- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 22
Мега скучния мач ! Жалко за гърците, пак ги резнаха...
ОООООООООООООО ТЪПО МИ ЕЕЕЕ !!! ГРРР, МРАЗЯ ДА МИ Е СКУЧНО *angry face*
Едно идилично и спокойно ми е такова.... Бих се зарадвала на определени хора, ама уви, няма да ме огрее.
Мега тъпо. Няма ли да се прибира вече.................
Както и да е. Излизам на работа, лек ден на всички.
Пак се размечтах за четки и гримове... направо вече ме е срам *бърша клавиатурата, че зяпах оферти с отворена уста*Толкова много козметика имам-сенки, гланцове, лосиони, а аз искам още...
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
уф, трябва да отида до пощата да си взема паричките и да й изпратя ризата, после до еконт да си взема нещата, ама май ще е утре тая работа
реферат-1 страница, deadline-довечера в 12, nice huh
трябва да са 10...
и ще ме изпитват по математика на малоумни задачи, които не разбирам, а трябва, за да имам 6 ...шита е отвсякъде
поне вчера беше яко,,,видях нещо жълто,което не беше марс, но малшанс :Д през август пак, барем тогава видя нещо хубаво
едит:видях светулка за първи път в живота си, беше прекрасТна <3
Събудих се адски щастлива и доволна от живота. Ако по - честичко се отнасят така с мен, не виждам възможност да съм недоволна от каквото и да е. Проблеми - бол. Ебала съм го, не мога да си живея живота само с нерви. Единствения начин да достигна пълното щастие е тя да си е при мен, но скоро и това ще стане. Животът е тоооолкова прекрасен!!! (sun)
чувствам как всичко се изплъзва, тъкмо когато съм се престрашила да извадя ръцете си от джобовете. пейтъновото всички си тръгват кръжи около живота ми и ме замайва, губя равновесие. чудя се къде да избягам това лято, не ми се търси нищо, поставят ми се точки. ще се командировам някъде и ще потъна в писането си. а наесен - не с песен, плодове. откъслечните му откровения ме натъжават. струва ми се, в главата ми, опитите ни бяха единствен хоризонт, на който се подпирах. осъзнавам екзистенциалната самота, тя не ми тежи, но ме опитомява по един смъртоносен начин.
Изпълних си целите за деня и съм доволна от себе си. Ядосах се, че за някои неща майка ми ме накара да изчакам чак до сега, и днес и на двете носовете ни се натриха, ама тя е виновна. Сега ще трябва да отидат повече пари, които са болна тема в момента.
Хубавото е, че няма да се вясвам тая седмица на училище, че е голяма жега, а аз от вчера съм оформена по всичко.
Чувствам се отвратително. Това акне ме побърква просто. Каквото и да направя се обривам. Обръсна си лицето хоп айде пъпки. Кола маска на краката - пъпки. Веднъж се изкъпах с някакъв душгел нивеа спорт - гърди, гръб и ръце в пъпки, И това от 2 години. Изобщо не ям сладко и мазно, само зеленчуци и плодове, ходя сутрин да бягам, правя упражнения. Минах през всякакви козметики - зинерит, акне аут, гарниери , орифлейм нищо. На козметик ходя всяка седмица на почистване на лице и пак нищо. Къпя се само с бебешки сапун Бочко и дори без губа и пак нищооо. Ма*ка му! Депресиран съм, искам да си изтръгна кожата и да се самоубия. На плаж не мога да отида срам ме е, комплексиран съм. Полудявам!![]()
![]()
Последно редактирано от tenismaster : 06-13-2012 на 09:56
Настроението ми е... средна работа. Приятелят ми днес ще идва на вечеря вкъщи и се чудя какво да готвя. От съвсем скоро сме заедно и все още не познавам кой знае колко вкуса му, дано да уцеля нещо, което да му хареса.
Междувременно трябва малко да си подредя къщата, че всичко мен си чака. На всичкото отгоре ми се развали миялната, та и с техници ще трябва да се занимавам.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Влюбено ми е.
Напоследък все по-често започнах да губя конрол над усмивката си и всичките тия шантави неща в корема, за които се пишат разкази и т.н.
Не сме се виждали от седмица и половина, но и от толкова далеч пак успява да ме изненадва с нещо всеки ден.
Още два дни останаха... Късметлийка съм.
Иначе като изключа проблемите в нас, всичко друго ми е просто п-е-р-ф-е-к-т-н-о.
И спря да се върти за миг земята..
Днес ми е супер якото ! Някакви готини новини научавам цял ден, които ми оправят настроението. Ухх така ми се иска да е всеки ден !
Спи ми се.
Ядосана съм.
Някой ще го отнесе и даже имам предположения кой ще е.![]()
http://ask.fm/iwwkaa
Добре съм . Малко размисли в главата ми . Баба ми има рожден ден и ще ядем пицаАА . Скоро трябва да тръгвам натам .
Оф, не мога да седна да чета от тия моите нагони, мама му стара. Мисля да си финализирам ученето за днес и да се отдам на домакинстване.
чАстито
тези жеги ще ме уморят! наистина, ще ме уморят!
а сега излизам.. българските поети ме чакат да ги преговоря : D
театърче, това е просто период -.-
всичко ще ти се нареди, ще си щастлива, ще си доволна, ще се чувстваш пълна и засмяна. нали, ин-ян, а у. след лошото идва добро и т.н.
вярвай!
колелото на съдбата, все пак![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Уф, наспах се. Сега се чувствам като пребито куче.
Току що се сетих, че утре ще ме изпитват по математика, което пък изобщо не ми хареса.
Много ми е кофти. Трябва да реша черни обувки или син потник да си купя, а почти не остана време. По малко от 24 часа вече, а аз още не съм решила.
Все повече усещам как някой ще го яде големия, ама ай да видим кой ще е.![]()
http://ask.fm/iwwkaa
строшен, със набити навътре китки, и болки в гърбахаресва ми
Много тъп ден, трябва да чета по икономика, ама като знам, че имам около седмица и все отлагам, а то не е само по т'ва деба...както и да е, поне да дойде утре да се разходя малко по центъра и магазините и да ям KFC! : D
Сбогом съфорумци, до след ~4 месеца. ;д
Ухххх трябва и багаж да стягам.. И т'ва, и онова... аааа, си ебало майката !
Ц ц, как ще изкарам толкова много време без интернет... просто не ми се мисли О_O
Тъпо ми е. Него го няма. Поне се оправихме след вчерашния бурен скандал. Явно техниката на изключване на телефона действа хахах.
Трябва да ми дойде, защото ще се побъркам вече. Изпих какви ли не отвари- кола с ванилия, отвара от магданоз, канела....сега ми се иде да повърна. Поне ме боли корема, което в извратения ми свят е добра новина. Чакам да дойде време да изляза да поскачам, макар че ми е много ниско кръвното и висока жегата!
Скучно .
Искам ощиииииии! Много ми е горещо и скучно.