- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 22
Искам го... липсва ми...Да идва неделя вече.. Тази седмица беше ужасна, а следващата се очертава да е още по-тегава. И после... 10 дена практика.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
чувствам се добре.
може би дори прекрасно.
действа ми успокоително и ме усмихва))
Чувствам се много добре. Нямам търпение да дойде другата събота, за да се видя с НЕЯ. :* (sun)
Бъди щастлив с това, което имаш, докато се бориш за това, което желаеш!
http://www.vbox7.com/play:637f3cd2
Вярвам,че всичко почва да се нарежда както трябва,маалко по-малко.Почна вече да съжалява за грешките си,нооо както винаги се случва КЪСНО,но нека-"По-добре късно, отколкото никога",пък и "Колкото по - късно, толкова по - мръсно".Вече не чувствам нищо,така че,каквото и да прави няма как да ме нарани,по-никакъв начин.Сега съм по силна от всякога и той ще го усети,ще види,че вече не съм онова наивното момиченце,което ще му тичка зад дупенцето и ще му прави кефа да го моли,пък и не само той..всички ще усетят пълната промяна в мен,всъщност почнаха да я усещат малко по-малко,но скоро ще видят всички,че съм съвсем друга и,че съм се осъзнала вече за мнооого неща и няма да правя същите грешки отново.ЩЕ УСПЕЯ!!!
Чувствам се все едно съм в душевна агония. Мда. Разбирам, че оставям впечатлението, че съм в някаква непреодолима депресия, но всъщност просто тук е мястото, на което си изливам мъките. Лошото идва оттам, че само аз си знам какво ми е и не не споделям на другиго. И винаги е било така. В момента също - отвътре се чувствам ужасно зле, но не го показвам. И как няма да се чувствам - не знам какво ми стана от известно време, но тези чувства така се разпалиха, че имам чувството, че никога няма да угаснат. Да, пламъкът винаги си е бил там. Даже повече от това. Но напоследък е непоносимо. И още по непоносимо е, че съм в пълно неведение. Искам да направя толкова много неща, но нямам куража, пък и вече не намирам смисъл. Не съм дете, времето, в което можеше да се случи нещо, и се случваше, отдавна отмина, но аз продължавам да тая надежди.. А е невъзможно. Просто н е в ъ з м о ж н о. Страшното е това, че знам, че няма да ми мине. Не са седмици, не са и месеци. Времето, когато всичко започна, беше много отдавна, даже прекалено..Това, което искам, е да разбера, че от другата страна не стои безразличие. Че дори и всичко да е химера, то няма да изстрадвам това сама. А може би е така.. и това ме натъжава. ;/
* Излях си душата поне.
Последно редактирано от Colouring : 06-01-2012 на 19:31
Пиян кат' мастия майка... не ме е*е. Мъни оуивъ' бичез.. К'во да правиш освен да се смачкаш... фъкин хоуз...
Майната им, каквото било-било.
Важното е настоящето и бъдещето.
Празничко ми е отвътре. Липсва ми... искам да му видя усмивката и да усетя ръцете му около себе си.
Изгарям от желание да пратя някого при лицево-челюстен хирург. Следователно съм бесен....
Засега започва добре. Дано до края на деня да се задържи така.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Такам, вчера стана 1 годин от оная shit-ня.. Чувствах се толкова странно, толкова гадно и проклето.. годината си минава, а на мен все още ми пука.. сериозно се чудя, аз нормална ли съм?? поне се разходих сама 2 часа из борисовата, почетох си книгата на спокойствие и се успокоих малко.. И после хоп - Той да ми пише, радости а-у., кани ме у тях на по бира.. е добре, ама аз като не можех по независещи от мен причини за кво ми се нацупи? и не ми отговори на поканата днес на по бира НАВЪН.. започва да ме съмнява все с това канене вкъщи като е сам, а изглежда толкова пич.. мамка му защо не мога да си намеря момче? и най-лошото е, че това адски ми влияе на настроението, самочувствието и тн.. ох, днеска ще го отдам на релакс, с баща ми ще гледаме коли в експото, дано е яко ;д
Днес пак без абсолютно никакви планове или идея за т'ва к'во ще правя. Еба ти и празната история. Сам съм тая вечер в нас, целия свят е извън Бургас, по-тъпо не можа да стане !
