.
Затворена тема
Страница 29 от 120 ПървиПърви ... 192526272829303132333979 ... ПоследнаПърви
Резултати от 701 до 725 от общо 2977
    Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Официално съм луда! Реших в най-големия порой че ми се кара колело, хванах се, излязох, карах и се прибрах Ебахти якото, някой път трябва да повторя отново!

Сууупееер. Сутринта малко ме изби на агресия и стената ми си го отнесе (също и ръката ми), но пък сега се чувствам много по-добре, само ми е малко гадно, че се разминах с плажа, но следващата седмица няма да пропусна и без това съм оформена по всички предмети, кеф.

Мега фен Аватара на xoxi
    Животинско ми е днес.
    Действам прекалено импулсивно и необмислено, но още ми е рано да съжалявам за направеното.
    Както и да е, той е тук, денят е прекрасен и съм влюбена.
    И спря да се върти за миг земята..

Ами самотно. Мисля си за бившия.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Искам 6-ца от тотото!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    и аз...
    Уморено ми е някво
    искам мачове бе...
    искам него.
    maDamn

Супер фен Аватара на shmatarok
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Искам 6-ца от тотото!
    и аз ;/

На периоди съм - ту ми е яко, ту ми е гадно, опитвам се тука с някакви тъпи игри да си пазя по-доброто настроение, ама нещо съм изгубила всякакво желание за каквото и да е. Всъщност явно ми е някво-никво, имам нужда от повече социален живот тези дни и в същото време не искам да виждам никой. блаа

Супер фен Аватара на cyclops
    Мързеливо ми е цяяяял ден. Сега обаче се ококорих и мисля след 15 минути да излизам с компанията. Мм най-обичам топлите летни нощи ))

изморена. 3 часа учене, учене, учене... е, не.
    сега ще седна да напиша едно ЛИС и после отивам да бягам на стадиона за разтуха.

по някакви необичайни причини сърцето ми започна да тупти неудържимо и да не мога да се успокоя чисто физически.
    да, верно, че изпих 2 кафета днес, но чак сега ли започвам да получавам сърцебиене?
    'начи, казвам ви, егати стреса, дето преживявам :Р
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на Dagichka
    хохох, стабилно си избухнах на BreakFushion-а днеска. толкова много момчета, аз точно пред сцената, мм :Д преди тва стабилно количество желирани бонбони и Subway <3 само пак ме издразниха "приятелките ми", стояха като дървета, само обсъждаха облеклото на брейкърите и кой бил як и кой не.. бахти, най-малкото заради което бяха дошли беше да гледат самите изпълнения.. и после като си тръгнах, тъпите куки навсякъде на орлов ми лазиха по нервите, а единия дори ми каза нещо, ама си бях надула дъбстепа и не го чух, и по-добре. и приятелките ми останаха и са си говорили/забивали с DJ-я, хах защо ли не се учудвам.. все едно, сега си ям пъпеш и си ми е добре :3

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението

по някакви необичайни причини сърцето ми започна да тупти неудържимо и да не мога да се успокоя чисто физически.
    Дададада. И ми става от раз много горещо, все едно съм на Бахамите, само дето ни Бахами, ни пясък, ни мускулест загорял от слънцето хубавец, който да ми носи леден коктейл; вместо това дишащо на пресекулки намбипамби.
    И имам много голям проблем. Под карантина съм и ако не спя/гледам филми, то се ровя в интернет. Вчера четох тема за филии с лютеница и сирене - та днес на ти филии с лютеница; преди малко четох тема за цигарите и рязко ми се допуши. Ама наистина рязко. А ако запаля най-вероятно белите ми дробове барабар с кашлицата ще изхвърчат от гърдите ми, та трябва да се въздържам. Плюс това имам кашлица като на пушач с поне 60 години стаж, трупан с по 2 кутии на ден. Мъка Ви казвам.
    Интересни теми няма даже, че да се поразсея от идеята за една хубава, ароматна никотинова пръчица между устните ми и кълбенцата дим, които извират от прекрасните ми дробчета. Преди проблем ми беше, че в моменти на зор нямах цигари, сега ми е проблем, че цигари имам, но нямам веч' капацитет за тях. Ега ти.
    Последно редактирано от NambyPamby : 06-16-2012 на 19:17

