- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 22
Чувствам се объркана.. замислила съм се ,че станах вече на 19 и още нито съм решила какво ще правя в бъдеще, нито ми върви във връзките,което вече ме измъчва супер много.Трудно ми е,защото съм принудена да слагам фалшивата усмивка и да се правя ,че съм щастлива и така.Истината е ,обаче , че толкова много ми липсва да имам някой до мен, липсват ми малките неща,които една връзка може да ти даде,липсва ми онази тръпка когато го видя да ми се усмихва, липсва ми да се будя с мисълта за него и на лицето ми да изгрява усмивка.. Прекалено романтична душа съм , но понякога ми се иска да не бях ,това ми пречи супер много да си намеря някого - прекалено бързо се хващам и после разочарованието е огромно. Не че нещо ще се промени , но поне ми олекна малко ... : )
Доста тъпичко, още 4 дена без нея... ЛИПСВА МИ!
Боли ме главатаааа, спи ми сее...И айде да идва края на този месец вече!
Минах и математика. Утре последно даскало ииии стягам багажа и дим да ме няма. Иухуууу))))))) Уморена съм, мисля да почета книжка. И утре сутринта съм на козметик и те така.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
и те така те :Д тва ми е любимо вече и всички около мен го повтарят
охх, сварявам се, просто не издържам вече, струйки пот се леят по мен все едно съм в сауна.. единствено се успокоявам, като си мисля че все едно съм и така ще стопя по някоя мазнинка :ДД и пак мисля същите неща по сто пъти на ден, и пак ми се менят настроенията през час, и пак ям по график здравословно, и пак накрая вечерта прее*авам всичко и се тъпча с плодове или нещо друго сладко.. и пак мисля колко съм дебела, как трябва да се стегна, че съм на море скоро и ще ме е срам, дори бански нямам желание да си купувам ии ох.трябва да уча по физика, как е възможно да ни се падне най-тъпата заспала госпожа, за цял срок да нямаме по нито една оценка? а аз учих всеки път и и казвах, да ме изпита пхах ;д и ако утре ме прецака нещо и ми тресне измислена оценка, ще й излезе през носа.
Абе защо някои хора са си решили, че винаги някой трябва да им помага, да ги поддържа, подкрепя и ДА ИМ ВЪРШИ РАБОТАТА!!!?????? И утре като им се наложи да се оправят сами??? Какво ще стане...? Едно е да помогнеш на някой, който има желание да се научи, да стане човек от него, ама на някъв тъпак дето го мързи да научи елементарни неща.. няма да стане просто! И като му го обяснявам да ми се цупи... алооо, къде ги дават тия бе?!
И като почнат некви селяни да ми обясняват колко им е гадна Софията... ми като ви е гадна.. не идвайте тука, кой ви кара?
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ужасно тъпо ми е.Шитаф ден.Аве винаги като дойде лятото и забивам,мега якото е така!Дано малко вече се осъзная.
ау хахахах колко съм се смял . пак си счупих шишенцето с любимия сос за пица тоя път преди да го отворя
оф .. адски съм изморена, последната седмица ми гръмна главата от някви задачки ,,, учене и тн ... да дойде 30ти да има време за малко развлечения : )
Ооо първи работен ден - done.Не било толкова страшно да заговаряш непознати.
Мнооого кофти обаче за краката и кръста ми. Тея обувки ме съсипаха, съсипаха ми и кръста. Утре спешно ще трябва да търся ниски иначе здравата съм я загазила.
![]()
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
I just want someone to love... ~
>>DjBelev<<
не знам. неразбрана. безсмислена. далечна.
//махнете го тоя с тея спамове и редактирани линкчета
УЖАСНО.
Утре ще изляза след цяла седмица застой в нас и то защото имам изпит. Мисля да отида някъде самичка.
Побърквам се.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Много изнервена. Много.
Не знам защо, но цялата съм кълбо нерви. Всичко ме дразни. Всичко.
Преди малко щях да счупя лаптопа, цялата треперя, не мога да си събера мислите.
Изпитвам някакво фантомно чувство за вина. Без причина. Сякаш съм забравила да направя нещо много важно и това ме кара да се чувствам гузна. Пълна глупост.
Пффф, какво е това чувство. Цял ден не мога да си намеря място.
Сега не мога да заспя. Просто е невъзможно.
Музика не ми се слуша - дразни ме. Не ми се чете - не мога да се съсредоточя. Не ми се гледа филм - всички са ми тъпи. Не ми се рисува, не ми се спи, не ми се яде. Бах, ще изперкам тотално.
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
Супер,готина вечер беше.Сега мога да си пусна някой филмче и всичко е перфе.
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Тъкмо си изтрих грима с...течен сапун за ръце. Браво на мен. :Д Късно се усетих :Д
Изморено ми е, умряло, имам нужда от почивка и ми е трудно да я дочакам...3 седмици и изчезвам, полудявам вече, пренатоварена съм последните седмици.
Като изключим това- добре :Д Искам да идва утре...
Everything changes, but beauty remains ...
И пак стана 4 часа а аз още буден...къде се захванах и аз с тоя сайт...
>>DjBelev<<
Върнах се от пленера ^^ беше страхотно! Може и да не взех награда,но съм много доволнаи път мина добре и всичко е ок :Д свалки,флиртче ала бала беше яко
![]()
Много съм доволна от себе си. Май най - накрая добих емоционалната независимост, за която толкова рИвах.Знам, че безразличието е най - болезнено, но това е стара история, той е стара история и аз вече нямам нито нерви, нито сълзи за тоя човек. Кофти се получи, но той е умно момче, ще се оправи някак. Смешното е, че винаги, винаги, винаги като стане някакъв проблем и ме изкарват няк'ва долнопробна курва и разпоретина, което е.... уахахахахахахахахаа
Дори и при положение, че той е бил този с многото станове. Сега просто ми е ясно какво искам, надявам се да съумея да го получа и най - вече това да е точното за мен.
Свърших заплануваното и то преди да настане голямата жега. Даже се видях с добра приятелка и пих хубаво кафе 4 free.
God bless течението, най-добрият и естествен климатик. Прави ми се секс.
Welcome to the Jungle...
Направо ме разтопи.
Екстремно гушливо ми е от снощи![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Снощи беше мноооого хубаво. Събирахме се с класа за последно. Не знаех, че ще бъде толкова чувствено.Всички момичета плакахме сякаш някой е умрял.
Иначе беше много забавно, ама за пореден път установявам, че не нося на алкохол.![]()
http://ask.fm/iwwkaa
Честно ли? Изнервена.
Да не бях влизала в Руското с италиански език ли, какво. Ама не мога да върна времето назад.
Оф, тепърва се сблъсквам с недоразуменията на живота и на образователната ни система!
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
eww днес бях малко социална, очертават се планове за басейни, видях се с бивш съученик, скъсаха ме на изпита, ама нищо. Излязох мъничко от огромната яма, в която бях и в която имам потенциала пак да затъна... ама няма.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.