- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 22
тъпо, чакам с нетърпение утрешното изкъртване в залата
Малко ми е завъртяна главата, ама то трета вечер недоспиване + малко махмурлук, нормално.
И си тананикам "тези красиви студентки / утре ще станат доцентки/ а пък студентът, горкият/ сам ще си пие ракия." :ДД
Сиси и Шадоу, излиза ли ви се тая вечер/утре :]
Понеделник. Блях. Тест по италиански, упражняване по математика за утрашната матура/тест ииии толкова много ми се спи, че просто не е истина. Щастливо ми е обаче. Още малко остана докато си хвана самолетчето обратно.![]()
Кафее.. съживителната ми сила, когато някой ме събуди...
Имам да върша една неприятна за мен работа днес, ноо ще търся някой да ми я свърши.
Хич не ми се занимава отново с ТЯХ.
Нямам търпение и новото ми диванче да пристигне. С цвета на стените ми е и е супер удобно, мекичко и мога цялата да потъна в него. Исках го на колелца, за да мога да си го придвижвам от стаята към терасата на припек. Дано баща ми го донесе до довечера.
И спря да се върти за миг земята..
Добре , към 9 станах, още не съм яла *ще се поправя* и гледам на абуригентите *живи и здрави* им се паднало "Под Игото" Винаги съм смятала Вазов за труден ,той си е, труден е за тълкуване,особено стихотворенията му, обаче на "Под Игото" всеки трябва да изкара,просто трябва да си нереално прост , за да не напишеш нещо.
maDamn
мм чудесно. След тичане в близкия парк с кучето,стрхотен ободряващ душ,малко йога,обилна закуска,сега Вас, след малко "училищни занимания" и после "Пилешка супа за душата". Някой да я е чел?
Прекрасен ден,уникални :*
Бива ли толкова да си прецакам режима на сън? Вече трети ден се чувствам като парцал. А това трябваше да са последните ми дни за релакс преди да тръгна да си троша задника от работа.
Поне започнах малко от малко да си организирам ученето за сесията. Следващият месец ще бъде ад и половина, но поне няма да имам време да скучая. Като се замисля май няма да имам време за каквото и да било, но карай. И това ще мине.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Вчера съм заспала към 17:30 и се събудих към 21:00 вечерта. Не знаех нито къде се намирам, нито коя година е. ;д След това към 02:00 пак си легнах и те така до ей сега. Какво ми става? О.О
Иначе какви сънища сънувах... направо не е за разказване.
А денят ми (или поне остатъкът от него) се очертава да е ужасно напрегнат.
Добре съмИзкарах си защитата на курсовата и накрая 4 по предмета, което е доста добре в предвид очакванията ми за 3ка
След няколко часа отивам да поливам. После вкъщи да поливаме рожденият ден на мама
![]()
ами, добре. даже изненадващо добре.
динамично начало на деня - философия, поезия, топли усмивки, намечтани перспективи, може би приятна вечер...
сядам да рисувам, че не ща да го гледам омърлушен.
Да ви имам и приятелите. Нищичко не заслужавате, нищичко!
Само на себе си мога да разчитам.
Дееба и тъпия ден, дееба. Разкарвах се напразно до другия край на града в тоя мор навън, после си прецаках пералнята, след това и фризера, счупих една чиния по най-нелепия възможен начин и си шибнах така жестоко крака, че в момента кутрето ми тупти. Довечера бях пред дилема дали ще се излиза, или не, но вече ми е пределно ясно, че трябва да си остана вкъщи и да лигавя кутия сладолед, докато премине възможно най-каръшкият ми от месеци дни. Ебати. Мислех да готвя, ама ме е страх да се доближа до печката, че после и пожар да трябва да гася - не, мерси.
Паля фас след фас и съм яхнала метлата здраво, оня нещастник не се е появявал скоро и по-добре, че както му набирам отдавна и ми е писнало да му слушам глупостите, ще яде дръвцето. Подходящ ден е за раздаване на правосъдие, мисля. Няма само аз да съм нещастна, я!
Някой да ме застреля! Веднага.
По-гадна тема на матурата просто не можа да се падне. Ама страхотна направо.
И съм толко тъпа, че да не видя какви глупости пиша. Браво на мен, просто такава мощна издънка отдавна не съм правила.
Много ми е криво и ядосано.
Ужасно щастлива. Имам невероятни приятели, невероятно момче до себе си, страхотно семейство !!!!!!
Нямам търпение да минат 10 дни и едно аверче да дойде на към Варна да работи за през лятото, та да си го виждам по-често, че ми писна да е на 30 километра от мене ... Ебахти колкото са малко, а понякога са и толкова много. Иначе утре как ще се дигна в 8 и на идея си нямам, ама трябва да ходя за заверки, а после сигурно ще отразим едно кафе с колежката.
Не мога да заспя. УжасТ.
Е, поне ще си подготвя някои неща за другата седмица та да не се мотая в последния момент.
Мда... и се чудя дали да не го събудя? Мм <3
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Motha fucka, току-що имаше земетресение. Усети се един бая стабилен трус и няколко по-малки остатъчни.
Welcome to the Jungle...
^ ААААА, отврат, и тук се усети. Кучетата не спират да лаят, а махалото на стенния часовник (което не се движи) до преди 1 мин. се люлееше...
Последно редактирано от onestar : 05-22-2012 на 00:12
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
То при нас се е усетило силно ,че сме на 60 км от Пловдив,пък за София не знам...
maDamn
Бахти убитото земетресение, сега ми се спи, трябва да излизам на работа. Събуди ме в 3, отспах си после, ама явно не достатъчно.
И тя ми липсва много, довечера ще си я нагушкам <3
^ Уникален си. Аз не можах да заспя след това. XD
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()