.
Затворена тема
Страница 13 от 120 ПървиПърви ... 3910111213141516172363113 ... ПоследнаПърви
Резултати от 301 до 325 от общо 2977
    Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Искам го... липсва ми... Да идва неделя вече.. Тази седмица беше ужасна, а следващата се очертава да е още по-тегава. И после... 10 дена практика.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на Blab
    чувствам се добре.
    може би дори прекрасно.
    действа ми успокоително и ме усмихва))

Повече от фен Аватара на SMALLVILLE
    Град
    Пловдив
    Чувствам се много добре. Нямам търпение да дойде другата събота, за да се видя с НЕЯ. :* (sun)
    Бъди щастлив с това, което имаш, докато се бориш за това, което желаеш!

http://www.vbox7.com/play:637f3cd2

Голям фен Аватара на Sevdito
    Вярвам,че всичко почва да се нарежда както трябва,маалко по-малко.Почна вече да съжалява за грешките си,нооо както винаги се случва КЪСНО,но нека-"По-добре късно, отколкото никога",пък и "Колкото по - късно, толкова по - мръсно".Вече не чувствам нищо,така че,каквото и да прави няма как да ме нарани,по-никакъв начин.Сега съм по силна от всякога и той ще го усети,ще види,че вече не съм онова наивното момиченце,което ще му тичка зад дупенцето и ще му прави кефа да го моли,пък и не само той..всички ще усетят пълната промяна в мен,всъщност почнаха да я усещат малко по-малко,но скоро ще видят всички,че съм съвсем друга и,че съм се осъзнала вече за мнооого неща и няма да правя същите грешки отново.ЩЕ УСПЕЯ!!!

Мега фен Аватара на Colouring

Question

Чувствам се все едно съм в душевна агония. Мда. Разбирам, че оставям впечатлението, че съм в някаква непреодолима депресия, но всъщност просто тук е мястото, на което си изливам мъките. Лошото идва оттам, че само аз си знам какво ми е и не не споделям на другиго. И винаги е било така. В момента също - отвътре се чувствам ужасно зле, но не го показвам. И как няма да се чувствам - не знам какво ми стана от известно време, но тези чувства така се разпалиха, че имам чувството, че никога няма да угаснат. Да, пламъкът винаги си е бил там. Даже повече от това. Но напоследък е непоносимо. И още по непоносимо е, че съм в пълно неведение. Искам да направя толкова много неща, но нямам куража, пък и вече не намирам смисъл. Не съм дете, времето, в което можеше да се случи нещо, и се случваше, отдавна отмина, но аз продължавам да тая надежди.. А е невъзможно. Просто н е в ъ з м о ж н о. Страшното е това, че знам, че няма да ми мине. Не са седмици, не са и месеци. Времето, когато всичко започна, беше много отдавна, даже прекалено..Това, което искам, е да разбера, че от другата страна не стои безразличие. Че дори и всичко да е химера, то няма да изстрадвам това сама. А може би е така.. и това ме натъжава. ;/
    * Излях си душата поне.
    Последно редактирано от Colouring : 06-01-2012 на 19:31

Пиян кат' мастия майка... не ме е*е. Мъни оуивъ' бичез.. К'во да правиш освен да се смачкаш... фъкин хоуз...

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Иуху, 4-ка по Финанси.. )))

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Майната им, каквото било-било.
    Важното е настоящето и бъдещето.

anonymous708973
    Guest
    Празничко ми е отвътре. Липсва ми... искам да му видя усмивката и да усетя ръцете му около себе си.

Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    Изгарям от желание да пратя някого при лицево-челюстен хирург. Следователно съм бесен....

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Засега започва добре. Дано до края на деня да се задържи така.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на Dagichka
    Такам, вчера стана 1 годин от оная shit-ня.. Чувствах се толкова странно, толкова гадно и проклето.. годината си минава, а на мен все още ми пука.. сериозно се чудя, аз нормална ли съм?? поне се разходих сама 2 часа из борисовата, почетох си книгата на спокойствие и се успокоих малко.. И после хоп - Той да ми пише, радости а-у., кани ме у тях на по бира.. е добре, ама аз като не можех по независещи от мен причини за кво ми се нацупи? и не ми отговори на поканата днес на по бира НАВЪН.. започва да ме съмнява все с това канене вкъщи като е сам, а изглежда толкова пич.. мамка му защо не мога да си намеря момче? и най-лошото е, че това адски ми влияе на настроението, самочувствието и тн.. ох, днеска ще го отдам на релакс, с баща ми ще гледаме коли в експото, дано е яко ;д

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Днес пак без абсолютно никакви планове или идея за т'ва к'во ще правя. Еба ти и празната история. Сам съм тая вечер в нас, целия свят е извън Бургас, по-тъпо не можа да стане !

