- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 22
Обожавам я! Момичето, което ми показа какво е истинско приятелство...
Днес за пореден път ми доказа, че мога да й вярвам на 100%.
След всичката шитня в даскало, само тя беше до мен през останалата част от деня и само тя не ми спомена за случилото се днес. Успя да отвлече мислите ми и наистина се забавлявахме двете.
Аз като емоционален инвалид в тези отношения, мисля, че е крайно време да 'проходя' и да започна да се отпускам пред нея. Ужасно много искам да отида при нея сега и да я прегърна, но понеже знам, че и тя си пада малко емоционален инвалид, мисля че днешните глупости са един добър старт и за двете.
Иначе в дни като този, той ми липсва повече от нормалното.
Свикнавала съм в най-критичните ми моменти да е тук, а когато го няма...........
Ох, а майка ми пък ще се прибере всеки момент и знам, че вече е научила за днес.
Хич не ми се слуша.
И мда, ако някой има колекция от надъхващи цитати, моля да сподели поне един.
![]()
И спря да се върти за миг земята..
В моменти като този наистина ненавиждам семейството си! Чудя им се на лошите идеи, буквално напълно нерационални, неправилни, не на място, не за ситуацията, не за хората, някакви глупости измислят, които биха били идеални, ако не бяха на това дередже. Да искаш да помогнеш и да те спират с тъпи оправдания и ограничения...
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Дразнят ме тия транзитни отношения. Месеци наред няма да се сети, че дишам, пък сега ми е първа приятелка и се е лепнала за мен като гербова марка. То инициативност, то чудо. При нея е за 3 дни обаче. Или докато не намери поредната голяма любов на живота си, с която да си се обсебват взаимно. Имам някакво много странно чувство, че главната й цел е да ми се намърда в обкръжението, подобно кърлеж, за да се присламчи към моя хубостник просто защото... защото си е тя. Става за веселба, обаче си е дребна душица. Завистливо, злобно, импулс - действие - има ли някой нещо, което тя няма, трябва задължително да го заграби. От чиста проба егоцентричност и комплекси. Дано да не съм права де, но пък си знам стоката, за жалост. Хубавото е, че поне чрез нея ще разбера дали мога да му имам доверие, или чифт цици и вагина му замайват главата. Досега два пъти някакви девойки се ентусиазираха да го свалят, не показа индикации като да е заинтересован, ама знам ли откъде ще изскочи зайчето. Та, дам, "приятелите дръж близо, враговете - още по-близо". Мисля доволно да се развилнея и да си пусна всичката налична подлост, за да я манипулирам и да си правя веселото.![]()
NambyPamby, това, което описа, се събира точно в едно словосъчетание - класическа жена.![]()
Супер съм.
Welcome to the Jungle...
Сакън, недей!
Определено не мога да кажа, че курвенските номера, капризността и подливането на вода на другарчето са еквивалент на женственост и на представата ми за жена като цяло. Успокоявам се с мисълта, че просто срещам по-нисши видове, докато стана готова за нещо по-добро на хоризонта. Пък и нали съм добра душа...
Е, то плебса винаги "блести" с подобни качества. Но замисли се реално, не притежава/проявява ли всяка жена поне няколко от изброените от теб личностни недъзи, дори от време на време?![]()
Welcome to the Jungle...
Петък най - сетне. И утре е събота. Нямам търпение цял ден да сме заедно <3
А днес ми предстои презентация пред един клиент. И да дообсъдим какво още трябва да се донаправи. Надявам се да мине добре, макар че вчера тествах всичко и беше ок.
Много добре след цялото безсъние тия седмици се наспах супер яко.
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
СупИр. ^^ Закусвам вафлички и мляко с какао, ммм <3
След като се насладя на момента ще си взема един студен душ и изчезвам на даскало, където ме чакат мъките с класното ми по АЕ. ;d
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Продължавам с всеки изминал ден повече и повече да се убеждавам, че за никакъв чеп не ставам. Преди малко щях да си отрежа ръката докато си режех яденето...Еййй, за първи път тая хиена да се сети да ме потърси, ама то сигурно е било защото ме е засякъл във фейсбук, иначе няма как да се набута малкия евреин.
Айде довечера вече да ми излезе късметито и да се финансирам отнякъде. Много ме мързи, главата ми само в глупости, но не и в т'ва, което имам да уча.
Мнооого добре. Хапнах, пийнЪх и след малко мисля да видя как е плажът.
Въпреки това усещам завиден мързел. :/
От три дни ми е неземно весело и щастливо![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Пфу, ако нямах и тъпи ликвидации, днес щеше да ми е последния изпит, но уви...ще има гърч до края на месеца.Нищо, все пак вече ми е по-спокойно и ваканционно, утре се надявам да направя един плаж...искам тен вече..
))
от една страна щастлива защото се връщам в бг за лятото и от друга ужасно и ако може ПОМОщ... ще съм благодарна
Значи бях с едно момче, скъсахме и от тогава не сме толкова големи приятели като преди и аз още го харесвам и знам че той мен също, но си тръгвам за 3 месеца... щЕ МЕ ЗАБРАВИ ЛИ?? ;(
ааааа, вчера ми беше толкова яко, както по принцип си стоеше долу минимизиран чата ни (не си бяхме писали от седмици) и изведнъж като ми се появи единичка и ааааа, първата ми реакция беше де*а да не съм пратила на него нещо по погрешка? но неем, той се беше сетил за мен и най ме радва как не пише тъпите клишета хай и тн, ами направо ми праща линк към някой як d'n'b или забавно клипче ;д охх днес съм спокойна, на един момент да ме изкара оня навлек извън нерви, но както казва една позната - важно е да се научиш да си лицемерна с който трябва, не им позволявай да виждат колко те ядосват/нараняват - това си и повтарям ;д
Чувството да си влюбен е страшно хубавоо......Вече 9 месеца съм се замечтала към едно момчееееее.........и толкова вярвам че като стана на 15/тка съм решила/ ще се запозная с негоооооо<3333 за някой сиг е смешноо,но това искам повече от всичко!!!! ОХХХ дано всичко мина така както съм решила...)
Страхотно. Отивам да разходя пухкавата ми любов, после съм на кино с непухкавото ми увлечение и така.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
След малко съм на рожден ден обаче нещо не ми се ходи.Мога да взема приза за най-зле изглеждаща,но си имам причина.Нека му се радват,техен е.
Май се зарадвах прекалено рано........мечтите май не винаги се сбъдват...е не е късно хич де,но определено се размечтах много прекалено рано![]()
>>DjBelev<<