Докато слушах сирените си мислех за всички хора, които са дали живота си, за да ни има като държава и нация. Замислих се как колкото повече време минава, толкова по-далечни се струват думите и делата им на подрастващите. Тъжно..
Welcome to the Jungle...
През последните две седмици имам чувството, че съм била в някаква игра и съм спечелила възможността да гледам живота си отстрани. Постоянно някакви хора, които не съм виждала от маса време, се завръщат в живота ми, изпадам в идентични отпреди налудничави ситуации и отново не знам как да постъпя. Пък трябва да има някаква идея в цялата работа, явно нещо съм омазала(то едно да беше май) и трябва да се поправя, въпросът е, че сега бих постъпила по абсолютно същия начин като предния път.
Изключвайки временното объркване, се чувствам добре. Като пчела прелитам от цвят на цвят и честно казано се чувствам в пъти по-щастлива сега, отколкото преди, когато се раздавах и очаквах същото в замяна. А сега просто не се надявам на нищо, което ми спестява ценно време, енергия и разочарования.
Щастливо ми е!!! Утре моето слънчице се връща във Варна и има да си го гушкамммммм нямам търпение!!! Да минава днеска и да си го видя. Най-сетне приключи проклетото чакане![]()
Учудвам се колко непредвидимо нещо е живота.... за един ден може толкова неща да му се случат на човек, че направо е изживял един живот - дей колко философски...![]()
Хубаво ми е...Минах толкова много материал... И тази тетрадка стана произведение на изкуството направо. Животинката, систематика, рисунка и описание на живота и отличителните и белези. Бях забравила колко е яко в дъждовно време да гриза моливите и да рисувам птици... <3
Радвам се, че си го видях днес. Погушихме се, поразходихме се, абе... щастие. Не искам да идва практиката. Без него няма да ми е хубаво на море, а нямам избор.Нито той може да си вземе отпуска още, нито има как да не отида заради изпитите накрая. Дано поне ни свари хубаво време там и да си намеря черна вдовица.
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
^Good luck with the black widows.
Хубавооо ми е! Цял ден си лежа под топлите завивки, докато дъждеца удря по стъклото на прозорецана стаята ми. Толкоз е хубаво! Гледам и аниме, което един съфорумнец предложи. След малко ще хапвам и салатка с яйца и айляк-а е пълен!
Паак го сънувах това момченце...Пфу, писна ми вече![]()
Come on skinny love just last the year...
Предвид, че него го няма, съм в изненадващо добро настроение. Втора поредна вечер ще излизам с приятелка... самият факт, че ме нави, означава, че е важна за мен, иначе да я бях отсвирила. Хм.
Дано да е готино тая вечер.
Добре ми е, пия количка на аванта,спечелих си я от играта,спечелих и топка от играта на пепси.
Ще ям сладолед,след тва чипс....или обратното и ще гледам хубави филмчета.Утре ще ида малко на бал на братовчедчето ми (пак) и поживем увидим .
maDamn
Ще ми прави тъпи сцени на ревност и ще проявява собственическо чувство, че и ще ми се прави на обиден и ще се държи високомерно.Баста, смачканяк такъв!
Много такива се заредиха, да му се невиди, все едно да се хабиш всеки ден да пускаш тото-фиш и накрая на месеца да не отбележиш пукнат лев печелба. Или да палнеш лодчицата и да отидеш някъде на дълбоко в морето, да пуснеш въдичката, да висиш цял ден и да изкарваш само водорасли, или както е характерно за нашето Черноморие - дамски превръзки и наакани памперси. Нещо такова е.
Вече мисля да спря да си запълвам времето с глупотевини, 'щото... Хората са си го казали: "Движещите сили в живота са любовта и парите". Погледът ми, мечтите ми, стремежите ми, усилията ми са насочени към второто. За миг се разсеях и съвсем забравих, че са ми в топ приоритетите, но определено отсега нататък се впрягам сериозно, за да си ги заслужа. А толкова хубаво приложение съм им измислила, нещо, което винаги съм мечтала да направя. Само да ги видя в ръцете си, да си знам, че са мои и нищо повече няма да искам.
Влюбено ми е.
Много. Много. Много.
Гласът му, усмивката, начина по който ме гледа, ръцете...
![]()
И спря да се върти за миг земята..
5 по микро , а се чувствам зле.Момичетата ядат шоколад , аз имам Бушмилс :/