- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 22
добър вечер, дами и господа.
ето ме, нов-новеничък и къде да пиша освен в чувствителната тема...
в момента май не се чувствам. в преходна фаза към добро настроение (:
поздрави
Тиквения крал здравей, по-здрави и за теб![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
И пак дебилщини.. Събота вечер, аз се прибирам в 10 вечерта. Оу ем джи !!! Направо за к'во излязох... да похарча малко пари и да си изгоря газта, че и двете много съм ги завъдил, лол !
Кефи ме колко бързо ми се сваля филмчето.
Мързеливо ми е днес, от 2 часа си пия кафето.
Сандвичите ми са почти готови, а след обяд може да си изнеса фотьойлчето на терасата и да си дремя на слънце (ако има такова).
Лана дел Рей е прекрасна.
И спря да се върти за миг земята..
Не се наспах, малко ми е отнесено, а трябва да уча, че май за последно ще си напрягам задника тая (учебна) година, поне добре да мине всичко. Снощи не беше точно както си го мислех, но започнах вече да свиквам, че колкото и да си правя планове, докато не зависи всичко от мен - няма да се получат.
Имаше една приказка "ако зависеше от мен всичко щеше да зависи от мен". Или нещо такова..
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Изоставам адски много с материала. На този изпит ще се явявам минимум 6 пъти. ;х Супер филмарско ми е. Не ми стига времето за учене, не мога да го зарежа напълно заради домакинството, отделно няк'ви бози се центрофугират из главата ми. Двата бръмбара, онези - анорексиците, и те ми дават зор. Направо... да не си на мое място!
Звъннах, утре тия дни ще има среща, това е много добре ! Надявам се нещата да се наредят. Иначе ми е весело днес ^_^
Поздрав - http://www.youtube.com/watch?v=Kfu5uwkP7pc
Ии, както беше казала една съфорумка: "Съдбата има пръст в такива истории...среден пръст".
Обещах пред/на себе си, а и пред други хора, че ще спра да бягам всеки път, когато не ми изнася, вместо това ще съм по-постоянна и уравновесена и ще си решавам проблемите на място, обаче... Ами, наруших си обещанието и реших, че ще е най-добре никога повече да не го срещам, затова упорито го избягвах и накрая ми сервират прекрасната новина, че ще трябва все някак да го изтърпя няколко часа, 'щото той бил и техен приятел и не можело да го избягват. Как пък да не може, питам?! Бая броене до 10 ми се очертава.
Имам да го мъча и оня гадния материал, пък кога ще стане... Безкрайно непонятен ми е, ама ще трябва да вкарам всичкия си потенциал в действие и да го разбера, заради малоумната оценка.
3 кила ягоди, директно от градината - HELL YEAH ! Ще пада муцане !!!!!
Зле,дано смяната ми днес не е 14 часа и мине по-леко..
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Супер якия ден! Обичам да сме двамата заедно. От утре пак на работа обаче -.-
Какъв ден само...
Цял ден с него. Почти не сме излизали от тази стая.
Чакането цяла седмица си струваше.
If you know what I mean.
И хладилника изпразнихме и всичките сладки работи изядохме + няколко сандвича.
Не искам да свършва този ден. Не искам.
Но пък утре сме на състезание и вече нямам търпение. Миналата година беше страхотно изживяване дори за мен, тази година очаквам да е още по-яко!!!
И спря да се върти за миг земята..
Некво ми е криво. Боли ме и корема, ам...бивам иначе. Уморена съм ,бях на след-бал и не съм се спряла.
maDamn
Задушаваща паника! Имам чувството, че времето няма да ми стигне и че няма да мога да контролирам всичко, което е едно ужасно усещане. Направо въздухът ми спира от време на време. И в същото време нищо не мога да направя... И хем си знам, че нещата, които не мога да контролирам не са за мен, и пак с и играя с огъня. Очаквам някаква пъъълна катастрофа в най - скоро време.
Искам пак... а ще сме качествено заедно чаааак в събота.Беше хубаво.
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Поне вече се пооправих и не ми е толкова лошо както преди няколко дни.. Иначе случайно попаднах случайно на един торент с най-добрите хитове на Мuse иии цял ден само тях си слушам ^^ След малко и един филм ^^
Прекарах невероятен уикенд ! Отдавна не се бях забавлявала така. Чувствам се супер и искам още !!
Много тъжно. Много. Посъбрах си егото от пода, което ме удволетворява до известна степен, ама всичко друго... Глуха, сляпа и тъпа да бях - по-добре щеше да е, отколкото да научавам такива неща. Не че ме грее особено в оня смисъл, в който си трябва, просто ми е непонятно как го раздава над нещата и е продължил напред толкова бързо. Очаквах повече време да ме преживява, ама нейсе. Както и да е, това повече никога няма да си го причиня.
След малко забърквам едно кафе и бягам да чета.
Надявам се тоя път работата да потръгне, че вече си е брало лайката положението. Не е мечтаната ситуация, но... по добре от нищо.
Инак тая вечер съм тук на разположение на форумците.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Утре изпит ....как да се чувствам освен тъпо. То пък и да беше нещо смислено, а не такава тъпотия....oh well, поне му се вижда края
чувствам, че имам нужда от промяна. в поведението и в менталната настройка. просто светът не ме заслужава такава. дойде време да правя неща(та) за себе си. най-много обичам да ме подценяват, така ми чегърта по егото, че после всички приказливци смучат палци като биберони. хах. отново обявявам мълчание, поне що се отнася до комуникацията ми с него. някак ми се струва, че много си е повярвал, едва ли не е убеден, че без него не мога, което е така далеееееееч от истината:Д ох, обичам се. плътна, смислена, самостойна. и съм вдъхновена и пиша. уча се да се показвам. имам какво да дам. знам го. останалото е време.
Най-сетне моето съкровище се прибра!!! Почти цял ден бяхме заедно и си прекарахме меко казано чудесно. Обичам го безумно много!!! Жалко, че утре ще имаме по-малко време и скоро започва и работа по 12 часа на ден ама ... какво да се прави шанс ... Правим някой жертви в името на съвместното ни бъдеще![]()
Тъкмо се събрахме и ще се пръснем, щото всеки почва работа,без мен разбира се... все още съм в "очакване". Пф, и ми е нек'во ник'во в момента. И защо по дяволите където и да отида я засичам оО Толкова ли е малък тоя град ? Еба ти xD Не че ми пречи де, просто ми е чудно оО