.
Затворена тема
Страница 16 от 120 ПървиПърви ... 61213141516171819202666116 ... ПоследнаПърви
Резултати от 376 до 400 от общо 2977
    Супер фен Аватара на NambyPamby
    Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    отново обявявам мълчание, поне що се отнася до комуникацията ми с него. някак ми се струва, че много си е повярвал, едва ли не е убеден, че без него не мога, което е така далеееееееч от истината:Д ох, обичам се. плътна, смислена, самостойна. уча се да се показвам. имам какво да дам. знам го. останалото е време.
    Мхм.^^ Само дето това с времето ми е най-трудно да го асимилирам. Толкова обичам да се надпреварвам с времето и така и не се научих, че избързването е само в мой ущърб.
    Имам страхоооооотни приятели и се радвам, че са до мен в такъв момент. В един от поредните такива. Хич не е яко да си единак и е съвсем, ама съвсем различно, когато се облегнеш на нечие рамо и с едно изречение успяват да те разберат, утешат и успокоят. И в личен план не е толкова зле, нищо че приемах нещата трагично. Оказа се, че днес беше един от най-хубавите ми дни. А докато той се прави на велик, друг ме налазва стабилно. Като се сетя каква физиономия ще направи, когато научи... За тези моменти живея.
    Последно редактирано от NambyPamby : 06-04-2012 на 19:34

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    умряла ;д .. до ей сега съм цъкала баскет и правих няколко обиколки, да се постегна малко ;д

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    http://www.youtube.com/watch?v=8C7S4NiiPw4

АЗ СЪМ ХИП-ХОП ТОНИ СТОРАРО !

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението
    Жена на 33 с две деца, но без мъж. Развратна. Ходи по купони и обича събиранията.

Лелелеле, дал Бог путка и да задейства нещата! Ще чукам нещо наистина зряло!
    Хахахахах, честно, разсмя ме :д
    Успех с мадамата.

Супер фен Аватара на Glamour92
    Никак не ме свърта, Стара Загора ми е тЕсна...
    След последните "реформи" не мога да си намеря място,имам усещането,че нещо в средата ми така се измени,че вече не се вмествам в нея така,както беше преди.
    Нови хора,нови отношения и бих се радвала страшно много на всичко това,ако не се засягаха интересите ми толкова дълбоко.
    Във всичко това обаче има и нещо положително-вече мога да сложа ясна граница между минало и настояще,мога да отместя поглед напред и да кажа "не ми дреме",без да излъжа,без да мигна или отместя поглед.

..............
    Радвам се за него.Може би заслужава доста повече,но щом така е решил...аз не бих се намесила за нищо на света.
    Имам си моя паничка,която чака да й бъде обърнато подобаващо внимание.
    Дните са пред мен. :>
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Голям фен
    Не знам от китайското ли е от нея ли е , обаче ми се повръща от гадно

чувствам се усъвършенстващ се

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Доста изморена, но иначе съм добре Мъжа ми, ми обясни онази част от задачите по икономика, които не разбирах, като преди това се постара да ме поизмори по онзи начин ..., че да кротувам и да слушам Накрая си починахме с по биричка в ръка.
    Утре обаче ще е лудница ... Имам сума си неща да върша: да се наспя поне до 11, че в други ден заради изпита няма да мога, да уча за изпита, да купя подарък за чрд на една приятелка, да се видя с един приятел който в други ден заминава, да се разравям с хотели и резервации за бъдещата ни почивка с мъжо и да отделя малко време и за него ... И как ще стане всичко това в един ден и на идея си нямам ...
    Последно редактирано от DragonLady : 06-04-2012 на 22:08

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Агррр, ядосвам му се..ако не го обичах толкова сигурно щях да съм го убила с лопата в изблик на ярост.

Iamfeelin''''' sexy and drunk mm yeah

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Супер се чувствам заради готините колеги. Все още допускам глупави грешки, но никой не го прави на проблем и са страшно отзивчиви.
    Нервно ми е за предстоящите изпити.
    Тъпичко ми е, че не ми остава време да му обърна полагащото му се внимание.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Мързеливо, готино. Пия кафе и сокче, ще запаля цигарка, ако си намеря и нещата, които вчера забутах , ще е перфектно :Д
    Everything changes, but beauty remains ...

Повече от фен Аватара на cookie78
    Град
    София
    Днеска съм почивка..Денят започва прекрасно!
    Come on skinny love just last the year...

Мега фен Аватара на babity
    Мързеливо ми е, още не мога да се разсъня. И ми се сринаха плановете за кафе. Останаха ми само 15-тина теми и смятам днеска да завърша конспекта. После още малко организаторски дейности, разкрасяване и следобеда вече ще си поразходя гъзьонгата малко.

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Бисквити с мляко <3 Пръс ! хахаха. Бах ма'а му, Ъпсурт не умират !!! (rock)

Edit - Изтъпявам на макс... кажете някой готин филм ?
    Последно редактирано от IseeDEADbodies : 06-05-2012 на 11:37

anonymous708973
    Guest
    Скучничко. Щях да ходя на фитнес, ама ще пропусна... заради гадния дъжд нито мога да отида мъниста да си купя, нито да си занеса роклята на шивач да ми я стесни, нито да отидем с бащатко до Метро... Пф.

Повече от фен Аватара на cookie78
    Град
    София
    Физикааа..единственото ми свястно учене по тоя предмет!..Пък то май се оказа интересно, ама не толкова...
    Днеска май ще се ляга рано.
    Come on skinny love just last the year...

Супер объркана съм,харесвам го,но не мисля,че и той ме харесва

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Уморена...

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Ииии кой има 6 по физика!! Искам гоооооооооооооооооооооооо о!!!
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Иииии какъв беше тооози дъжд, който се изля?!??!?!? Уморена съм. Важното е, че мина класното, както исках, всичко беше точно. Отдъхнах си. Сега ще си приготвя нещо за хапване и ще си легна да гледам филмче, далеч от звука на гръмотевиците...
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Като времето навън.
    Искам да си бия ли главата в стената, бия ли, бия... Имам чувството, че имам дупка в главата и отнякъде изтича сиво вещество. Друго обяснение за всичките тия глупотевини, които сътворих, нямам. Как мога да се издъня в една и съща ситуация повече от 3 пъти?! Как, по дяволите?! Хората се учат от грешките си, пък мен са ме учили да съм постоянна, затова тъка в една и съща посока. Думи нямам да опиша какви неща искам да си причиня в момента. Толкова да съм... гррррр!
    Да не говорим, че се вбесявам за дреболии и си го изкарвам на де-що хора има около мен. Дори най-миролюбивите и хрисими душици вече едва ме дишат. ;\

Голям фен Аватара на Sevdito
    Чувствам се страшно уморена,очите ми се затварят,а любимите ми гръцки песни ми идват толкоова добре,мисля да си легна рано тази вечер.И..да и как искам да ми звънне,или поне едно смс-че да ми напише просто да знам,че си мисли за мен..уфф..ама явно и тази вечер ще си остана само с чакането..по-добре да се опитам да заспивам,че иначе пак ще ме обземат мислите за него и край..

Мега фен Аватара на xoxi
    Обожавам го!
    Знае как да ми направи деня, дори когато не е тук.

Като изключа гадното главоболие заради историята, която уча вече трети час и сигурната двойка по химия от днес - денят ми е прекрасен.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    тъпо ми е
    не ми се говори с никой, пък той сигурно си мисли , че го избягвам
    тъпо ми е, тъпо ми е
    искам почивка ,,отново..всеки ден..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми