.
Затворена тема
Страница 20 от 120 ПървиПърви ... 101617181920212223243070 ... ПоследнаПърви
Резултати от 476 до 500 от общо 2977
    Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Айде започва се ! Вадете бирите и семките

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Делнах си фейсбука щото така или иначе не го ползвам.

Да се надяваме че ще е за добро. Мачовете не ме интересуват.

Иначе днес беше хубав ден с нея. Надявам се тя да си е прекарала добре с мен.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен
    Град
    <3
    Излиза ми се, а няма с кой :>
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Делнах си фейсбука щото така или иначе не го ползвам.
    Всъщност само си мислиш, че си го делнал. Такава опция няма във фб.

По темата: супер работната седмица най - сетне свърши идват два дена уикенд, които ще прекарам с нея <3 Отделно днес придърпахме един много голям проект, по който ще работя така че общо взето ми е щастливо.

И нямам търпение да свърши практиката и сесията и... <3

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Яко хорни ми е, да идва утре по-скоро. Ще му извадя душичката просто. <3 Накупихме нещата, готова съм за потегляне и неделя с нощния влак потегляме към морето. Ще има мидички, насекоми и други животинки... Опитвам се да гледам позитивно, въпреки че като цяло не умирам от нетърпение за тая практика.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    сейм шит хиър

дано утре бъде хубав ден..напрегнато ми е малко :Д
    пък и Пламито я няма да ме успокои
    и тая изкуфяла баба по математика..как можа да ме прецака така..май ще се връщам към правото в крайна сметка.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Пламито е тук дарлинг :*
    Нали знаеш ,че всичко ше се нареди самО, без излишни преструвки.
    Вие си знаете какво има и ще е страхотно, слънчице :*:*
    А иначе кака ви е уморена от екскурзията и цепи ме менчето ,изгоряла съм,ама нищо.Поне беше хубав ден. Пообиколих,наснимах ,накупих- ехеееей. Супер.
    Сега остава само и миличкото ми да си го чуя и ще ми е перфе!
    maDamn

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    дано, душичке :*
    и следващият път се мажи с кремче
    а милото щИ звънне, донт уори

аз съм гладна :Д
    и изморена..май ще спя рано-рано
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Нещо ми се измориха крачетата от токчетата. Последният абитуриентски бал за тая година... и беше толкова хубава. Довечера ще се размажем! Имам нужда, след всичко...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

piqna se chywstwam ;d

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    А като пишеща на кирилица чувстваш ли се ? Или като прочитаща поне правилата на форума ?
    Whatever..

По темата - meh, гледам мачовете, тъпея... иначе казано - sameshit, different day !

Супер фен Аватара на Glamour92
    През цялото това време съм спала зимен сън.Месеци и месеци,а не съм проумявала как се е изменяла обстановката...
    Плавно и постепенно,но дните са минавали,а моя милост си е бляла и унасяла в собствената си вселена,без да забележи колко различна е ставала средата около нея.
    Блажено неведение и...накрая-цап един в чутурата за добро утро след дългата дрямка.
    Адаптивен човек съм-скептик,понякога песимист,в мигове на слабост дори страхлив като паленце,но все пак адаптивен като безпородно такова...И все пак това събуждане ми дойде като гръм от ясно небе.
    Осъзнавам,че целия ми свят вече е друг,старото си е заминало под носа ми веднъж и завинаги и повече никога,никога няма да се върне.
    В момента гледам руините наоколо с вежди,заплашващи да изскочат извън челото ми и с очи,по-оцъклени от пачи яйца.

That's it...ТрЕбе да се започва отначало,няма как.По-странно не съм се чувствала от векове обаче...
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Ама то мач ли имало? Затова, където има плазма, са се наредили по 10-15 коча като птица върху жица.

Е, не! Блудния син се завърна. They always come back. Мислех си, че ще е голямо предизвикателство да го изритам от живота си отново, обаче окото ми не мигна, оказа се, че въобще не съм толкова уязвима, колкото си мислех. И наистина ми е тъжно. Едно на ръка, че той е много жалък, друго - че аз съм още по-голяма муня, че съм го харесала и съм си губила времето. Страшно беше. Ред сълзи, ред сополи, драма и филми. Добре, че ми дойде акълът в главата и го надживях. Той е единственото нещо, за което съжалявам в живота си. От друга страна обаче, той ми помогна да разбера какво не искам в живота си, та нямаше други недоразумения след него или поне не нищо фатално.
    И отново - благодаря, благодаря, от цялото си сърце и душа за приятелите, които имам. Може на едната ми ръка да се броят, обаче такава опора са ми... Същински слънчица.

