.
Затворена тема
Страница 2 от 120 ПървиПърви 1234561252102 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 2977
    Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    тъпо, чакам с нетърпение утрешното изкъртване в залата

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от Nutella♥ Виж мнението
    Притеснена,макар че не трябва.Утре ми е изпита - дано се представя добре.
    По същия начин.
    Хайде стискайте ни палци!!

anonymous708973
    Guest
    Малко ми е завъртяна главата, ама то трета вечер недоспиване + малко махмурлук, нормално.
    И си тананикам "тези красиви студентки / утре ще станат доцентки/ а пък студентът, горкият/ сам ще си пие ракия." :ДД

Сиси и Шадоу, излиза ли ви се тая вечер/утре :]

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Понеделник. Блях. Тест по италиански, упражняване по математика за утрашната матура/тест ииии толкова много ми се спи, че просто не е истина. Щастливо ми е обаче. Още малко остана докато си хвана самолетчето обратно.

Мега фен Аватара на xoxi
    Кафее.. съживителната ми сила, когато някой ме събуди...
    Имам да върша една неприятна за мен работа днес, ноо ще търся някой да ми я свърши.
    Хич не ми се занимава отново с ТЯХ.

Нямам търпение и новото ми диванче да пристигне. С цвета на стените ми е и е супер удобно, мекичко и мога цялата да потъна в него. Исках го на колелца, за да мога да си го придвижвам от стаята към терасата на припек. Дано баща ми го донесе до довечера.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Добре , към 9 станах, още не съм яла *ще се поправя* и гледам на абуригентите *живи и здрави* им се паднало "Под Игото" Винаги съм смятала Вазов за труден ,той си е, труден е за тълкуване,особено стихотворенията му, обаче на "Под Игото" всеки трябва да изкара,просто трябва да си нереално прост , за да не напишеш нещо.
    maDamn

мм чудесно. След тичане в близкия парк с кучето,стрхотен ободряващ душ,малко йога,обилна закуска,сега Вас, след малко "училищни занимания" и после "Пилешка супа за душата". Някой да я е чел?
    Прекрасен ден,уникални :*

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Бива ли толкова да си прецакам режима на сън? Вече трети ден се чувствам като парцал. А това трябваше да са последните ми дни за релакс преди да тръгна да си троша задника от работа.

Поне започнах малко от малко да си организирам ученето за сесията. Следващият месец ще бъде ад и половина, но поне няма да имам време да скучая. Като се замисля май няма да имам време за каквото и да било, но карай. И това ще мине.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на Colouring
    Вчера съм заспала към 17:30 и се събудих към 21:00 вечерта. Не знаех нито къде се намирам, нито коя година е. ;д След това към 02:00 пак си легнах и те така до ей сега. Какво ми става? О.О
    Иначе какви сънища сънувах... направо не е за разказване.
    А денят ми (или поне остатъкът от него) се очертава да е ужасно напрегнат.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Добре съм Изкарах си защитата на курсовата и накрая 4 по предмета, което е доста добре в предвид очакванията ми за 3ка След няколко часа отивам да поливам. После вкъщи да поливаме рожденият ден на мама

Мега фен Аватара на Blab
    ами, добре. даже изненадващо добре.
    динамично начало на деня - философия, поезия, топли усмивки, намечтани перспективи, може би приятна вечер...
    сядам да рисувам, че не ща да го гледам омърлушен.

Мега фен Аватара на Colouring
    Да ви имам и приятелите. Нищичко не заслужавате, нищичко!
    Само на себе си мога да разчитам.

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Дееба и тъпия ден, дееба. Разкарвах се напразно до другия край на града в тоя мор навън, после си прецаках пералнята, след това и фризера, счупих една чиния по най-нелепия възможен начин и си шибнах така жестоко крака, че в момента кутрето ми тупти. Довечера бях пред дилема дали ще се излиза, или не, но вече ми е пределно ясно, че трябва да си остана вкъщи и да лигавя кутия сладолед, докато премине възможно най-каръшкият ми от месеци дни. Ебати. Мислех да готвя, ама ме е страх да се доближа до печката, че после и пожар да трябва да гася - не, мерси.
    Паля фас след фас и съм яхнала метлата здраво, оня нещастник не се е появявал скоро и по-добре, че както му набирам отдавна и ми е писнало да му слушам глупостите, ще яде дръвцето. Подходящ ден е за раздаване на правосъдие, мисля. Няма само аз да съм нещастна, я!

Супер фен Аватара на shmatarok
    Някой да ме застреля! Веднага.
    По-гадна тема на матурата просто не можа да се падне. Ама страхотна направо.
    И съм толко тъпа, че да не видя какви глупости пиша. Браво на мен, просто такава мощна издънка отдавна не съм правила.
    Много ми е криво и ядосано.

Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    Някой да ме застреля! Веднага.
    По-гадна тема на матурата просто не можа да се падне. Ама страхотна направо.
    И съм толко тъпа, че да не видя какви глупости пиша. Браво на мен, просто такава мощна издънка отдавна не съм правила.
    Много ми е криво и ядосано.
    В същото състояние ,само че заради тъпия изпит на който бая сгафих. >.< Очаквах много повече от себе си.

П.С - вашата тема наистина е била много трудна!

Супер фен Аватара на cyclops
    Ужасно щастлива. Имам невероятни приятели, невероятно момче до себе си, страхотно семейство !!!!!!

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Нямам търпение да минат 10 дни и едно аверче да дойде на към Варна да работи за през лятото, та да си го виждам по-често, че ми писна да е на 30 километра от мене ... Ебахти колкото са малко, а понякога са и толкова много. Иначе утре как ще се дигна в 8 и на идея си нямам, ама трябва да ходя за заверки, а после сигурно ще отразим едно кафе с колежката.

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Не мога да заспя. УжасТ.

Е, поне ще си подготвя някои неща за другата седмица та да не се мотая в последния момент.
    Мда... и се чудя дали да не го събудя? Мм <3

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Motha fucka, току-що имаше земетресение. Усети се един бая стабилен трус и няколко по-малки остатъчни.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    ^ ААААА, отврат, и тук се усети. Кучетата не спират да лаят, а махалото на стенния часовник (което не се движи) до преди 1 мин. се люлееше...
    Последно редактирано от onestar : 05-22-2012 на 00:12

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    То при нас се е усетило силно ,че сме на 60 км от Пловдив,пък за София не знам...
    maDamn

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Бахти убитото земетресение, сега ми се спи, трябва да излизам на работа. Събуди ме в 3, отспах си после, ама явно не достатъчно.

И тя ми липсва много, довечера ще си я нагушкам <3

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    ^ Уникален си. Аз не можах да заспя след това. XD
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Голям фен Аватара на lemonyheart
    След земетресението успях само един час да дремна и то се събуждах, защото пак имаше трусове + т'ва живея в Благоевград и си беше бая силно. Сигурно цял ден ще съм dizzy..

I sneakers!
    music>life ♪♫

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Искам цигариииииииии... ффс ;(

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си