.
Затворена тема
Страница 18 от 120 ПървиПърви ... 81415161718192021222868118 ... ПоследнаПърви
Резултати от 426 до 450 от общо 2977
    Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Хохохо исках 3ка получих 4ка кой кат мене Беше последният кофти изпит, от ся нататъка айляк пълен. Видях се с един приятел, разходихме необикно косматото му за хъски куче, а после отидох да си видя мъжа какво прави. Успях да уредя и детайлите за романтичната ни почивка и всичко е тип топ А след няма и 1 час ставам на 20 години Определено ме чакат едни доста приятни и изпълнени с положително емоции дни

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Мееееееееега празния филм... съжалявам, че изгубих час и половина от живота си, за да го гледам |-(

Голям фен Аватара на x7aZzy
    Чувствам се леко неудовлетворена.
    Проблемът е, че не знам защо. Здравословно, финансово, психически съм добре. В унито нещата вървят, намерих си втора работа, имам хора, които ме обичат.
    И пак нещо не ми достига.
    Или съм напълно голям прагматик, или нещо наистина куца. Признавам, понякога ме хваща носталгията по родината, но това го преодолях преди месеци. Много хора ми липсват, но има други, които запълват дупките.
    И все пак ми е тегаво.
    Мисля, че е време да си събера мислите и да реша какво искам.

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

Мега фен Аватара на draid
    Супер съм спрял в момента, в главата ми е боза всичко. Уморен, разочарован и май е време да лягам.

Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Хохохо исках 3ка получих 4ка кой кат мене Беше последният кофти изпит, от ся нататъка айляк пълен. Видях се с един приятел, разходихме необикно косматото му за хъски куче, а после отидох да си видя мъжа какво прави. Успях да уредя и детайлите за романтичната ни почивка и всичко е тип топ А след няма и 1 час ставам на 20 години Определено ме чакат едни доста приятни и изпълнени с положително емоции дни
    Честит рожден ден тогава, 20 си е хубава възраст, някак е кръгло число. Жалко че след това всички рождени дни са ти някак по еднакви Не се познаваме грам, ама то не пречи. Жива и здрава и успех в начинанията (:

за сега добре, даже много добре, въпреки, че има някой който ми липсва...просто се надявам някой неща да не се променят : )

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    притеснена леко,последния изпит е днес и крайййй
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Нямам търпение да дойде вечерта <3

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg Виж мнението
    притеснена леко,последния изпит е днес и крайййй
    Блазе ти. Моят първият е след един час. Май е време да тръгвам.

Притеснено ми е леко за изпита. Иначе всичко друго е ок.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на Colouring
    Искам съботааааааа! Само да минат днеска и утре, че ми е ужааааасно напечено.

Съненоооооо, иначеееееее нямам търпение да мине известно време....

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Доволна от живота Все пак имало и свестни хора.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    тъпо ми е ...да минава тоя месец най-накрая
    трябва да се обадя на тия обяви, ама ме мързи
    и да си науча задачата , ама ме мързи
    спи ми се, тъпо ми е, писна ми от всичките тия задължения..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Идвам си след 12 днииииии!!!!
    ХУбавко ми е, днес ще е единствения тежък ден - много важен изпит по математика, след училище работа - но след този ден съм напълно фрииии!! Остава само да си опаковам багажа другата седмица, да прибера по кашони всичко и айде, и айляк пълен!

Супер фен Аватара на cyclops
    Изморено ми е, много задачки напоследък. Вече силите тотално ме напускат. Добре, че с момчето ми все пак ще заминем този уикенд само двамата на почивчица )

anonymous708973
    Guest
    Вижда му се краят, бе.
    Само да си уредим почивчицата за без пари на морето и светът ще е чуден.
    Искам да го видя. Има сериозна опасност да го удуша от прегръщане...

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !

Мега фен Аватара на babity
    Днеска положението е много по - добре от вчера. Т'ва слънчице днеска много ме зареди. Обаче за сметка на т'ва, хормоните ми пак си правят компот, но няма да се оплаквам, защото поне машинката замлъкна. И пак ми се пие, мамка му. Е с'а уговарям деня и мястото, след малко и н литра ракия и ше има яко наказване.

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    В очакване,нетърпение да дойде утрешният ден...отивам на море оле! :Д Стягам багажа и дим да ме няма...кеф кеф кеф не мога да опиша как се чувствам! Надявам се да мине всичко гладко, без проблеми и кавги И,естествено, да спечеля някоя друга награда от конкурса ! Както на този който отивам,така и на този, по чиято е-поща пратих дигиталната си рисунка :Д силно се надявам на победи,дори и да не са на първите места, но желая да съм на върха! Дано и на плажа бъда неотразима и яка,пък дано клъвне някой чужденец,че и нашенец :Д Изпълнена съм с противоречиви чувства-от една страна се вълнувам и се надявам всичко да е добре, от друга ме гризе,че нещата може да не са така както си ги представям! Притеснявам се от храната в хотела дали ще е добре, да не стане някой здравословен проблем! И на водата нямам вяра- минерална вода ще пия и пушек да се дига! ОХ дано всичко бъде наред!

Странно.. От една странна съм щастлива, от друга не.. А и ми писнало от класни и изпитвания тази седмица. Нямам време за нищо :H
    ~ Daydream, I fell asleep amid the flowers, for a couple of hours, on a beautiful day.. ♥

Ужасно . Слушам няква дерпресираща музика . Скапаният ми бал за никъде не стига . С малко късмет на второ класиране ще ме приемат някъде . Или баловете трябва да паднат с 3 единици За нищо не ставам . Боли ме глава и ми се реве . Писна ми вече от всичко .

Голям фен Аватара на Daydreamer3
    Град
    Somewhere over the clouds.
    Нещо ме цепи главата а имам още работа за вършене до довечера.. направо ужас :д
    Fate has a way of putting in front of us that which we most try to leave behind. "Mozzie"

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Ооооо, ще ходя на концерт на Dead By April тази събота!! хубаво намазах!! Как се вънувам йееей

6 по английски! ^^ Fuck Yeah! Дано и на останалите изходни нива да имам поне 4 и половина Да свършва най-сетне това училище и дано да се получи нещо с момчето, което харесвам от 2 месеца ..

Голям фен
    Дейба гадния махмурлук дейба.Колко съм пил снощи , че да ме държи до следобяд , не знам.Иначе трябва да внимавам с коя компания съм като ми се дъхат бургазлийски ликенца.Момичето обаче беше яка - не знам дали си заслужаваше толкова много обаче

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Ох, толкова ужасно се радвам!!! Взех си практическия по зоология на гръбначните с отличен. А така се притеснявах...

Искам... да имам 1-2 дена с него. Наши си.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си