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Докато слушах сирените си мислех за всички хора, които са дали живота си, за да ни има като държава и нация. Замислих се как колкото повече време минава, толкова по-далечни се струват думите и делата им на подрастващите. Тъжно..
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на NambyPamby
    През последните две седмици имам чувството, че съм била в някаква игра и съм спечелила възможността да гледам живота си отстрани. Постоянно някакви хора, които не съм виждала от маса време, се завръщат в живота ми, изпадам в идентични отпреди налудничави ситуации и отново не знам как да постъпя. Пък трябва да има някаква идея в цялата работа, явно нещо съм омазала(то едно да беше май) и трябва да се поправя, въпросът е, че сега бих постъпила по абсолютно същия начин като предния път.
    Изключвайки временното объркване, се чувствам добре. Като пчела прелитам от цвят на цвят и честно казано се чувствам в пъти по-щастлива сега, отколкото преди, когато се раздавах и очаквах същото в замяна. А сега просто не се надявам на нищо, което ми спестява ценно време, енергия и разочарования.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Щастливо ми е!!! Утре моето слънчице се връща във Варна и има да си го гушкамммммм нямам търпение!!! Да минава днеска и да си го видя. Най-сетне приключи проклетото чакане

Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    Учудвам се колко непредвидимо нещо е живота.... за един ден може толкова неща да му се случат на човек, че направо е изживял един живот - дей колко философски...

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Хубаво ми е... Минах толкова много материал... И тази тетрадка стана произведение на изкуството направо. Животинката, систематика, рисунка и описание на живота и отличителните и белези. Бях забравила колко е яко в дъждовно време да гриза моливите и да рисувам птици... <3

Радвам се, че си го видях днес. Погушихме се, поразходихме се, абе... щастие. Не искам да идва практиката. Без него няма да ми е хубаво на море, а нямам избор. Нито той може да си вземе отпуска още, нито има как да не отида заради изпитите накрая. Дано поне ни свари хубаво време там и да си намеря черна вдовица.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ^Good luck with the black widows.

Хубавооо ми е! Цял ден си лежа под топлите завивки, докато дъждеца удря по стъклото на прозорецана стаята ми. Толкоз е хубаво! Гледам и аниме, което един съфорумнец предложи. След малко ще хапвам и салатка с яйца и айляк-а е пълен!

Повече от фен Аватара на cookie78
    Град
    София
    Паак го сънувах това момченце...Пфу, писна ми вече
    Come on skinny love just last the year...

anonymous708973
    Guest
    Предвид, че него го няма, съм в изненадващо добро настроение. Втора поредна вечер ще излизам с приятелка... самият факт, че ме нави, означава, че е важна за мен, иначе да я бях отсвирила. Хм.
    Дано да е готино тая вечер.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Добре ми е, пия количка на аванта,спечелих си я от играта,спечелих и топка от играта на пепси.
    Ще ям сладолед,след тва чипс....или обратното и ще гледам хубави филмчета.Утре ще ида малко на бал на братовчедчето ми (пак) и поживем увидим .
    maDamn

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Ще ми прави тъпи сцени на ревност и ще проявява собственическо чувство, че и ще ми се прави на обиден и ще се държи високомерно. Баста, смачканяк такъв!
    Много такива се заредиха, да му се невиди, все едно да се хабиш всеки ден да пускаш тото-фиш и накрая на месеца да не отбележиш пукнат лев печелба. Или да палнеш лодчицата и да отидеш някъде на дълбоко в морето, да пуснеш въдичката, да висиш цял ден и да изкарваш само водорасли, или както е характерно за нашето Черноморие - дамски превръзки и наакани памперси. Нещо такова е.
    Вече мисля да спря да си запълвам времето с глупотевини, 'щото... Хората са си го казали: "Движещите сили в живота са любовта и парите". Погледът ми, мечтите ми, стремежите ми, усилията ми са насочени към второто. За миг се разсеях и съвсем забравих, че са ми в топ приоритетите, но определено отсега нататък се впрягам сериозно, за да си ги заслужа. А толкова хубаво приложение съм им измислила, нещо, което винаги съм мечтала да направя. Само да ги видя в ръцете си, да си знам, че са мои и нищо повече няма да искам.

Мега фен Аватара на xoxi
    Влюбено ми е.
    Много. Много. Много.
    Гласът му, усмивката, начина по който ме гледа, ръцете...

И спря да се върти за миг земята..

Голям фен
    5 по микро , а се чувствам зле.Момичетата ядат шоколад , аз имам Бушмилс :/

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си