Голям фен Аватара на x7aZzy
    Цитирай Първоначално написано от Glamour92 Виж мнението
    През цялото това време съм спала зимен сън.Месеци и месеци,а не съм проумявала как се е изменяла обстановката...
    Плавно и постепенно,но дните са минавали,а моя милост си е бляла и унасяла в собствената си вселена,без да забележи колко различна е ставала средата около нея.

Осъзнавам,че целия ми свят вече е друг,старото си е заминало под носа ми веднъж и завинаги и повече никога,никога няма да се върне.
    В момента гледам руините наоколо с вежди,заплашващи да изскочат извън челото ми и с очи,по-оцъклени от пачи яйца.

That's it...ТрЕбе да се започва отначало,няма как.По-странно не съм се чувствала от векове обаче...
    Нещо такова.
    Понякога докато пътувам в трамвая, гледам през прозореца и осъзнавам къде съм. И колко неща са се променили. Все едно някой ме е измъкнал от предишния ми живот и ме е поставил в настоящия. Без да осъзная.
    Обожавам промяната, търся я, не ме е страх от нея. Но понякога е тежка. Питам се какво би било, ако бях останала. Знам отговора, но не ми става по-леко.

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    намери де. .
    Чувствам се странно - хем радостен, хем леко тъжен...
    Последно редактирано от r19 : 06-08-2012 на 22:30

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Как се чувствам ли?!Ами тъпо ...
    Мразя се за това,че все още,дори след почти 6 години,изпитвам същото силно привличане към Него Мислех,че съм го оставила в миналото си,но след една единствена среща преди точно 6 месеца разбрах,че не е така
    Защо ми писа?!Защо трябваше да си припомняме всичко с най-малките и незначителни подробности?!Защо помни всичко?!
    Нима наистина ще изляза права и ще се окажа главния виновник за последвалите събития?!
    И всички тези леки намеци и закачки ...
    Ама нека ми е гадно!!!Навремето аз прецаках нещата
    Сега ще си напускам един куп песнички от "нашите" и ще помисля малко над случващото се - току-виж ми поолекне малко
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Повече от фен Аватара на babati
    Нещо се разболявам и едвам гледам Гъза ме боли от лежане.

Мега фен Аватара на babity
    Оф, в мууд съм, отново 24/7. Мисля само с... нея и за нея. Иначе всичко ми е няк'во безмислено такова... липсванка, айляк.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Схваната съм, от толкова обикаляне ме боли всичко,ама нищо, поне си прекарах добре!
    Искам да си го чуя бееее!!! Пф. Иначе след малко излизам да похарча парички! За обувчици,блузки и so on...
    Вън времето е само за плаж,ама няма с кой,дафуя.
    Изгоряла съм и трябва да си купя слънцезащитен лосион, иначе ще стана като домат!ОЩЕ по-голям домат.
    maDamn

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Малко съм махмурлия, но доста доволен. Открихме подобаващо Европейското.

Довечера се очертават още позитивни емоции и волейбол на живо.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Малко съм махмурлия, но доста доволен. Открихме подобаващо Европейското.

Довечера се очертават още позитивни емоции и волейбол на живо.
    О, блазе ти!

Много ми е мързеливо. Мислех нещо на плаж да ходя, то взе, че се заоблачи. Иии вечерта имам участие на Албена.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на babity
    Супер яко ми е. Разкарвам си се гола из нас и не мога да си се нарадвам. Такъв съм нарцис! С'а ше си направя една салатка с филмчето и после почвам да умувам как точно да се накурвя довечера. При малко повечко късмет, може и да се окаже, че освен малката пълна промяна, която съм си замислила, може да изникне и няк'во пииииййййне някъде. Дори и да не стане, коктейлите са сигурни. Искам Ми'енаааааааааааааааааааа ааа!

Мега фен Аватара на xoxi
    Много ми е хубаво.
    Имам си човече до мен, което цял ден се грижи за настроението ми. И вчера го правеше. И онзи ден.
    Не е моето човече, но това върши по-добра работа за сега. Моето е раздразнено, изморено, ядосано, заспало, нервно, прегоряло от слънцето... Хубаво реши да не си идва тези почивни дни.
    Малко разнообразие.
    Харесва ми. Мдаа.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Липсваха ми подобни дни! Обичам я толкова много!

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си