- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 22
Много съм скапана, нямам представа от какво точно, ама съм яко дроб. Вкъщи си е най - добре. Обмислям една шашма, довечера ще разбера дали ще ми са криви сметките. А тази сутрин се събудих с толкова прибрано коремче и така оформенко в горната част, че в момента ми е много тъпо, че не мога да свърша отгоре си.![]()
Бивам.Кой е отличникът на групатаИначе много се радвам , че най-добрият приятел ще намине утре.
Бах тоя разговор.45 минути - прекъсна ми писането на мнание.Чудя се дали да ходя на Ъпсурт в Мега Денсе.
забърках се в супер тъпия филм.. адски ме е яд..и за него.. и за всички останали;
не знам какво ще се промени , не искам и да знам.
Мразя неопределеността!!! Уж трябваше на 30ти да се прибере, а сега чак на 5ти най-късно ( можело и по-рано, ама така като гледам ситуацията, не ми се вярва ). Ще се побъркам без него!!! Искам да се върне най-сетне и да го прегърна и целуна + секс като за последно. Липсва ми ужасно много ...
За капак ми се скъсаха обувките в най-големият дъжд, а ги купих само преди 2 месеца ... Е*ах ги и в боклуците. И утре пак треа харча пари за обувки ... Аман ... Писна ми от некачествени китайски стоки, на уж българският пазар ...
Надявам се само да е наясно, че ако продължава да размахва пръст в същия дух, просто скоро ще започна да го лъжа и пак ще си правя каквото пожелая. Адски ми омръзна от неговите глупости!
Оф .
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Яко изморен и яко horny. Напоследък съм все в такова настроение и почвам да се чувствам като ходещ член.![]()
Welcome to the Jungle...
Облекчена, въпреки че в най-добрия вариант ще имам 4 на класното по математика. Мина тоя гаден ден, даже по химия не изпитваше, пратих си още една част от проекта по немски и от утре захващам преговор и упражнения по английски, че изпитът тропа на вратата.
Сдухано,пак не можах да си го чуя;( А вече откачам и искам да го видя...
maDamn
cool .......................
момиче
Пантерката е почти на 18.
Уморено ми е, но хубавко. Утре се очертава да е хубав ден![]()
Оправете си шибаната платформа, pl0x !!! Бахти дразнещата работа.
П.П. - ^ Тоест, да.
Смесени чувства. Което ми се случва рядко. По принцип винаги знам какво правя, какво ще правя и какво мисля. Бах, прекалено съм млада, за да се занимавам с такива решения. Утрото е по-мъдро от вечерта, както казваше баща ми.
Иначе се чувствам изключително бодра. Може би защото не съм се докосвала до лаптопа от две седмици и половина. Добре се отразява на организма.
Онзи ден ме помислиха за германка, не знам да се радвам ли. От една страна е хубаво - значи нивото на немския ми наистина е добро. Но от друга въобще не ми харесва - та аз нямам нищо немско в себе си и не приличам на германка (боже, опази). Това е по-зле от случая, когато ме объркаха за рускиня. А тогава наистина се обидих.
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
Няма друг такъв нещастник като мен честно...как може 2 момичета да ме преследват,да ме харесват,да искат нещо сериозно и аз пак да преследвам нея...За първи път от доста време се чувствах добре и си купонясвах,до момента в който се почувствах като най-големият загубеняк в света...знам че нямам шанс с нея,но това беше подло от страна на съдбата...купонясвах си в дискотеката,дойде един от тея с розите,викам си,чакай,нека и взема една и да и я подаря и докато си намеря тъпият портфейл го виждам как я взима и й я дава...2 часа трябваше да ги гледам как се натискат...не му се сърдя де,нито на нея,гадно ми е че целият ми живот е някакъв такъв...все нещо се прецаква в последният момент...как може баш нея да обичам...защо тъпото ми сърце не я забрави...е поне вече не сме съученици,по лесно ще е...но това не променя факта че аз съм пълен загубеняк....не съм се чувствал по отвратително...да видиш как някой има нещото за което сърцето ти купнее...от опитите ми да се правя че нищо ми няма и си денсвам,си разбих устата...аз и без това исках да се нараня,пак щом се разминах с една подута устна...и все пак,ужасно ми е шибано,така де,още на бала се виждаха искрите им,дори и аз да и бях дал розата,нямаше да се случи същото де,но все пак...просто осъзнавам какъв загубеняк съм....................
>>DjBelev<<
Чудесно начало на деня. Дано и времето остане хубаво, за да поработим най-сетне.
Честит празник на всички пораснали и непораснали деца! Да запазиш детското у себе си е най-голямото постижение в днешно време. Браво на тези, които успяват.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Днес ми е рождения дееен ^^ im so happyнямам търпение да дойде вечерта ,нямам търпение за всичко направо хвърча от радост! sweet 16 <3 направо в една еуфория съм после пък се разчувствам и плача от радост направо летя!! Дано всичко днес мине добре,макар че не успях да спя особено спокойно и ме чака класно по математика
![]()
Честит празник на всички деца и деца по душа![]()
Уж трябваше да ме събудят за да взема колата... Поне пари за автобус да ми бяха оставилиТрябва да седна да уча, а така ми се спииииииии
не-дете 90
http://www.youtube.com/watch?v=zP50Ewh31E4&ob=av2e <3333
В толкова добро настроение съм, че дори злобните погледи и дребните битови неуредици не успяха да ми вгорчат деня. Настроила съм позитивно и очаквам нещата да се развият по най-добрия начин, просто защото няма как да е иначе.
Изморенаа..Изпита мина много добре поне.Сега следва празнуване малко.
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.