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Малко ме боли главата, ама иначе съм добре. Изядох учебника по ОСР за 4 часа, подчертах си най-важното, че 2ри и 3ти прочит да са по-леки. Абе да го избутам и последният изпит и после го удрям яко на живот.
    пс: мамка му .... свърши ли са ми цигарите ... а така не ми се разхожда до денонощният магазин ...
    Последно редактирано от DragonLady : 06-16-2012 на 19:30

Повече от фен Аватара на daniellaaabg
    екстра ми е .. пия си биричка , слушам музика , но и моите цигари са на привършване , само това не е добре ... днес успях най - накрая да се наспя и да си почивам през деня ^^ дано само някой не ми развали настроението сега ,, много мразя денят ми да е минал добре и точно вечерта някой да ме изкара извън нерви и да не си легна спокойна ...

Мега фен Аватара на Зайче..
    Стига с тези цигари бе хора! Съобразявайте се малко - някои може да иска да ги откаже, ама да не може, защото все за това му се говори.
    И да, този някой съм аз. :/
    Ама аз наистина ще ги откажа. ^^
    Иначе - получих странно предложение. И още по-странно е, че го отхвърлих. Всъщност доста ми се иска да не бях го отхвърляла, но обстоятелствата не разрешават.
    Та, хубава новина! Най-после си боядисах косата в един цвят.
    И една не толкова хубава новина - очертава се чак другата седмица да ходим на мармалада (нещо като дискотека/бар на плажа).. много кофти, а имах планове да е още тази вечер.. ;х
    Ииииии не, аз не съм влюбена. изобщо даже.
    Мразя това чувство. Кара ме да се чувствам зле.
    Ама на кой му пука - важното е, че си боядисах косата.
    Последно редактирано от Зайче.. : 06-16-2012 на 20:15
    http://ask.fm/iwwkaa

Мега фен Аватара на babity
    Просто седя и си размишлявам. Дали ако с'а се наплющя яко с чесън, съдбата няма да ми поднесе на тепсия някой разсъблечен хубавец, един навит такъв.... и то само защото съм извън играта след горното мероприятие. Мисля, че ако просто избабаня още нещо, освен че утре ще се събудя с корем като на бременна, пак ще има същия ефект. Интересно е какви неща си мислят хората без работа, нали? Ииии вероятно си въобразявам, ама нещо взех да ставам ревла и понеже е необичайно ще го отдам на хаповете. Айде нещо да вземе да ми се случи вече тая вечер, че и на мен ми се излиза за цигарка!

Супер фен Аватара на Irti
    Пуши, колежке, не бой се. Здрав или болен е все тая. Ние си кашляме и без това.

Повече цигари winston, ако си взема.. това без филтър те удря в тиквата все едно си завъртял един масур. Борото не ми прави впечатление, където е по-силно, ама в това не знам какво има, но е тежък случай.

Потънало е в мравки в нас. Откъде идват пък тези гадове не знам. Бъркам си в ухото - мравка. По косата ми мравки. Отивам е кенефа - мравка. В кибрита - мравки. Лягам си - мравки. В гащите ми - МРАВКИ. Бах мама им, бе! Отделно, че явно са партия с комарите, де. Ужас.

Заек, ти пък от колко време пушиш (и по колко), че си толкова закоравяла пушачка и не можеш да ги откажеш?

ПС: Да ги еба в мравките, бе! Ей ги и по монитора ходят вече.

Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението
    Интересни теми няма даже, че да се поразсея от идеята за една хубава, ароматна никотинова пръчица между устните ми и кълбенцата дим, които извират от прекрасните ми дробчета. Преди проблем ми беше, че в моменти на зор нямах цигари, сега ми е проблем, че цигари имам, но нямам веч' капацитет за тях. Ега ти.
    Оф, форумът така отъпя... Нямам думи.

