- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 22
^Кой ще се изгаври толкова, за да не ти достигнат 0,06 стотни?
'Бало си е майката. Да имам тоолкова много неща за четене/писане/правене, пък да съм толкова мързелива. Не ми се занимава вече бе, сиктир. Постоянството не е и никога не ми е било характерна черта. Плюс това дваЖ повече ми се доубива ентусиазма, когато работя с някакви хора и оценката за моята работа зависи пряко от тях, а те пръста не си мръдват. Въобще и изобщо, не ми дреме, че е лято, слънчево, приятно, дискотеки, кафета, басейни, взимам си една седмица минимум, взимам си хубава книга(или две) и се затварям в нас. Е, ще прибягвам инцидентно за цигари и сладолед, но като цяло ще си спра от раз социалния живот. Писнаха ми всичките.
И аз самата си писнах, ама как да избягам от себе си? През 5 минути си сменям мнението и това, което си мисля, че не ми е нужно днес, решавам, че спешно се нуждая от него утре. Вечната борба разум - сърце. Да се таковам, колко съм сложна.
за жалост аз сама си прецаках нещата, по математика ще ми остави 5, ама с право - имам 4,5,4,5,5, направо съм железна ;д а преди математиката ми беше любимия предмет, ирония.. ;д
охх как може да е толкова топлоо, как може да ми е толкова топло! :Д имам чувството, че съм се разплула от тая жега и макар кантара да показва минус още 1 кило, аз в огледалото се виждам тройна. Иначе днес пак бях на вълни, писна ми бахти! знам какво трябва да чувствам, знам и си го повтарям, ама тц. някви надежди, фантазии си правя, после пак ме удря реалността по кухата тиква ии мда.. искам да свършим училище и поне да не виждам всеки ден тия лицемери, че съвсем скоро ще ми скъсат и последния нерв и ще им излезе през носа. де*а и подлизурковците, използвачи гадни. ама поне направих презентацията на един фр и утре ще ми купи шоколад :33 :Д