дори ми мина сърденката и се опитвам да се добера до него и да го омилостивя(а трябва да е обратното). Обикновено не ме кефи да действам импулсивно, ама риск печели, риск губи, а койт' нИ играЙ, нИ пИчели. Силно се надявам да се трогне от наглостта и безочието ми, толкова силно, че чак от раз да му мине. Въпреки, че аз съм тая, която трябва да е сърдита, да тропа с краче и да се прави на непреклонна и непристъпна. В тоя ред на мисли, е така, че ми 'аресА:

Истинският мъж не те убеждава в нищо. Не пречи и не настоява. Той се появява, когато май-малко очакваш. С аромат на праскови, дъжд и ванилова торта изниква пред теб ненадейно. Влиза в твоя свят незабелязано като цигарена струйка дим в заведение. Прекосява те на пръсти, без да бърза, а движенията му са точни и право в целта. Истинският мъж няма да изпълни твоите желания. Точно обратното. Заради него ще отидеш на планина, дори да мразиш снега. Ще пиеш уиски на големи глътки, макар че предпочиташ ром, и ще преглъщаш натрапчивия малц с усмивка. Той ще те накара да си ревнива, ако не си. Да прегледаш пощата му, въпреки че никога не би го направила преди. Ще те превръща от озверяло животно в безобидна буболечка за секунди. С думи или действия.... или с липсата на такива. Заради него ще бъдеш мила, нежна, бясна, слаба... Той се появява и те учи, че любовта без болка е като виенско колело без задвижващ механизъм. Когато предаде своите уроци, той си тръгва по начина,по който се е появил - като струйка дим, която се разтваря във въздуха. Това,което ти оставя, е любов към играта и желание за още... oт същото...

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си