Аз се чувствам заредена, ама отначалото тоя моя френд с който излязох МЕ СЧУПИ. Някакви упражнения ми показва, пълен луд. Нищо чудно че се готви за спец частите : DD
    Просто е пълният изрод. Уж щял да се съобразява с мойто темпо...
    Ама съм доволна от тренировката, честно казано.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението
    В гащите ми - МРАВКИ.
    Ахахахаха, ако не се възмущаваше така гласно, щях да си помисля, че това е някакъв нов вид влечение и всъщност ти е приятно.
    Иначе нямам силно изразена тютюнджийска кашлица, даже рядко ми се случва. От една седмица не съм палила и се съдирам, та не ми се помисля какво ще е, ако прибавя към картинката и фас. Ще изтрая някак. Белким ги спра от раз. Или поне ги намаля до една дневно/седмично.

Заек, ти пък от колко време пушиш (и по колко), че си толкова закоравяла пушачка и не можеш да ги откажеш?
    Ами не е от много. Започвах и пак ги спирах, но редовно от година и половина някъде. Пуша различно. Случвало се е и по една кутия на ден да изпушвам, обаче започнах много да кашлям и ги намалих доста. И не, не мисля, че съм закоравяла пушачка, просто мисълта да си дръпна от някоя цигара ме кара да се чувствам перфектно. ^^ И следващата мисъл, че това няма да стане ме кара да се чувствам гадно .

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България

Потънало е в мравки в нас. Откъде идват пък тези гадове не знам. Бъркам си в ухото - мравка. По косата ми мравки. Отивам е кенефа - мравка. В кибрита - мравки. Лягам си - мравки. В гащите ми - МРАВКИ.
    Гледай да няма храна никъде. Всичко по шкафове или хладилник и опаковано. Отделно, посъветвай се с някого и виж какво да си купиш и да напръскаш, за да ги изтребеш. И ние имахме едно време в хола/кухнята мравки.

АДСКИ ЩАСТЛИВО ми е! Не съм се чувствала толкова добре от доста време насам!

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Зайче пробвай постепенно да ги спреш, като ги намаляш по-малко. Примерно по половин кутия на ден, после по 5 на ден, по 2 на ден, по 1 на ден и така постепенно да става работата. Преди по тая схема ги бях отказала ( не че пуша много по 2-3 на ден ).

по темата: Поиграх си малко играта, смених си цялостно итемите на геройте, станах да светна лапмата и ХОП гръмна крушката барабар с целият бушон "Осветление" ... Ся трея се катеря по стълби, да търся фенери и да оправя бушона, че утре баща ми като стане рано за работа нема да му е кеф се занимава с бушони. А да и да сменя крушката в стаята ми, ако има резервни крушки 75 вата, ако не ... караме с настолната

пс: оправих бушона и даже си намерих крушка Голям съм майстор ( не че е кой знае каква сложнотия ).
    Последно редактирано от DragonLady : 06-16-2012 на 21:52

DragonLady и аз по тази схема пробвам, обаче на втория-третия ден не се издържа направо.

Мега фен Аватара на xoxi
    Гледам някои имат проблеми с отказването на цигарите.
    Аз имам проблем с отказването на безалкохолните, по-точно на кока-колата.
    Не бях пила от около 2 месеца и днес ми отиде волята. Срам ме е да кажа колко изпих.
    Забелязах, че в хладилника се търкаля още една бутилка. Утре ще се потя пред него, в опити да не я извадя.

Иначе ми е много весело.
    Приготвям се да си лягам. Само до преди час, час и половина беше тук. Утре пак ще сме заедно цял ден.
    След това ни остана една последна седмица, през която няма да е тук. Дойде ли си следващия петък, няма да го пускам цяло лято.
    Сърцето ми ще изхвърчи от гърдите ми, само при мисълта, че в следващите 3 месеца няма да броя дните и часовете до завръщането му, просто защото ще е през цялото време ТУК.

И спря да се върти за миг земята..

Повече от фен Аватара на daniellaaabg
    много ми е забавно в момента ,,, чувствам се като 5 годишно детенце , в детската градина

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Утре се прибира!!! Липсва ми толкова много....

Преди малко станах, сега трябва да измисля какво да правя днес, дам.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си