- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 22
*отдъхва си* Туко що приключих с няколко кашона. Останаха още макс 5. Блях, кога ще ги оправя, въобще не знам. Очките ме болят, ама след малко сядам да преговарям за теста по математика утре. И само още 13 дена![]()
Поизморен, днес пак ми се събра повечко обикаляне. Като си помисля колко неща трябва да отхвърля по Право на ЕС (а още даже не съм се сдобил с целия конспект) и ми става зле.
Welcome to the Jungle...
Като агънце сред стадо вълци.Хич не ми е зле, обаче.
![]()
Някаква много луда седмица преживявам, направо не е за вярване. А пък толкова криво ми беше миналата, направо се задушавах от безпокойство и отчаяние. "Съмтаймс уин, съмтаймс люн", дет' се вика.
Единственото, което ми затормозява леката като перце душица е тъпия реферат, който трябва да пиша.
gooddddddddddddddddd
момиче
Ох, най-накрая се наканих да си свърша задачките, всичко ми е на шест, интересно ми е какъв ще е резултатът от интервюто днес, дали ще паднат като видя какви свободни съчинения съм им писала на "малките сладки преводи", както им каза кандидат-шефа. Чудно ми е обаче, как хора, които не знаят дори английски ми се пишат ръководители на фирми, специализирани точно с чуждестранните клиенти; или пък "компютърен оператор", който случайно се изцепва "абе, как да си сменя фонетиката...". Направо паднах.
Не ми пука дали ще ми се обадят, в смисъл, да, хубаво ще е, ама да отдавам сега нерви и притеснения... блаааа.Започвам си с релакса, каквото се е искало от мен съм го изпълнила. ^^
тоя идиот няма го чакам цял час да се сети д ами звънне
оправям се и ако трябва излизам без него
Хохохо исках 3ка получих 4ка кой кат менеБеше последният кофти изпит, от ся нататъка айляк пълен. Видях се с един приятел, разходихме необикно косматото му за хъски куче, а после отидох да си видя мъжа какво прави. Успях да уредя и детайлите за романтичната ни почивка и всичко е тип топ
А след няма и 1 час ставам на 20 години
Определено ме чакат едни доста приятни и изпълнени с положително емоции дни
![]()
Супер съм спрял в момента, в главата ми е боза всичко. Уморен, разочарован и май е време да лягам.
Честит рожден ден тогава, 20 си е хубава възраст, някак е кръгло число. Жалко че след това всички рождени дни са ти някак по еднаквиНе се познаваме грам, ама то не пречи. Жива и здрава и успех в начинанията (:
Мееееееееега празния филм... съжалявам, че изгубих час и половина от живота си, за да го гледам |-(
Чувствам се леко неудовлетворена.
Проблемът е, че не знам защо. Здравословно, финансово, психически съм добре. В унито нещата вървят, намерих си втора работа, имам хора, които ме обичат.
И пак нещо не ми достига.
Или съм напълно голям прагматик, или нещо наистина куца. Признавам, понякога ме хваща носталгията по родината, но това го преодолях преди месеци. Много хора ми липсват, но има други, които запълват дупките.
И все пак ми е тегаво.
Мисля, че е време да си събера мислите и да реша какво искам.
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
за сега добре, даже много добре, въпреки, че има някой който ми липсва...просто се надявам някой неща да не се променят : )
притеснена леко,последния изпит е днес и крайййй
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Нямам търпение да дойде вечерта<3
Искам съботааааааа! Само да минат днеска и утре, че ми е ужааааасно напечено.
Съненоооооо, иначеееееее нямам търпение да мине известно време....
Доволна от животаВсе пак имало и свестни хора.
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Идвам си след 12 днииииии!!!!
ХУбавко ми е, днес ще е единствения тежък ден - много важен изпит по математика, след училище работа - но след този ден съм напълно фрииии!! Остава само да си опаковам багажа другата седмица, да прибера по кашони всичко и айде, и айляк пълен!
Изморено ми е, много задачки напоследък. Вече силите тотално ме напускат. Добре, че с момчето ми все пак ще заминем този уикенд само двамата на почивчица)
Вижда му се краят, бе.
Само да си уредим почивчицата за без пари на морето и светът ще е чуден.
Искам да го видя. Има сериозна опасност да го удуша от прегръщане...