- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 22
йейейейе снощи беше най-яката вечер, обаче стояхме само до 4 часа.. можеше и още :Д
поне другата седмица ще ходим пак, ама този път на закриването ;с;с
иначе съм със заглъхнали уши и недоспала, защото ме будиха 12345пъти до сега..но поне снощи беше яко, пък! ^^ <3
http://ask.fm/iwwkaa
^ Вечерен час нямаш ли, ма?
Ох. Сега си бърборих с един дърт съсед и го бъзнах дали няма да спира цигарите..
Какво ти спиране от 54г е пушач.. ъх.
Животът е още по-тежък без тях. Едва два дни са минали.. даже този не е свършил.
Мрън!
Инак не съм добре, да. Имах едно излизане за няма и час и за няма има някви пари.. скоро трябва да излезе далечен курс, че инак няма..
Имаш време айде малко отпусни се
запали цигара изпий едно кафе потопи се
във морето пълно от хармония
брато аз съм болен от музикална пневмония
не можеш да погубиш това което съществува
както не можеш да купиш това което не се купува
Какво остава друго освен да дишаме под наем
Щото няма резултат от това че лаем
54 години О.о Ебати.
Хапвам си, и май ще прекарам деня в леглото, четейки 10050698687 книги, които имам да чета.
Приятно ще бъде.
мф..
Имам огромна нужда от огромна доза нежжжжноС
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Днес ще бъде ден за развихряне на кулинарните ми умения, които засега са си скромнички, но се върви към промяна![]()
Особено ми е. Един от малкото случаи, когато наистина, ама наистина нямам представа как ще се развие всичко. Всъщност в главата си имам едновременно хиляди варианти и нито един :Д. Хм. Времето ще покаже.
Скучно ми е нещо.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Оттегчена съм от всички. Скоро трябва да си оправя настроението с нещо ново.
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Чувствам се схваната. Той след малко ще дойде и ще тръгваме към фитнеса. Днес ни е втори ден, в който се занимаваме заедно с това. Нямам търпение да приключим във фитнеса, да дойдем тум, да се изкъпем, да си догледаме филмчето от вчера и аз да си дочета книжката.
Задушно е и няма въздух, но ще се пльоснем на терасата да изгорим малко.
И спря да се върти за миг земята..
След малко може би ще ходя на плажче,дано е готино,че отдавна не съм стъпвала там.
За останалата част от деня нямам планове ...
Установих,че когато не ми пука ми е много по-добре.
Ъъъм, денят ми започна с усмиквааа и смс от негооо...... Малко говорихме и сегааа още не знам какво ще правя... Може би ще гледам някой филм... Street Dance 2
Иначе съм малко по-добре от вчера... Ако не друго, то поне съм спала малко повече... Колкото до апетита ми... Още го търся някъде, ама и той ще дойде скоро време..![]()
Have The Courage To Live... Anyone Can Die... ;]
искам да рева и да се тръшкам, но си сдържам емоциите. първо, че наще са в нас, второ че още не знам заслужава ли си страдането.. най-накрая ми писа и вика, че искал нормална връзка, а не тия простотии.. srsly?! ако за него нормална връзка е да се чука 24/7 за да си избие шибаните комплекси, ами прав му път и се радвам, че не спах с него. а сега и пуснаха summer paradise.. песента, която точно я свързвам с нас двамата.. лято, море, любов.. пхах, а сега - к*рец.
4XCOKИ
той ирти преди време се беше ориентирал към готината ти мама, ама май го разочарова :/
хапвам си бисквитки, пия си студена вода и ми е идеалничко
горещо, ама ми е супер
легнах в 6, събудиха ме с тропане и тряскане на врати, ама не ми е зле
Искам цял ден да си лежа и чета, а вместо това трябва да излизам с двама човека, с които нямам никакво желание да излизам... :Х Супер тъпия ден ми е. А можеше да е доста по-добре - да мързелувам цял ден и в седем да си изляза с най-добрата ми приятелка.. Само че не - трябва да има и гадости - в случая даже два броя.. Но съм решила утре най-накрая да се събудя с усмивка и да ми е супер якия ден!
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.
омг имам един познат, който си мисли май, че съм доста тъпа и не загряваща лол
[2:05:11 PM] D: имаш ли планове за днес–?
[2:05:58 PM] - Mish: дъмм - да си стоя вкъщии
[2:06:19 PM] D: хехехе
[2:06:22 PM] D: ок
[2:08:01 PM] D: а за довечера искаш ли с нас на басейн ?
[2:08:34 PM] - Mish: мм 'днес' май включва и 'довечера'
[2:25:05 PM] D: ще ме научиш ли да правя логота?
[2:25:14 PM] - Mish: : >
[2:25:17 PM] - Mish: дори аз не знам как
[2:25:28 PM] - Mish: човеко, защо си мислиш че съм някакъв гуру едва ли не
[2:25:32 PM] D: не
[2:25:33 PM] D: не мисля
[2:25:41 PM] D: просто да ми предадеш какво знаеш
[2:25:45 PM] D: от къде взимаш картинките
[2:25:51 PM] - Mish: гуугъл?
[2:30:12 PM] D: кога ще си по свободна да ми помогнеш за капана за сънища?
[2:31:08 PM] - Mish: защото е много сложна конструкция?
[2:31:46 PM] D: не, защото искам помощ от теб
[2:32:11 PM] - Mish: хм не мисля
[2:32:24 PM] - Mish: всмис
[2:32:31 PM] - Mish: аз не съм тъпа
[2:32:38 PM] - Mish: (пак ме избива на искреност)
[2:35:25 PM] D: кажи какво мислиш
[2:35:42 PM] D: не смятам че те лъжа
[2:36:07 PM] D: но щом не искаш да ме виждаш , явно си имаш причини
[2:37:04 PM] D: предполагам че след като повечето хора искат само секс от теб, смяташ и че аз искам само това..
[2:39:45 PM] - Mish: Мисля, че един човек и сам може да си направи нещо толко' 'тъпо' като капан за сънища и единствената причина да иска помощ от друг едва ли е, че толкова не може да се справи и сам
също така май не се кефя на намеци, т.е. адски елементарни са ми и просто едно 'излиза ли ти се?" е достатъчно, вместо 'ще ми покажеш ли това и онова, или ще ми помогнеш ли, защото не мога сам'
Не смятам нищо, имам гумено мече с картинка на коремчето, което ми казва всичко. Всъщност не очаквам нищо от теб, не си специален за мен, както аз съм в същата позиция за теб.
(Говоря каквото мисля. Колко е ужасно.)
---------------
holly shit
Такива разговори/хора ми помагат. Обичам да се интересувам от човешката психология и да си правя на ум някакви анализи, което е страшно тъпо може би, но ме карат да се замислям за хиляди неща.
Говорихме си с едно човече например, че ако двамата трябва да въртим някакъв бизнес, тотално ще деградираме и НИЩО няма да излезе от нас, най-много да станем някакви хипита, защото и двамата сме някакви наивни, замечтани и не в час с реалността, което ми подейства като шамар, защото самичка трудно откривам тея неща в себе си, а като намеря огледален образ на това, което съм в друг човек и виждам много неща, които преди не съм. Охх
объркващо е
Трябва да се стегна. Много сериозно.
4XCOKИ
Ъгх.. много мразя да лепвам от всеки по нещо >.<
То не беше музика, спорт, глупости.. аве, зарязвам си моите интереси и се губя сред техните истории..
Губя и себе си някъде там.. всъщност се чудя дали има нещо подобно, като това да си "себе си" и тн. като се замисля, аз съм си "мене си" точно, защото лепвам от всеки по нещо и си доизграждам до някъде личността.
От друга страна е яко, най-често като ми заговорят за нещо, аз вече съм се интересувала от него и започва да говоряя, и да говоря.. и да.
Изключително скучно ми е, мисля, че ако се оттърва от тая огромна тениска и се облека нормално, ще е огромна стъпка за подобряване на деня. Яде ми се захарен памук.
JESUS! Mайка ми видяла разголена снимка на няква кифла във вестник, която приличала на мен и ме пита дали съм аз!?!!? ГОСПОДИ ПОМИЛУЙ
И как да не се карам с нея.
4XCOKИ
Имам бира, имам сладко, имам цигари, спасена съм! Спокойно мога да не си подавам носа дни наред.
Безмерно тъпо ми е, обаче и се чудя дали някой въобще ще се амбицира да дойде вкъщи да ми прави веселото.
Ето така се чувствам:
Само дето не съм толкова подвижна.
Няма мускул в тялото ми, който да не ме боли в момента. Дори на задника си не мога да седна.
Ще чакам баща ми да се върне от работа и да ми направи един от неговите масажи, след които въобще не усещам, че имам мускули.
Много ми е влюбено.
И спря да се върти за миг земята..
пф.. ; (((
4XCOKИ
Закфо като ви чета кво сте писали #повечето се чувствам виновен че се забавлявам по цял ден с тъпотии?
I must try to make everyone happy!
Откога дебна в тая тема да се появи стотната страница!![]()
![]()
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!